Én szerettem a tanktáskát, sok előnye van. Mindjárt elsőként, hogy látod a térképet magad elött. Vagy ha a telefonod teszed be a fólia alá, látod is, ha csörög esetleg. Nekem a walkie-talkie miatt is hasznos volt, lévén a bőrkabáton nincs külső zseb, amibe betehetném. Így mindig a táskában figyelt. Meg csak egy mozdulat volt levenni, feltenni. A mágnesek jól fogták, bár nekem le volt rögzítve a kormánynyakhoz is, nehogy véletlenül elszálljon. Mondjuk a GSXF-en az ülés alá befért az eü csomag, emiatt nem kellett. Az RR-en meg inkább nem hordom magammal. Van egy akkora ArlenNess deréktáskám, amibe kényelmesen belefér egy tartalék plexi a sisakra (tükrös vs. sima), a tárcám, telefon, kulcsok, fényképezőgép, meg még 1-2 apróság. Ráadásul van 3 külső zsebe is, meg egy pánt, ami a kesztyűket tarthatja, ha épp nem motorozom. És összesen vmi 6000FT volt. Mostanában ezzel járok. Vagy ha melóba, vagy hétvégi 1napos program (pl. fürdőzés) van, akkor meg valami hátizsák, szerencsére van belőle több méret is.
Tavaly az RR-el nem is voltam csak 1x többnapos bulin, de idén jó lenne, viszont ahhoz meg kéne az új táska. Már csak azzal a majdnem 30pénzzel vannak bajaim, de nem sürgős szerencsére...
Ilyenem volt nekem is, de ez csak napi mászkáláshoz jó, bár én mágneses tanktáskaként használtam az RR elődjén. Nagyon jó volt a térképzsebe, az hiányzik is mostanában, csak ismerős utakon járok emiatt. El is ajándékoztam vele együtt, lévén az RR müa. tankos. De többnapos túrára szvsz amit mutattam, talán a legjobb. Persze egy többhetes skandináv túrára alkalmatlan, de arra az RR sem ideális.
Nekem mindig az volt a gondom, hogy még az alapcuccok is (telefon, iratok, pénz stb.) sok helyet vesznek el, illetve kényelmetlenek, ha belső zsebbe pakolászom őket, arról nem beszélve, hogy általában viszek fényképezőgépet stb. ...és ugye mindenkinél ott van az elsősegély csomag!
Körülnéztem, és egy motodetail-es táskát vettem a hátsóülésre (nekem úgysem lesz sosem utasom... )
A táska hibátlan: minden belefér, amire szükség lehet, egyszerűen és stabilan rögzíthető, szivacsos oldalfala van, és nem túl nagy... Ja, az áráról nem is beszélve, mert kb. 4000,-
Persze nem többnapos túrázásról beszélünk...
Az RR-el még csak úgy voltam "túrázni", hogy busz vitte a csomagomat, mi meg csak hátizsákkal mentünk. Egy napokra meg vagy hátizsák, vagy csa deréktáska volt eddig. De van egy moto-detail 3részes táskaszettem, de ezt nem nagyon tudom rögzíteni az ölés alatti kipufogó, meg a rendszámtartó miatt. Viszont a Hollós-nál láttam egy nagyon jó, 1 személy 2-3 napos cuccának elegendő méretű táskát, amin nagyon töröm a fejem, mert még árban is elfogadható, asszem 30 alatt van.
Valami ehhez hasonló, de van nekik 70 és 100literes is, persze azok drágábbak, meg túl böszmék.
Ülésidom nekem is azért lett fóliázva, mert ha esetleg vmi túra kapcsán fel kell tenni egy táskát, az se b@ssza össze a fényezést. Az előző mocimon is volt, jól szolgált, már asszem 4 motort csinált nekem. Ha kell, teljesen egyedi felületeket is megcsinál, csak az időben húzósabb.
Ha kell a srác címe, szólj!
Thx a gyors választ!
Hát majdnem csak 20cm-rel vagy magasabb nálam
A tankon nem vettem észre semmit csak az oldalidomokon hátul meg nem gond mert egyedül közlekedek.
De igen, nekem is hozzáér, de én 192cm vagyok.
De nem gond, mert nekem sok helyen le lett fóliázva, hogy ne karcolja össze semmi. Víztiszta, áttetsző, magas kopásállóságú védőfólia.
A képen berajzoltam, hogy hol. Ha érdekel, megadhatom a srác elérhetőségét, bár látom, te nem pesti vagy. A sablon elvileg már megvan neki az enyémről (bár az ülés mögötti matricát nekem is kéne cserélnie, mert azt picit elszabta, csak nem akartam vele szarakodni évközben), tehát ha beszélsz vele, csak a felrakás idejére, 1x kell feljönnöd a géppel hozzá. Ez az egész olyan 15 pénz körül lehet, de majd ő megmondja mennyi is pontosan.
Köszi
Ha kell vkinek írjon.
Tavaly az RR-el nem is voltam csak 1x többnapos bulin, de idén jó lenne, viszont ahhoz meg kéne az új táska. Már csak azzal a majdnem 30pénzzel vannak bajaim, de nem sürgős szerencsére...
Z3 kollégának is ilyen táskája van és nagyon frankó!
Körülnéztem, és egy motodetail-es táskát vettem a hátsóülésre (nekem úgysem lesz sosem utasom... )
A táska hibátlan: minden belefér, amire szükség lehet, egyszerűen és stabilan rögzíthető, szivacsos oldalfala van, és nem túl nagy... Ja, az áráról nem is beszélve, mert kb. 4000,-
Persze nem többnapos túrázásról beszélünk...
Valami ehhez hasonló, de van nekik 70 és 100literes is, persze azok drágábbak, meg túl böszmék.
triarm@citromail.hu címre elküldenéd megköszönném.
Ha kell a srác címe, szólj!
Hát majdnem csak 20cm-rel vagy magasabb nálam
A tankon nem vettem észre semmit csak az oldalidomokon hátul meg nem gond mert egyedül közlekedek.
De nem gond, mert nekem sok helyen le lett fóliázva, hogy ne karcolja össze semmi. Víztiszta, áttetsző, magas kopásállóságú védőfólia.
A képen berajzoltam, hogy hol. Ha érdekel, megadhatom a srác elérhetőségét, bár látom, te nem pesti vagy. A sablon elvileg már megvan neki az enyémről (bár az ülés mögötti matricát nekem is kéne cserélnie, mert azt picit elszabta, csak nem akartam vele szarakodni évközben), tehát ha beszélsz vele, csak a felrakás idejére, 1x kell feljönnöd a géppel hozzá. Ez az egész olyan 15 pénz körül lehet, de majd ő megmondja mennyi is pontosan.
...majd alszom rá, jó? elmászok a garázshoz és ráképzelem a Babyre...
Ha nem akarod nem kell...megmarad emléknek