Szia,
Én hétvégén cseréltem a folyadékot, és a nyergeket tisztítottam ki.
Ha van időd, és folyadékod, érdemesebb egy teljes renoválást végrehajtani.
Metódusa:
1, csavarokat fellazít (főleg a porvédő takaró csavart, és a betéteket tartó tengelyt)
2, A levegőztető csavart meglazít, egy kis csövet csatlakoztatsz rá és kipumpálod a folyadékot a rendszerből.
3, nyereg levétele, fékbetétek ki, a dugattyúkat én speciel egy lábpumpa segítségével vette ki.
4, takarítás, nyereg, dugattyúk, tartály.
5, összeszerelés előtt én megöntöttem a kinti helyzetben lévő dugattyúkkal álló nyerget a gyorsabb levegőtlenítés érdekében.
6, összeszerelés,
7, tartályt megtölt,
8, Pumpálod pumpálod amíg fel nem keményedik, lenyomott állásban tartod, majd meglazítod a csavart....ezt addig ismétled, amíg nem jön belőle csak folyadék.
Csatoltam egy képet miért érdemes takarítani, és 2 évente cserélni a folyadékot.
Sziasztok.
Beesett a hátsó fékem a téli pihenő után és harmat gyengén fog.valószínű levegős lett.
Valaki le tudná nekem írni részletesen hogy tudom légteleníteni a hátsó féket?
Előre is köszi
üdv
Azért ilyen babérokra nem török, de köszi a felvetést!
Megfontolandó valóban! A csipet csapatban mindenki 1000-es vagy a fölötti gépet vett már, csak igyekeznék valamelyest visszahozni az egyenesekben rám mértekre!
Eladó Prexport 2 részes ruha! Hazudok ha azt mondom apósom 3x felvette új kora óta! Kimosni hülyeség lenne,mert eltűnne a gyári "szaga".
Ha méretet kellene írni, azt mondanám: 180cm ig és 90 kg-ig simán jó!
Akit érdekel csörögjön, és az árat együtt kitaláljuk!
06 30 635 9305
Felpolírozták ? vagy mit csináltak vele ? az enyémre is ráférne !