Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Még 1 voks a Motulra azon belül 5100 10w40. Burytól szerzem be. 1x használtam Shellt. cserétől számítva 5500 km körül rosszul működött a váltó. Akadozott nehéz volt az üreset megtalálni. 6000 km-en ként cserélek olajat. A motullal sem ilyen sem másféle problémám nem volt.
Motul párti vagyok. láttam gokartot szétszedve motul és castrol után is. motullal tisztább a cucc.

ha hazamegyek akkor majd lassan indulnak a dolgok. apámmal majd valakivel megoldom.
Egy darabig én is Castrolt használtam de 3-4e km után elkezdett a váltó szárul működni nehezen lehetett kivenni üresbe gondoltam valami gond lesz a motorral aztán eljött az olajcsere lecseréltem az olajat utána 3-4e-ig semmi gond nem volt ismét na akkor váltottam Motul 5100 10W-50-re 6e-nél úgy cserélek olajat hogy semmi gond nincs a váltóval tehát nekem a Motul bevált!
Sziasztok!
Mindig olvasom a fórumot de csak kb. szökőévente írok..biztos nagy a stressz..
Jobbulást bury, gratula az új géphez! Először anno én is nakeden gondolkoztam, nem zavar hosszú távon a plexihiány?

Nem tudtok F4i-hez behajtható tükröket véletlenül?
Nem találtam sehol..
Elso korben FS-t szeretnek, mert jobban tetszik, de nem sok elado van, ha nem talalok normalisat, akkor megkereslek. Koszi!
Motulból, ha jól emlékszem 5100-as.
Autón igen elég jó eredményt lehet elérni de ott a nap miatti mattulás miatt szerintem ha csak karcos hagyjad elfér rajt
Igen
Fényszóró polírozással próbálkozott már valaki? Van pár vékonyabb karc a lámpámon, ezeket szeretném eltüntetni valahogy. Ha jól látom műanyag, nem üveg. Mit javasoltok?
Ez az egy vezérli mind a 4 indexet?
Bury!

Jesszus, mi történt veled? Remélem gyertyát azért tudsz majd küldeni. Olaj ügybe véleményed?
Na, hali emberek.

Lassan indul a szezon, az első kör már megvolt. Összeszedegettem, hogy mi minden kéne a mocihoz. Gyertyát fogok rendelni - innen - de olaj ügyben érdekelne a véleményetek.
Eddig Castrolt toltam bele, de hangosnak ítélem meg. Kipróbálnám a Motult, illetve nagyon ajánlják a Shell egyik versenyolaját, amit nagyon baráti áron tudnék szerezni, versenyző havertól.

Vélemények? Ha Motul, akkor melyik?
Nekem is pont a benzincső jutott eszembe róla.

Elég szar dolgok ezek. Nekem már volt pár éve achilles szakadás, múlt év februárjában térd porcműtét, tényleg nem túl hálás dolgok, ráadásul ezek már utána csak silány utángyártottként fognak működni.

Remélem a tiéd azért gyári minőségű marad, mielőbbi felépülést!
Tegnap már szerencsére kiszedték. szar volt nagyon. holnap go haza ;-)
Hi-hi benzincsőre vagy kötve ez már kóros azért egy szűrőt iktass a csőbe
Öhlins telókat berakták.

most csinálták meg a keresztszalag pótlást.
nem lesz mire fogni, hogy miért vagyok lassabb kakucson.
de bár csak ott tartanánk már.
tegnap hazakerült a gép
Felőle mozgathatjátok csak kulcsot nem ad hozzá
nem is rossz ötlet
Mit bütyköltek most a lábadon ezzel a műtétel?
Egyébként jobbulást!
Ha gondolod amíg lábadozol mi Nalim8-al átvállaljuk felváltva a Tuono mozgatását
jaaa az más
Amúgy két napot már fejen állva is
Telefonon nyomom. péntekig kórház.
Jéé ha már gép elé tudtál ülni akkor minden oké
Nekem F4i van. karbantartott viszont van egy kis sèrülés rajta
Helló!

Nekem van egy mivv gp hangtompítós E jeles, összekőtővel együtt, csak fel kell pattintani! Ha érdekel, dobj egy mailt! Cím a profilomon!
Van valakinek 600F4/s-hez eladó kipufogója?
(Akrapovic,youshimura, Arrow.... )