Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én robogókat szerelek aktívan.

De oda elég 8,10es kulcs, sima és csillag csavarhúzó, meg egy nagy kalapács stresszoldónak
Egyetértek, mindenkinek máshol van a határ. Nálam pl. a lánccsere még belefér. Természetesen van hozzá szerszámom stb. Mellesleg a gs-n szervízben cserélték régebben a láncom és szerintem túlnyomták a nittelést és a gumigyűrű kicsit kinyomódott és a szem is szorult egy kicsit, akkor döntöttem, h veszek szerszámot és inkább én csinálom. De szelepellenőrzést is megcsinálom rajta. Lehet a ciberén már nem állok neki, de ki tudja. Ha vkinek van megfelelő szerszáma és egy kis affinitása ezeket meg lehet csinálni otthon és biztos vagyok benne, h nálam lelkiismeretesebben egyik szerelő sem fogja elvégezni rajta a melót. Ez nem csak a pénzről szól, mint azt páran emlegetitek.

Azzal viszont teljesen egyetértek, h vannak dolgok, amikhez kevés vagyok, spec. szerszámom sincsen és nem is állnék neki. A kókányolást én is utálom.
Szia!
Ha jársz mostanában Siófokon vagy környékén, próbáld ki az enyémet. Nekem van egy terhelésfüggetlen motorkerékpár relém elfekvőben.
F3-ra van valami bevált plexit?szélvédelemre gondolok,gyárinál nagyon be kell hasalni.
Esetleg link ha tud valaki hol lehet beszerezni megköszönném.
Tegnap átültem ~10km erejéig a TDM850re.

Hát... Hozzászoktam már a nyomatékhoz. TDM viszont kényelmesebb

tónyónak a hangja a legkirályabb.

Autóriasztó is megszólal
Láéttam ma egy kék-fehéret a szentmihályi úton, nem is volt olyan ronda, és szépen szólt.
tónyóval.

4ezer alatt rángatott olyat majd lefejeltem a kormányt. persze odacsavartad neki akkor meg kilőtt.

elég bénán nézett ki.

de mentem vele 420km-t
Az más, mert alig van benne henger, így nem is nagyon lehet rajta mit elrontani. Mert gondolom ez nem Hondával történt...
Vastyúk is talál szeget.
Én simán neki állok megcsinálni.

Kihagyott a gyújtás, rángatott alacsony fordulaton.

Balek befordul a szervizbe, de Bury papa felpattintja inkább a tankot és ránéz.

Gyertyapipa csere és műkszik tovább.
Most nagyon büszke vagyok magamra

Hozzáteszem, hogy pl szelepellenőrzésre már én is szervizbe vinném.

De az ilyen alapokat akinek van műszaki érzéke nehogy már ne tudja megnézni.
ÁáÁ a busszal járás nem az én világom
Igen az utolsó klikk után is rengeteget rendeltem e-bay-ról amihez free van írva az az is
free shipping hahaha, majd az utolsó click here után is?
Vateran vagy olx - kell nézni....
Na ez kész.
Busszal kell járni.
És nincs gond a szervízóradíjra.
KB 3 évente simán ki lehet nyögni egy nagyszervíz árát..............nem olyan lehetetlen.
Nekem 20e-rente ír szelephézagot,szinkront..............3 évet kibir a lánc stb.
Gondolom a garázsban méregeti a hézagokat az idomok között, és fotóz.
A horror a 6-7-e/óra meg a minden megkezdett óra kiszámlázása
Nem kell félteni a szervizeket sem ott vágják át az embert ahol tudják
Amúgy nekem a Honda szervizzel csak jó tapasztalataim vannak
Nade holvan pityu?
No index......

http://www.hqelektronika.hu/pr...

Ez a legolcsóbb és ebből izzok helyére kellene kettő párhuzamosan, vagyis 8db az 800F és fűt meg fogyaszt és ronda...

Rellét kellene vadászni, mert neten az már van 2-3e -ől és ha azonos a csati még esztétikus megoldás is meg nem fűt hőt....

fémházas ellenállatok meg 1500tól felfelé :( /db....
Meg se néznéd, hogy van-e benzin? Komolyra fordítva én egyetértek veled, én is így teszek, leszámítva az olaj, meg szűrő cseréket, meg fékbetétet is kicserélem, de mást többet nem vállalok be, mert lehet, hogy meg tudnám csinálni, csak közben egy kicsit megsértem itt, túlhúzom ott, vagy éppen nem eléggé, amire mondhatnám, hogy jó az úgy, működik, csak onnantól az enyém is kókányolt lenne, amit nem tudnék elviselni. Ez olyan hosszú mondat, mintha Pityu írta volna. (Csak ez értelmes)
Mint mondtam egy kormányt cserélek.............persze.............fékbetét,folyadék..........
..naná...............de hogy nekiálljak egy tekercs szilikoncső meg farostlemez segítségével szinkront csinálni inyektoros gépen.............zoli vagyok nem hülye..............inkább megfizetem a szakit és nincs gondom.
Ugyanaez a lánccal.Haggyán hogy teliveri a blokkot de rossz esetben oda a vádlim.
És spóroltam 5 rugót?
De a 130-ezres bódisdobból már a 3. megy fel mert nem teccik a hngja.
Sorold, hátha egyszer nem csak én leszek bunkó, de őszinte
Kedvenceim a "cseréltünk ezt, azt, amazt és lófaszt, de még most se jó"