Ú srácok hagyjuk már ezt a brigéciol témát, 99%petróleum a többi 1% adalékanyag. Amúgy meg évente Hányszor akarod tisztítani. Én évek óta Brigit használok de mindenki azt használ amit akar. Árban kb Ugyanott van mindkettő.Mire bármit megkajálna rég láncot cserélsz.
Ha baromi gazdag vagy akkor lánctisztító spray.
Ha nem akkor petro vagy brigéciol de nem a sárga kupakos mert az Max szájvíznek való.....
Olajszint ha van közép stander akkor azon ha nin akkor megkérsz valakit hogy tartsa egyenesben....
Sziasztok!
A láncot hogyan szoktátok sprayzés előtt tisztítani, és főleg mivel? Az O gyűrűk roncsolása nélkül.
Egy másik kérdés, a folyadékszinteket, olaj stb. hogyan kell ellenőrizni? Az ok hogy vízszintes talaj, de oldal vagy középsztender?
Előre is köszi!
Üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne. CBR 600 F1 pc19 1988as boldog tulajdonosa lettem 1 hete .Akinek ilyene van , Milyen olajat ajánlatok ? 10w-40 jó választás lehet hozzá ?Repsol 10w-40 ?
Hát pedig be kellet csak akkor még nem volt ráírva az adásvételire most azt hiszem már rá is van írva az eladónak 8 a vevőnek 15 napon beül be kell jelenteni, én 2005-ben adtam el az egyik motoromat én bevittem lemásolták lebélyegezték egy olyan bélyegzővel amire rá volt írva, hogy eleget tettem a kötelezettségeimnek dátum aláírás oszt csókolom még a biztosítás díját is időarányosan visszakaptam
Képzeljétek, tegnap keresett a rendőrség a bp-i bankrobbantás ügyében.
Kiderült, hogy a régi 125-ös kawasaki kdx-em még a nevemen van, amit 2005-ben adtam el. Ugye, akkor még nem kellett az eladónak is bemenni az okmányirodába bemutatni az adásvételit. Az adásvételi persze miért is lenne meg, elkallódott a házunk felújítása során.
De nagyon segítőkész voltam, mert előkerestem a majdnem 10 éves, karcos DVD-imről eme csodálatos masina szemet kápráztató, gyönyörű fotóit és elküldtem nekik.
Ja meg a másik ha emlékeim nem csalnak bár az enyémből még nem szedtem ki de mintha úgy működne, hogy mikor nincs behúzva a fékkar akkor nyomja a gombot mikor behúzod akkor meg kijön a gombja és ég a féklámpa ha koszos vagy beragad valamiért akkor nem tud kijönni és bent ragad annak ellenére, hogy behúztad a kart
Valami hasonló lehet benn kisebb kiadásba http://www.bercsekft.hu/motoro...
Eladnám Honda cbr 600f1 alkatrészeim,baráti nem gazember bontós áron...Nyugodtan írj hívj mi kell segítek!
Van:vezérműlánc,hengersor,dugattyúk,új hajtókarok, vízpumpa,olajpumpa,és sok más :)
mindenképp egyenesen àlljon a gép.
vagy leengeded. megméred és visszatöltöd
Ha nem akkor petro vagy brigéciol de nem a sárga kupakos mert az Max szájvíznek való.....
Olajszint ha van közép stander akkor azon ha nin akkor megkérsz valakit hogy tartsa egyenesben....
A láncot hogyan szoktátok sprayzés előtt tisztítani, és főleg mivel? Az O gyűrűk roncsolása nélkül.
Egy másik kérdés, a folyadékszinteket, olaj stb. hogyan kell ellenőrizni? Az ok hogy vízszintes talaj, de oldal vagy középsztender?
Előre is köszi!
Most regelhetek újra más néven.
De mind1, mert a rendőr mondta, hogy már ki van vonatva a forgalomból.
Kiderült, hogy a régi 125-ös kawasaki kdx-em még a nevemen van, amit 2005-ben adtam el. Ugye, akkor még nem kellett az eladónak is bemenni az okmányirodába bemutatni az adásvételit. Az adásvételi persze miért is lenne meg, elkallódott a házunk felújítása során.
De nagyon segítőkész voltam, mert előkerestem a majdnem 10 éves, karcos DVD-imről eme csodálatos masina szemet kápráztató, gyönyörű fotóit és elküldtem nekik.
mondjuk ki is törtem a lábam a k....a a....t
Josh Brookes, Cadwell Park. "a hegy"
Valami hasonló lehet benn kisebb kiadásba
http://www.bercsekft.hu/motoro...
Kapcsoló az jó. Vezetéket ha megmozgatom akkor néha működik. Valószínűleg meg tört valahol a kábel.
Lehet bogarászni.
Van:vezérműlánc,hengersor,dugattyúk,új hajtókarok, vízpumpa,olajpumpa,és sok más :)