Üdv!
Igaz én csak 186 vagyok de ha akarom akár egyenes derékkal is tudok ülni a motoron, én két személlyel használom szinte mindig. "Pár 100Km-es túrákhoz"?!?!? Tavaly nyáron szinte minden szombaton úton voltunk átlag napi 500-700 km-t mentünk! Nekem kényelmes az ülés lehetne kicsit puhább de meg lehet szokni
Az a baj festék és festék között is van különbség, két különböző márkából kikeverve egy adott szint lehet némi eltérés én robogóhoz kevertettem géppel kikeverték bevittem egy elemet picit elütött kézzel adott hozzá valamelyik színből teljesen ugyanolyan lett mint az eredeti
Van ismerősöm Fehérváron autókat fúj megkérdezem tőle hol veszi a festéket hátha ott is kevernek
Sziasztok,
Még új vagyok ebben topicban, ezért szeretnék üdvözölni mindenkit.
Azért is keveredtem ide mert úgy néz ki hamarosan motort szeretnék venni,és ez a típus nagyon megtetszett olvastam nézegettem olyan 500-600 körül nézegettem,Olvastam hogy megbízhatók egyedül talán a vezérműlánfeszítő ami gyenge pont.Meg a kényelem?amit nem tudok mennyire alkalmas 2 személynek esetleg kisebb pár 100Km-es túrához?Sokan mondták hogy á ne ilyet nézzek mert kényelmetlen rajta ülni stb...el kell mondani hogy 193 cm magas vagyok szóval nem tudom mennyire lenne kényelmes.Néztem még banditot meg fazert de ez a honda ami igazán megfogott.
hali! érdeklődnék van e valakinek valami ötlete !
székesfehérváron nemtudják kikeverni ezt a szint !
szinkodja megvan minden es mégse jo!
Nh1y szinkod! google ba rákeresek és egybol ez a szin jon be szoval a szinkod biztos jo de mégis sötétebb csibesargat kevertek ki! szerintetek hol lehet ilyne szint kikevertetni mindt az eredeti?:
Akksi kérdésem van urak! (már ha feltehetem itt az aprilia topicban is )
Szóval meghalt az akksim (szerelő szerint még az eredetije -10 éves yuasa) és kellene egy új. A bannerral szemezek, de nyitott vagyok. Valami ötlet, hogy honnan válasszak?
Mondjuk azt se értem, h az olajbetöltő miért ilyen faszul van megoldva.
Mindig szopok vele, vennem kéne már egy ferde tölcsért.
Arról nem is beszélve, h az olajszintet csak segítséggel lehet ellenőrizni, ha nincs rajta a középstender, vagy megkockáztatod, h magadra döntöd a gépet.
üdv
teljesen új új vagyok itt , pár hete vettem egy CBR 600 f4-et
olyan kérdésem lenne , hogy mennyi és milyen olaj kell bele ha ki szeretném cserélni szűrővel együtt cserélném
egy 2000-es évjáratú 78kw gép 46.000 km van benne
Igen, ez a röhej, hogy jó a Honda meg minden, de pl. az extrák tekintetében az olaszok mindig is többet adtak.
Azon röhögtünk pár éve, hogy az új RR a régi, ezeréves indexlámpákkal jött ki, szerencsére már elfogytak a gyárban, de ha lenne, még mindig azt tennék fel...
Ugyanez elmondható a fékekről meg a gátlókról, bár manapság a Kawa meg a Suzi erősít ezen a téren
Nekem se kényelmetlen.
Enyém eladó