Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lesz nagy valószínűséggel.
Megnéztem gyorsan, az enyém nem mozog függőleges irányban.
Hát ha a bovden mozgatja rendesen a kart ahogy illik neki akkor letört a blokkban a tengely vége sajna amibe be van akasztva a bovden annak az alja ebbe van beleakasztva egyenlőre még külön a tengelyt nem találtam meg
Köszönöm a segítséged.

Reggel megnézem. Jó hogy mondtad mert ez az állító csavar eszembe sem jutott szerintem félig meddig az idom is takarja. A visszahúzó rugó ahol van amelyik tengelyen rajta van azt a tengelyt nagy mértékben tudom felfelé húzni. Eddig szerintem nem volt ilyen. Ezért gondolom, hogy belül szállt el valami. Azt esetleg majd meg tudnád nézni a tieden, hogy tudod-e felfelé húzni ezt a tengelyt amin a rugó van és ha igen mennyire?

Előre is köszi.
Szia Jámbi! Nem volt még ilyen gondom, de szerintem nézd meg a visszahúzó rugót, nem ugrott-e ki a helyéről, meg a bowden-ház végét, hogy stabilan áll-e, az állító csavarnál, nincs kiszakadva, vagy ilyesmi. Egyenlőre ezek jutottak eszembe, belül nem tudom mi van.
Pontosítok. A fület teljesen mozgatja el vissza ahogy behúzom a kart. Gondolom ennek tengelynek alul belül a blokkban van 1 füle amivel csatlakozik valahova az törhetett el. Valami robbantott ábra valakinek vagy hogy mi ennek a tengelynek a neve? Esetleg másból is adódhat ez a probléma?
Hali srácok.

Motoromnál kuplung probléma lépett fel. Egyszer csak azt vettem észre, hogy könnyű behúzni a kart úgy voltam vele hogy elszakadt a bovden. De nem. Hazaértem és megnéztem mozgatja alul a kuplung dekli fölött lévő tengelyt csak nagyon picit mozdít rajta. Maga a tengely fentebb van mint eddig és fel le tudom mozgatni.

Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm.
Colin Edwards megmondta a tutit UFO a gyerek
Hali Srácok!

Van eladó gyári első féktárcsám párban F4-hez ha valakit érdekel. A tárcsák használtak, de hibátlanok nem vállasak, nem ütnek, 4.5 mm a vastagságuk. Ha lesz időm teszek fel róluk képet, az árban majd megegyezünk.
új aksi? vagy régi bírja?
Azóta nem rendetlenkedett?
Hali

Jaja a fene vinné el.
Na akkor most már még erősebb lesz a motor + még kevesebbet fog enni.
Nem értem miért?
inkább mégse kell

link
Én is várom az aktuális plakátot, mert szeretnék elmenni. Végre valami nem Pesten van.
Hát az marhára kéne neked.
Ezt tedd közzé, mert érdekel. Akkor már megvan a program arra a napra is:) Csak jó idő legyen.
Sziasztok !
Eladó 1 teljesen új még nem használt,tavaly télen németországban 239 euro-ért vásárolt MQP márkájú MotoGP bőrkabát méretprobléma miatt ! 54-es méret,kb 175-179cm magas,75-80 kg ig jó,sajnos én már 86 kg vagyok ! Protektorokkal,könyök,váll,gerinc,hátán púp,szellőző membránokkal ! Eladási ára: 55 000 ft !
Lesz majd, de még nincs kész.
Ez szuper, mindenképp elmegyek 24.-én.
Lesz majd erről valami konkrét leírás is? Gondolok itt olyanokra mint a a tavalyi plakáton szereplő mi mikor kezdődik,stb.
Köszi
Gyerekeknek volt ugráló vár meg mit tudom én, hogy még mi.

Az is ingyé volt.

Streetfighter bemutató a nagyoknak.

voltak motoros árusok...

meg a franc tudja még mi.