Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyik barátom is eltolta az utcában. Kanyarban meg majdnem elnyalt a lószaron

Igen. vidéken lakok
Nekem már múlt héten is tiszta retek lett.
Ma kerültem egy jó kis karikát, eszméletlen már most mennyi bogár van, tiszta retek lett mindenem.
Ismertem látásból a srácot.
Vigyázzon mindenki magára.
sport akart lenni.
A pilot sprt nekem is kagylósra kopott, elég gyenge gumi volt. Nem is használtam többet.
biztos, hogy sport? Nem véletlen street?
Michelin pilot Sport volt fent! Elöl 4000 km után kagylós lett és nem a futómű miatt, mert azt utána meg is nézettem... Na meg a gumi mkntázata is elég érdekes, lehet jobban bele tud harapni az asztfalt emiatt
Második : link
Sajnos már meg is van az első :S http://index.hu/belfold/hirek/...
Nagyon szívesen. Milyen volt az előző gummád, ami nem vált be?
Az volt a kisebb gond, a nagyobb, hogy elbasztad a garázst, nem vetted észre, hogy kibaszott zöld?
Kicsit be kellet ugranom Sykes helyett....

Rosszz ötlet volt.
Hali!

Ez honnan van, hol sikerült?
na ezért kell Hondát venni...
Ha sokat van benn akkor a fagyállóból ilyen kocsonyás anyag válik ki de jobbára a hűtőbe, én a hűtőt mostam csak ki felöntöttem azt mehet tovább a móka
Tudom, luxus, de én szervízben csináltatok mindent. Valamelyik olajcserénél ledobatom...

...nem tudom, csak azon gondolkodtam, hogy miért kell átmosni. Lerakódik benne a cucc?

Majd a többiek megmondják a tutit....
Miért, te hogy szoktad? Leengeded és feltöltöd öblítés vagy átmosás nélkül?
Átmosni?

Mi a bánatnak?
Sziasztok!
Hűtőfolyadék cserénél hogyan szoktátok átmosni a rendszert? Speciális hűtőrendszer öblítő adalékkal vagy van más is, pl. ecet stb.?
Előre is köszi!
Szerintem gyári van fent.

versenytársak 30kg-val könnyebbek voltak.

azért kellett az ezres motor, hogy jó legyen a súly-lóerő arány
Videóban a légtelenítőn keresztűl nyomta be az olajat. a tartályból meg szívta ki amikor tele lett.

majd holnap linkelem a videót
Milyen áttétel van neked a cbr-en?
Na meg az se mindegy, hány kilót nyomtok az asszonnyal. Legjobb tuning a fogyókúra.
A tartályból egy másik fecskendővel kiszívni okés,de a fecskendővel a légtelenítőn kell átszívni.Közben ügyelni kell ki ne ürüljön a tartály!
Szia!
Komplett palást és tompítóanyag csere meg "E" betűzés tanúsítvánnyal.