Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello !
Felpolírozták ? vagy mit csináltak vele ? az enyémre is ráférne !
Legjobb és legszebb Én is egy éve cseréltem le 36 centis finster repedt fazék hangú volt, martin 42 centi és szép mély doromboló cicus lett a cibere
Megjött az új kipuffancsom!
meg megy 200at két személlyel is.
meg az csak 5 sebességes.

100ról ő 5.ben én 6.ban. mind a ketten két személlyel elfingat de nagyon

de ha ő egyet visszakapcsol akkor nekem 3ig vissza kell váltani, hogy felvegyem a tempót és megelőzzem.

Szóval a tdm is jól megy.
TDM-ben tobb a nyomatek, ha jol emlekszem.
én múltkor olyat láttam, hogy a légtelenítőre rárakták a csövet majd a csőbe egy fecskendőt dugtak.

A tartályból egy másik fecskendővel kiszívta a retkes olajat majd alulról töltötte fel a légtelenítőn keresztül.

Elég gyorsan meg volt vele. Persze ezt hátsó fékkel művelte.
Én is rápróbálok majd.
8, as pontból kimaradt, hogy csak 1 mp re lazítod a levegőztető csavart, majd visszahúzod, és ismételten pumpálsz.
Ez ezres de tökmindegy..............ugyanaz.

http://youtu.be/fojmQmxM4hQ
Szia,
Én hétvégén cseréltem a folyadékot, és a nyergeket tisztítottam ki.
Ha van időd, és folyadékod, érdemesebb egy teljes renoválást végrehajtani.
Metódusa:
1, csavarokat fellazít (főleg a porvédő takaró csavart, és a betéteket tartó tengelyt)
2, A levegőztető csavart meglazít, egy kis csövet csatlakoztatsz rá és kipumpálod a folyadékot a rendszerből.
3, nyereg levétele, fékbetétek ki, a dugattyúkat én speciel egy lábpumpa segítségével vette ki.
4, takarítás, nyereg, dugattyúk, tartály.
5, összeszerelés előtt én megöntöttem a kinti helyzetben lévő dugattyúkkal álló nyerget a gyorsabb levegőtlenítés érdekében.
6, összeszerelés,
7, tartályt megtölt,
8, Pumpálod pumpálod amíg fel nem keményedik, lenyomott állásban tartod, majd meglazítod a csavart....ezt addig ismétled, amíg nem jön belőle csak folyadék.

Csatoltam egy képet miért érdemes takarítani, és 2 évente cserélni a folyadékot.

Ha kihagytam valamit, bocsi
Sziasztok.
Beesett a hátsó fékem a téli pihenő után és harmat gyengén fog.valószínű levegős lett.
Valaki le tudná nekem írni részletesen hogy tudom légteleníteni a hátsó féket?
Előre is köszi
üdv
Azért ilyen babérokra nem török, de köszi a felvetést!
Megfontolandó valóban! A csipet csapatban mindenki 1000-es vagy a fölötti gépet vett már, csak igyekeznék valamelyest visszahozni az egyenesekben rám mértekre!
Köszi Jámbi!
Köszi bury, még csak adatot gyűjtök, mert választék akad bőven és a multkori szett nem igazán tetszett!
Sziasztok,

CBR 600 F2-őt nem bont valaki? Pár apró tartóra, csavarra lenne szükségem!

Köszönöm!
Tuono - 2007
cbr: 2004
1500km-t mentek kb vele. Tetszik, fasza motor.
Eddig nem volt gond, de előző gazdánál sem.

2 személlyel azért kicsit karcsú.

TDM 850 majdnem megfingatott (ők is két személlyel)
Z-vel nem szoktam ehhez hozzá.

tuonoval meg elő nem fordulhat mert megy a háztól
tuono? mikori? - komám is most vett.. :) mikori a cibered? volt vele gond, hogy értékeled?
Jaj de hibátlant fogok írni
Azt hittem most vetted, mert hívogatott valaki arról a környékről.

de örülök, hogy nem te vagy az, mert paraszt volt a gyerek.

Decemberben vettem, de nem használom.
Főleg, hogy itt az új gép
Ősszel! neked miota van a cbr, ha meg van még?
Eladó Prexport 2 részes ruha! Hazudok ha azt mondom apósom 3x felvette új kora óta! Kimosni hülyeség lenne,mert eltűnne a gyári "szaga".
Ha méretet kellene írni, azt mondanám: 180cm ig és 90 kg-ig simán jó!
Akit érdekel csörögjön, és az árat együtt kitaláljuk!
06 30 635 9305
Már van a galériában tudnivaló a zászlókról, ha azt előbb nézem, akkor megvan. Mindegy, nincs uv csekk, csak 2 napot kell várni.
Én azért megvárom a tananyagot, hátha nagyobb eséllyel indulok a tesztnek.
Az ön eredménye:
- teljesített pontszám: 24 helyes a 30-ból.
- százalékban: 80.0%
Két nap pihi.