4 éve van meg a K&N tisztítószett, 4- szer használtam eddig, a mosónak még több mint fele megvan , az olajozót azt nem látni a flakonban, de szerintem az már fele alatt lehet.
Az igen, szobaba....akkor tenyleg nagy becsben van tartva a kicsike!
Megneztunk haverommal par 954-et is, de nem nagyon lehet fel lelni egeszseges peldanyokat, ami az az meg olyan draga hogy inkabb hozza tesz az ember es akkor mar az ezredes!
na,mi is járunk csesznekre,vagyunk innen kb 10 en motorosok,remélem összefutunk !az enyém jelenleg a szobába van,itt telel nekem is 1000RR az álmom,vagy 954-es,na de majd egyszer
Szia Benf,nagyon szép a mocid látom,Móri vagy,en nem messze lakok tőled,Csetényi vagyok,de ott melózok Móron,remélem egyszer összefutunk,tán guruluk egyet még egyszer Gratula!
Ha netán kifogy a tisztító,hideg zsíroldóval lehet nyonatni!
Természetesen kesztyű erősen ajánlott!
(8-12 fl oz pakk, olaj 237 ml, tisztító 355 ml)
Válaszoltam....de amúgy volt érte főnököm, úgyhogy ma este beviszi, vagy 9 előtt tudod átvenni vagy holnap!
A Csesznekben meg természetesen benne vagyok ;)
Ha itt vagy gyorsan olvasd el a leveleid, mert nem tudom kit kell keresnem!
Ha meg, megjön a jó idő,
cseszneki találkára én is megyek ám!
Megneztunk haverommal par 954-et is, de nem nagyon lehet fel lelni egeszseges peldanyokat, ami az az meg olyan draga hogy inkabb hozza tesz az ember es akkor mar az ezredes!
Lejjebb megtalálod az e-mail címem, dobj egy üzit, aztán küldök képet róla és meg egyezünk!
iridiumos kell bele
22.500 km van benne. Garantáltan kiváló minőséget honnan tudok beszerezni. Akár irridiumosat is? Ja, F4i a gép. Milyen kell bele pontosan?
Egyes vélemények szerint viszont többet is mehetsz, feltéve, hogy irídiumosat teszel bele.
Pici segítség kéne. Gyertyát hány km-ként kell papíron cserélni?
Mennyi a Givi túraplexi?
Mindenkinek!
Megvettem a Banner akksit. 120A-es indítóárammal. Majd beszámolok a tapasztalatról.
Holnap ha beküldöd, az jó, délután odatudok menni.
Mélben írd meg hol lesz.