Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El kell hogy szomorítsalak, tegnap 200 km-t megtettem vele, nem találtam kényelmetlenebbnek a 600F4i-nél, sőt...
De köszi a fikázást
Viszont nem te ülsz rajta.............ő vette.
Pénteken hirtelen felindulásból kimentünk Ausztriába motorozni. A 21-es úton mentünk Mariazellig. Baromi jó volt, még az esőt is megúsztuk, bár a vizes aszfaltot nem mindenhol.
Május közepe vége felé terveztünk alapból menni, ez most hirtelen jött, de majd szólok neked is a következőnél.
De legalabb kenyelmetlen.
Nem csúnya!
Hát srácok, tegnap elhoztam az utódot...

Íme egy videó
Belinkelnéd hol vetted és melyiket,úgy tudom több fajta van.
Srácok ez a Marquez gyerek megeszi reggelire az egész GP mezőnyt. Hihetetlen mit tud a kis Spanyol. Azért kíváncsi lettem volna egy Stoner-Maquez csatározásra.
Azt hiszem bury kolléga is használt ilyen "csodaszert" már több járművében is és ha minden igaz nála be is szerezhető.
El lehet jutni erre a szintre is..
Pontosan így van. A motor csak akkor "dől be" ha ellenkormányzol, vagyis jobbra döntéskor balra, balra döntéskor meg jobbra. Ezt egyébként mindenki így csinálja, csak nem tudatosul.

Akkor érted meg igazán, hogy mi történik, ha mondjuk egy kézzel kanyarodsz. Nyilván azzal, amelyikkel a gázt fogod. (ez a gyakorlat egyébként a pályamotoros oktatás egyik eleme!)
"Stabil "gáz is fontos kanyarodáskor.

További irodalom: ifj. Petró Lajos : Motorozás Mesterfokon c. könyve

Persze ez nem helyettesíti a gyakorlást
Fehér színű folyadék. Nem por/ szilárd anyag.
Váltót finomabban lehet kapcsolni és természetesen halkabb lett.
Halkabbnak, lágyabbnak tűnik a motor járása. Fogyasztás máris csökkent pedig 3000 km kell a teljes hatás eléréséhez. Nem csúszik a kuplung nincs vele semmi baj bár pont most állítottam rajta mert megnőtt a kar holtjátéka de ez szerintem nem az adalék hibája.
Üdv. 2003-as CBR600F4i-re keresnék hátsó doboztartó konzolt. Esetleg ha van ilyened vagy tudod, hogy valakí készít ilyet akkor kérlek írd meg. nemtom51@freemail.hu +36-20/618-9844
Walker kicsit megpörkölte a Kawát a BSB- ben
Ez valamiféle folyadék vagy por mert amit láttam tasakban volt és nekem nagyon úgy tűnt hogy szilárd anyag
És vélemény tapasztalat?kuplungot nem cseszteti?
Igen. Olajcserekor raktam a mociba 1300 km-rel ezelőtt.
Gyorsan rágugliztam, itt pl. egész jól kifejtik mit miért.
http://www.motorosakcio.hu/vez...
Biztosan te is megteszed automatikusan. Amikor megdöntöd a motort, a kormányt nem fogod a kanyar irányába fordítani, mert átesel rajta. Ha jobbra dőlsz, a bal kezeddel tartod meg, ha balra, akkor a jobb kezeddel húzod a kormányt egy picit magad felé. Jól elkapott GP képeken látszik is, hogya kerék picit kifelé áll a döntésből. Legalább is szerintem erre gondolnak.

De akár erre is lehet gondolni, itt egyáltalán nem tűnik olyan hihetetlennek :D
NanoEnergizert használt itt valaki a mocimaba?
Most esik az eső,de holnap kipróbálom. Nagyon hihetelenül hangzik, de biztos így van, mert rengeteg helyen olvastam.
Szia!
Keress egy egyenes szakaszt, Menj legalább 50km/h val.
óvatosan told meg a jobb kezeddel a kormányt előre és a motor szépen elkezd bekormányozódni. Na ezt olyan szarul írtam le hogy nem csodálnám ha nem értenéd. Mindegy Menj ki és próbáld ki.
Rá fogsz jönni miről zagyváltam...