Még 1 voks a Motulra azon belül 5100 10w40. Burytól szerzem be. 1x használtam Shellt. cserétől számítva 5500 km körül rosszul működött a váltó. Akadozott nehéz volt az üreset megtalálni. 6000 km-en ként cserélek olajat. A motullal sem ilyen sem másféle problémám nem volt.
Egy darabig én is Castrolt használtam de 3-4e km után elkezdett a váltó szárul működni nehezen lehetett kivenni üresbe gondoltam valami gond lesz a motorral aztán eljött az olajcsere lecseréltem az olajat utána 3-4e-ig semmi gond nem volt ismét na akkor váltottam Motul 5100 10W-50-re 6e-nél úgy cserélek olajat hogy semmi gond nincs a váltóval tehát nekem a Motul bevált!
Sziasztok!
Mindig olvasom a fórumot de csak kb. szökőévente írok..biztos nagy a stressz..
Jobbulást bury, gratula az új géphez! Először anno én is nakeden gondolkoztam, nem zavar hosszú távon a plexihiány?
Nem tudtok F4i-hez behajtható tükröket véletlenül?
Nem találtam sehol..
Fényszóró polírozással próbálkozott már valaki? Van pár vékonyabb karc a lámpámon, ezeket szeretném eltüntetni valahogy. Ha jól látom műanyag, nem üveg. Mit javasoltok?
Lassan indul a szezon, az első kör már megvolt. Összeszedegettem, hogy mi minden kéne a mocihoz. Gyertyát fogok rendelni - innen - de olaj ügyben érdekelne a véleményetek.
Eddig Castrolt toltam bele, de hangosnak ítélem meg. Kipróbálnám a Motult, illetve nagyon ajánlják a Shell egyik versenyolaját, amit nagyon baráti áron tudnék szerezni, versenyző havertól.
Elég szar dolgok ezek. Nekem már volt pár éve achilles szakadás, múlt év februárjában térd porcműtét, tényleg nem túl hálás dolgok, ráadásul ezek már utána csak silány utángyártottként fognak működni.
Remélem a tiéd azért gyári minőségű marad, mielőbbi felépülést!
most csinálták meg a keresztszalag pótlást.
nem lesz mire fogni, hogy miért vagyok lassabb kakucson.
de bár csak ott tartanánk már.
tegnap hazakerült a gép
Még 1 voks a Motulra azon belül 5100 10w40. Burytól szerzem be. 1x használtam Shellt. cserétől számítva 5500 km körül rosszul működött a váltó. Akadozott nehéz volt az üreset megtalálni. 6000 km-en ként cserélek olajat. A motullal sem ilyen sem másféle problémám nem volt.