Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Remélem jól gondoltam, hogy mi legyen a képen, íme:
Igen erre,mert 05-06 os csöve nem ilyen végződésű és az elvezetésben is van külömbség.Ez a dob 03-04 es évjáratu-é.Elvileg jónak kellene lennie!
Hali!

Remélem jól gondoltam amit írtál, íme a kép:
Hali!

Köszönöm a szívmelengető fogadtatást!
Megyek fotózni, mert az agyamra megy ez a missünimpászibül.
...ha holnap eljutok a garázshoz, akkor... ...de nem ígérem, csak HA lesz rá idő...

(ha mégsem, akkor legfeljebb nem holnap, hanem mondjuk hétvégén, OK?)
Hy!
Lambda szonda az nincs rajta hálaistennek.Holnap letudom mérni neked a műhelyben,de nincs 1 fotod a kipuról hátulról!
Szisztok!

Egy segítőkész 2003/04-es 600RR tulaj segítségét kérném! A probléma tömören annyi, hogy nem tudom felrakni A GYÁRI CSÖVEM !?!
Ha valaki megtenné nekem és lemérne hasonló évjáratú motorkerékpárján két távolságot lehet hogy közelebb jutnék a megoldáshoz.
A képek többet mondanak a szavaknál , de annyit hozzáfűznék, hogy az egyik mérési pont a kipuff dob ülés alatti rögzítési pontja, a másik a segédváz alsó csavarjának a középpontja, a másik esetben a hővédő lemez felső csavarja. Annyi még, hogy nem milliméterekről van szó (5cm! hibázik). Ja és még egy az is fontos lenne, hogy van-e lambda szonda az adott gépen vagy nincs.

Lécci segítsetek, mert jön a tavasz én meg itt szopom a ...

Előre is köszönöm!
köszi
4 napig készült de csak azért volt türelmem hozzá mert bnőmnek csináltam
végülis megérte mert rá 2nappal szakított...
ráérsz szép lett
Sziasztok!
A napokban rajzoltam és ugy gondoltam berakom ide, miylen lett?
haaat, biztosan... :)) volt mar szerencsem VFRhez, azon voltam eloszor benzintyuk... ugyhogy mar csak a nosztalgia miatt is imadom :) Sajnos a sors ugy hozta h valoszinuleg sohatobbet nem latom...
Leonetta!

Ohhh, elpirultam.
Nos, szerintem is szívdobogtató, de talán nem meglepő, hogy én ezt mondom.

Ha tudsz vmi boszorkánytrükköt, vesd be iziben, hogy márciusban már szép idő legyen! Most úgyis Brüsszelben, meg aztán még egy hetet Strasbourgban héderezek, szóval nem vagyok türelemtlen, de aztán jó lenne már újra motorozni. Ki tudja, lehet, hogy szerveződik vmi, és kiderül, hogy élőben is ilyen szívdobbantó élmény e.
Keresek békés vagy csongrád megyei 600 rr est....2005-06 ost.
Kéne egy kis segitség....
kb. 8 l
30 251 1619
néztem én is azt amit te hátra raksz fel... de lehet egy másik, nagyobb verziót veszek. Nem tudod h ez kb. hány l?
Kérek egy számot mert az e-mail nem jön.
Hívlak.
Oké, forvardoltam oda.
Sajnos nem kaptam meg.
Esetleg írhatsz az info@trix.hu -ra.
Köszi.
nem mondod!
Ha figyeltél volna, ÉN NEM AKAROK TANKTÁSKÁT, így a legkevésbé sem érint, hogy műanyag tankos-e a mocim vagy sem...nekem kényelmesebb, ha hátul van a táska, ráadásul a beszúrt típusnak szintén vannak szíjai is, hiszen azzal van rögzítve az ülésre...
Írtam. Ímélt.
szia ,gondolom tudod,de műanyag tankoshoz ott a szíjas megoldás, nekem is az lesz.
mellesleg a kelomotor.hu -n mocsok olcsón van tanktáska, szerintem én is innen fogok rendelni :)
Önnek 1 új levele érkezett...