Én picit sajnálom hogy nem használom ki teljesen így visszatérek a PP-PR2 combóra.Lesz nyáron egy kb 4000 km-es túra.
Oda jobban passzol.
Ha az lefut valszeg visszarakom.
Köszi, tökéletesen megfelelt a válaszod.
"Lelkes" amatőrnek nevezném magam, a józanész határain belül szoktam közlekedni, túrázgatásra, környéken motorozásra használom a mocit. Autópályázást és hosszú unalmas egyeneseket nem szeretem.
Most Michelin pilot power 2ct van fent hátul, előle még egy supercorsa, de kb egyszerre lesznek cserések.
Mivel nem tudom milyen szinten űzöd az ipart így csak tippelek.
Átlagos utcai sportos használat mellett és amatőr pályázásnál nem fogod elérni a tapadás határát.Szóval jó lesz.
Ezen használat mellett szerintem 8-max 10e az élettartalma.
De nem szereti a sok egyenest.Nem vészesen de azért kockásodhat ha sokat ingázol.
Gyorsan melegszik és szerintam az általm használt michelin eknél könnyebben és pontosabban kanyarodik.
Én nem tudtam a saját tudásommal peremig rakni szóval maradt még bőven tartalék benne.
Összességében egy jó szupersport gumi ehhez mérten viszonylag tartós is.
Hmmm.....te is az azonnal rögtön típus vagy? Én bírok várni ha kell, de ha eljön az idő akkor már ott legyen és lehessen használni... :D
Van már konkrét választottad, mármint típusban?
Ahogy nézem te sem laksz messze tőlem.....
Gratulálok az új szerzeményhez, és sok örömöt hozzá!...és persze csak óvatosan ilyen hőmérsékletnél. Ekkora teljesítményhez kell az önmegtartóztatás, ami nem mindig esik könnyen az embernek
A lényeg hogy lett neked is egy, nagyon jó széria, imádtam!
Hát én szombaton mikor hoztam haza az ezredest, eléggé fáztam már rajta.......aztán meg még csak most mondják az igazi telet....pedig szívesen tesztelgetném az új vasat...egy már most biztos, nem olyan kényelmes mint az f4 volt......na meg az is biztos hogy van benne kompót :) még egy ugyanilyen évjáratú gsx-r szemeztem, de aztán még is csak a honda maradt....
Igen, képről nagyon tetszett a tiéd, a színkombináció is jobban teccik mint az enyémé, de mégis ez mellett döntöttem, mert úgy gondolom hogy a külsérelmi bibik ellenére jó vétel volt.
...Ami az időjárást illeti, az esőt leszámítva teljesen motorzható idő van hőmérsékletre.. nekem legalábbis, főleg hogy megkaptam Nalim kesztyűjét, már a kezem sem fázik
07-es, hát a jó időig gondoltam :) Nem csalódtál volna ha annó megnézed.....ő eljött, ment egy próba kört aztán annyit mondott hogy akkor írjuk a papírokat...mondjuk látszott hogy értett is hozzá....tudta mit vesz
Oda jobban passzol.
Ha az lefut valszeg visszarakom.