Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2007es ha nagyon pianoban megyek vele, akkor 5-5.3 liter körül is elketyeg. Ha keményebben mész, akkor is csak 6-6.5 liter körüli, ha nagyon húzod neki, vagy pályán meg e fölött, ott még nem mértem, de sok.

Mellesleg az angolok tesztelték és nekik a legtakarékosabb 600asként a 2007es 600RR jött ki, az R6 is többet ivott...
Nem tudom, volt-e már pontos válasz a fogyasztás kérdésre. Nekem az első szezonban 3803 km alatt evett meg 257 l benzint, az annyit jelent, hogy 6,75 l százon. Ez nagyjából fele-fele arányban tartalmazott városi közlekedést, és autópályát. (Városban úgy, ahogy szabad, pályán mondjuk 180-as átlag.) Voltam egy-két nyugodtabb motorostúrán is - 100-120-as átlag - olyankor tényleg visszafelé termeli a benzint. Pontos adatot erre nem tudok mondani, de legközelebb lemérem.
már hogy lett volna baja?!
pohi!A Jamaha király,de ez A Hayabusa csak bolyának tekintené!Amugy kétkerekü koporso lenne nálunk ez a motor.M.0-án eltaposna a kamion vele,de ilyen gondom nincs sajna.
Ez nagyon kemény Ezzel ismét szétszívathatom az összes Suzukis havert ......és mivel a Honda sokat fogyaszt így a győztes a yamaha
Bakker, hogy a fenébe esznek ezek ennyit? Nekem az R1 2 személy oldaltáskák megpakolva tanktáska megpakolva egy hátizsák megpakolva 120-as tempó = 5 liter. Ring, tiltásig pörgetve 8.5 liter
Ha fel kel végre a téli álomból........
Köszi, majd megmondom neki hogy tetszik neked
bocsi ez neked szolt! hála égnek úgyérzem megvan a magamhoz való eszem csak mindenki ellene van ennek a dolognak barátnőm, szülők (mondjuk nemtudnak már lebeszélni róla )! amúgy mennyire vagy megelégedve a géppel? ugye még semmi baja nem volt?
...na azt én se kockáztatnám meg

nagyon édi a vadállatod (nem félreérteni )
...nemtom, kinek szólt a hozzászólásod, mert következetesen nem használod a "válasz" gombot, de szerintem erről az okosabbakat és tapasztaltabbakat kérdezd, mert én egy 125-ös NSR + 7 év kihagyás után ültem fel az RR-re... Igaz, én nem is sokat foglalkoztam mások véleményével, mert tudtam, hogy ezt akarom és véghez is vittem...
Ha higgadt vagy és megvan a magadhoz való józan eszed + nem szégyelled, hogy bizony tanulni kell, akkor szerintem nem lehet gond... ...de ha úgy ismered magad, mint aki nem tudja megállni, hogy ne kapjon vérszemet, akkor jól gondold át... szerintem...
Most látom, h már megelöztek a válasszal. Azért szívesen belinkelném a Kawa fórumba , de nem merem
szted butaság úgy felülni egy ilyen motorra, hogy 14éves korom óta motorozok mindeféle motorral? jellenleg egy 250es robogóm van ezt szeretném lecserélni cbr-re.
Nédzd meg a videók között a Talma és HondaCBR100RR című videót, abban hangzik el
én tavaly kezdtem a Babyvel, de megmondom neked őszintén, hogy nem figyelgettem, mennyit eszik... ha motorozni akarok és üres a tank, úgyis teletöltöm... ennyi bár engem túlzott meglepetések nem érhetnek, mivel a motor abszolút gyári, én meg arra szántam a szezont, hogy megszokjam a mocit és tanuljak, úgyhogy annyira nem is lenne mérvadó az én véleményem
talán majd idén
jólvan köszi. még annyi érdekelne, hogy mi az igazság, hogy mennyit fogyasztanak ezek a motorok?
az egyik többet kapott enni, magasabbra nőtt, ne aggódj már ezen én pl. nemtom, hogy milyen érzés, ha mindkét oldalon leér a lábam...
egyiknél telitalpal leért mindkét lábam a másiknál meg mind a kettő lábujjhegyen! és mindegyik 2004-es volt.
már bocs
beállok 180-ra, aztán tűzön-vízen át, ha vannak előttem, ha nem, ha esik, ha fúj, ha le kell jönni a pályáról, ha nem... ...milyen hülye kérdés ez?
Zseby!Menyivel szoktál motorozni autopályán?Sziasztok!
Az nem publikus, hátha a párod is olvassa...
De azért titokban...

THX!
badzoli-haver-szívató-videó (másfél percnél fülelj)
na mennyire szeretsz?
mit foglalkozol vele, hazudj valamit Talma felhívott és neked mondta személyesen, ennyi...