... pille könnyű váz, csúszókuplung, brembo fékek és hidraulikus kuplung munkahenger, fém fékcsövek, oda-vissza állítható futómű (nem mintha akarnám tekergetni) De ahogy szoktam írni: a van-tól nem kell félni . Váltó is nagyon király. Z és a cbr váltója ehhez képest szar.
Műszerfal is tök okos. Ha kiég egy izzó akkor kiírja, hogy melyik, beépített köridőmérő, akku fesz. kijelző, napi számlálóhoz (2db van) tartozik egy maximális sebesség, átlagsebesség, menetidő.
Van diagnosztika menü ami nem csak a hibakódot, de a hiba okát is kiírja (ezt már használni kellett).
Akra titán rendszer. Ecu hozzáállítva.
Szóval azt akarom mondani, hogy ezért a pénzért jár mindenféle csemege :-)
Hát akkor már gyógyultnak vagy nyilvánítva, vége a betegácsinak.
Én épp most fejeztem be az olaj-olajszűrő cserét, levegőszűrő kimosva, holnapra megszárad, olajzás és mehet a helyére. Holnap még laza lánctisztítás, láncspray, szezonra felkészítve. Igaz, h már idén mentem vele kb. 5-600 km-et. Valszeg jövőhéten meg vizsga.
Ugyan...ez bikfic mérték...nekem a vádlim szakadt le....láttam a lábam belsejét....de olyan ronda volt belülről ,hogy inkább visszahajtogattam a lifegő lógó tartozékaimat addig ameddig be nem kötötték...pedig azt csak egy bicaj sárvédője tépte le...igen..lemezből volt..és csillogott a krómtól..
Bocsi de én kimaradtam ebből, te tényleg lószaron csúsztál el?
Akkor irány az önkormányzat, illetve feljelentés a rendőrségen, mert az autós is felelősségre vonható, ha olajat ereget az útra...
szarul néz ki a térded, de láttam ennél csúnyábbat is felállni és utána bunyózni, fel a fejjel, ne hidd, hogy nem lesz tökéletes, az lesz! Fájni fog, ha jön a front de funkcionálni fog, jobbulást!
Pénteken eldobtam a mankókat.
Szombaton már a motoron ültem, de magason van a lábtartó így nem tudom rendesen felrakni a lábam. Szóval nem lett motorozás.
Csatoltam képeket, hogy hányjatok
Első kép műtét után harmadik nap. Utána a vádlimig, felfele a combom nagyon belilult. Volt ahol már majdnem fekete volt. Kurva ocsmány volt.
Második kép műtét után 2 hét. Látványosan javul.
Úgy szedte ki a varratot, hogy egyik oldalt elcsípte a csomót. A másik oldalt meg egybe kirántotta .
Ezt elő kell adni.
Sodortam az utcában egy balos térdest, amikor látom kikanyarodik egy traktor, mint a villám, kis driftet is belerakott, na akkor satu, beriszálta seggét, vissza kettő, flikk-flakk, kihúztam a izomból, ráraktam az ívre, amikor látom, ott egy lószar... hát mit tehettem, eldobtam
koszonom elore