Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azok, hogy röhögtek rajta :-)

636 is nyert. 1000V2-höz képest biztos nyersebb.

vége a legjobb. Nem próbált, nem látott még ilyet, de azért nyugodtan vegyek ilyet az ember.

Az eladó hívjon?
eröllene szo hivj 0630-5360-117
Reméljük, hogy az alsó, és a felső már nincs meg...
szerinted? :-D
Ez ilyen se veled se nélküled.
Mi is úgy vagyunk Pityuval mint Palik volt Daemon Hill-lel

De hova tűnt Pityu, hova tűnt Pityu?
Valószínű sokat volt vidéken... nem fejlődött ki az agya
ne próbálkozz nőcsábász . valószínűleg ő a felső, de övé az alsó is...
Én nehezen értelmezem az írásait, mert sokszor (mindig) hiányoznak a vesszők a szövegből, meg a pontok, meg a mondatok is..
Képeiden melyik vagy te? Alsó vagy a felső? :-)
Dobjál már egy e-mail címet, had tudjak beszélni veled... köszi
Halló.

NGK IMR9C-9H
Szia.

Nem felejtem el, rendelek tőled, mert cserélni kell. NGK? Mi a típusszáma az F4i-nek?
A picsába.

voltak azért jó sztorijai :-)
Már hiába cigánykodsz nem fog tőled olajat rendelni!
Ez a Pityu állandóan osztja az észt.

Apriáliásoknál találtam:

"Nekem még nem forrt fel lámpánál a vizem japán gépben pedig volt 636 os kawám most meg honda cbr600,én nem szólom le az olasz gépeket mert tetszik a ducati is meg az aprilia is és egyszer lehet egy rsv1000 ret veszek de azért nem kéne leszólni a japán gépeket sem hogy villany motor.Amúgy a 636 kawa is elég nyers volt és nem sok futkosott belőle legalább is mikor nekem volt,és az a kijelentésed is hülyeség hogy akinek a japán gép tetszik annak nem jön be az olasz,nekem bejön minden ami jó gép legyen japán olasz.....
Ja a lényeget kifelejtettem kiszsupi nyugodtan vegyél tuonot nagyon jó gépek aki meg azt mondja olasz szar az meg kapja be soha nem mentem ilyennel de akkor is merem állítani hogy tuti gép."
Azt nem értem mitől tud kikopni hisz nincs nap mint nap lehuzogatva! Én tavaly tavasszal cseréltem gyertyát megértem lehúzni meg visszadugni olyan passzos!
Valószínűleg elodázom a dolgot a következő gyertyacseréig ( ami nem lesz sokára, mert most nem volt)

azért rádcsörgök este 6 körül, hogy mi a matek.
Nos, mint kiderült, az van, hogy ki van kopva a foglalat, és hiába rakja be az új gyertyát, előbb-utóbb gond lesz...
Biztos téli álmot alszik