Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem, mert ha nem tudom, honnan származik, nem lehet vele a haverokat szivatni.
nem mindegy?
Ezt hol mondta, vagy hol olvasható?
Ha írja, biztosan van vele gondja. Nekem még nem volt olyan motor, amiről ne ért volna le telitalppal a lábam.
176 centinél milyen lábleérési problémákról beszélünk?
2006-ig az ülés szélesebb, a 2007-esnek keskenyebb, ebből adódóan kevésbé kell terpeszteni rajta, emiatt jobban leér a rövid láb is a földre.
A 2003-as Honda cbr 600 rr szinte ugyan olyan mint a 2004-es. 2005-től fordították meg az első telót meg változtattak még pár dolgot.
Ha 5000 fordulat alatt motorozol, akkor talán kijössz 7 literből.....
Végre megnyugodtam Talmácsi Gábor: " AKI ÉRT A MOTORHOZ AZ HONDÁT VAGY YAMAHÁT VESZ"
Eladó Spiegler első fémfékcső CBR 600RR-hez 05-06.
Egy szezont használt.
19eFt.
A fene a 10 dioptriámat elnéztem, már megint azt hittem minden te vagy csodálkoztam is
a képeim alapján? ... ugye vágod, hogy a képek közül kettőn a volt nyuszim és a tengeri malacom van?
Te valóban olyan vicces vagy mint amilyennek a képeidből gondoltam . .
neeeeeeeeeeeeeeeem csak 2 üveggel fogyott el tegnap
kösz szépen! Amúgy az igaz, hogy ilyen 6-7litereket fogyasztanak?
őőőőő.... hát nem Sangria OLLLÉ
Lehet a rúgó nem olyan magasra és feszesre volt állítva az egyiknél mint a másiknál. De lehet kapni ültető szettet is......

Zseby úgy látom te sem vagy álmos
nekem van, de nem eladó ...én 162 cm vagyok... minden kérdésedre válaszoltam?
Hello! Szeretnék feltenni neketek egy kérdést, elég amatőr kérdés de nagyon érdekelne a dolog! Most szeretnék venni egy CBR600RR-t 2004-es évjáratút, néztem eddig két darabot és van egy olyan problémám, hogy az egyikről rendesen leért a lábam a másikról megcsak lábujhegyen! Ez mitől lehet? Amúgy 176cm vagyok! Válaszotokat előre is köszönöm!

u.i.: Ha van vkinek eladó cbr600rr-je 2004-es évjárattól és piros/fekete szinbe az legyenkedves irjon nekem mert érdekelne!
nem arra mondtam, bunkó
nekem is volt 600rr-em (05, fekete-szürke), úgyhogy én is írhatok ide, hiába köcsögözöl.
köcsög!
akkor nem szááávusz
mer?
száááávusz, kisköcsögöm
Egyik távoli ismerősöm nagybátyjának az anyukája egyszer egy külföldi tv csatornán pillanatokra látott egy ilyen gépet. hát mit mondjak, nagyon ment.