bury nekem is volt már 330km környéke és akkor nem üres volt, hanem csak a lámpa villant fel, hogy tartalék van. Most meg megkapta a Nano energizer csodaszert is még úgyhogy kíváncsi leszek...
Nem tudom mióta csináltam nem sokat mentem vele. Tele tank óta 240 vagy 250 km-t mentem. Lehet így hagyom egyenlőre és akkor kiderül, hogy működik-e így is.
Bocsi hogy bele wauwau, de az amit beszéltek az pénzkidobás, kivéve akkor, ha veszel egy törött f4 est, és f4i alkatrészekből rakod újra össze.
Csak számold össze: Veszel egy jó állapotú f4 est mondjuk 650 ért. Veszel hozzá egy fejidomot 40, lámpa 40, plusz a fényezést megoldod, 100-ból nem úszod meg.
Ha összeadsz mindent akkor inkább már vegyél egy f4i-t annak legalább olyan a hátulja is, plusz injektoros.
De ez az én szerény véleményem.
épp azért kérdezem, mert láttam hogy más fejidom van rajta
de olyat is láttam ahol a hátulját is át alakították
most akarok ilyen motort venni éppen, csak nem nagyon tetszik a sima f4 fejidom
Bocsi csak most tudtam megnézni. Huu jól hangzik. Szívesen megvenném ha eladó? :) légy szíves privátban írj nekem, hogy mennyi azannyi :) (gaby0818@freemail.hu)
Köszönöm a segítséget. Akkor megcserélem a kábeleket, hogy tuti jó legyen.
csak oda kell menni...
Csak számold össze: Veszel egy jó állapotú f4 est mondjuk 650 ért. Veszel hozzá egy fejidomot 40, lámpa 40, plusz a fényezést megoldod, 100-ból nem úszod meg.
Ha összeadsz mindent akkor inkább már vegyél egy f4i-t annak legalább olyan a hátulja is, plusz injektoros.
De ez az én szerény véleményem.
de olyat is láttam ahol a hátulját is át alakították
most akarok ilyen motort venni éppen, csak nem nagyon tetszik a sima f4 fejidom
Igen rá lehet tenni ! Láttam már többet is. Ez is a képen 1999-es !
Küldtem mailt
aztán nem bírtam tovább
Ha érdekel, akkor dogj egy emailt: link
Mint új CBR600F4i (2003)tulaj, lenne pár kérdésem a motorral kapcsolatban. Milyen olajat érdemes beletenni a mociba és az első teleszkópokba?
Bocsi csak most tudtam megnézni. Huu jól hangzik. Szívesen megvenném ha eladó? :) légy szíves privátban írj nekem, hogy mennyi azannyi :) (gaby0818@freemail.hu)