Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bury nekem is volt már 330km környéke és akkor nem üres volt, hanem csak a lámpa villant fel, hogy tartalék van. Most meg megkapta a Nano energizer csodaszert is még úgyhogy kíváncsi leszek...
Értem. Akkor így hagyom.
Működni kell neki semmi extra nincs a tankban csak egy ellenállás huzal annak meg mindegy melyik végén kapja a delejt az ellenállás az csak ellenállás
Mentem én már tartalék lámpa kigyulladásáig 329 Km-t két személlyel és volt benn egy két 200 is
250km egy tankkal
Nem tudom mióta csináltam nem sokat mentem vele. Tele tank óta 240 vagy 250 km-t mentem. Lehet így hagyom egyenlőre és akkor kiderül, hogy működik-e így is.
Szerintem mindegy neki működött így is nem?
Hali

Köszönöm a segítséget. Akkor megcserélem a kábeleket, hogy tuti jó legyen.
ha jössz, akkor lánglovaggal tudtok jönni az M1-esen
ja, nem vészes az ára.

csak oda kell menni...
Bocsi hogy bele wauwau, de az amit beszéltek az pénzkidobás, kivéve akkor, ha veszel egy törött f4 est, és f4i alkatrészekből rakod újra össze.
Csak számold össze: Veszel egy jó állapotú f4 est mondjuk 650 ért. Veszel hozzá egy fejidomot 40, lámpa 40, plusz a fényezést megoldod, 100-ból nem úszod meg.
Ha összeadsz mindent akkor inkább már vegyél egy f4i-t annak legalább olyan a hátulja is, plusz injektoros.
De ez az én szerény véleményem.
Nagyon belebolondultam a gépbe
Meg tudlak érteni. Már én is néztem karbis F4-et, amin F4I idom van, és azt bizony el bírnám viselni
épp azért kérdezem, mert láttam hogy más fejidom van rajta
de olyat is láttam ahol a hátulját is át alakították
most akarok ilyen motort venni éppen, csak nem nagyon tetszik a sima f4 fejidom
Hello !
Igen rá lehet tenni ! Láttam már többet is. Ez is a képen 1999-es !
1999-es f4-re rá lehet e tenni az f4i-nek az orr idomát?
Szia!

Küldtem mailt
Akkor üzletkötői díjat kéne fizetned.
Én meg azt vártam, hogy valaki írja :-)

aztán nem bírtam tovább
Vártam már, én ezért nem írtam semmit.
Motul.

Ha érdekel, akkor dogj egy emailt: link
Sziasztok,

Mint új CBR600F4i (2003)tulaj, lenne pár kérdésem a motorral kapcsolatban. Milyen olajat érdemes beletenni a mociba és az első teleszkópokba?
Szia!

Bocsi csak most tudtam megnézni. Huu jól hangzik. Szívesen megvenném ha eladó? :) légy szíves privátban írj nekem, hogy mennyi azannyi :) (gaby0818@freemail.hu)