Hondánál is utángyártottra 7500/db-ot mondtak, neten is annyiért találtam, gondoltam akkor nem rendelek netről, de ha ilyen gyorsak akkor marad a netes.
Szerintem bontóbanl olcsóbban jártál volna, vagy akár utángyártottal, gondolom létezik ehhez a típushoz is, de lesznek itt olyanok akik kompetensebbek.
Akkor már kérdezek is, kellene bal-jobb visszapillantó (osztrák motor estek vele fejidom tört de az már készen is van, tank horpadt kicsit, azt sajna csak nagyjából tudtuk visszapukkasztani, de egyenlőre egy matrica szépen eltakarja.. meg visszapillantók törtek le, váz futómű sérülésmentes fékek gumik újak.. egy olajcsere lesz csak, aztán tesztelés.) Hondánál Kiskunhalason rendeltem tükröket egy hónapja még egy hetet adok nekik aztán nem hívom őket többet. Műszakira kölcsön kellett kérnem havertól..
Értem. Én Mg. gépkezelő (traktoros) vagyok így nekem pont fordítva van. Egyébként nyugodtan kérdezz majd a géppel kapcsolatban ha nem tudsz valamit megpróbálunk segíteni.
Jól tetted, hogy regisztráltál. Sok balesetmentes km-t a géphez. Ha jól bánsz vele, rendszeresen szervizeled bajod nem lesz vele. Nekem viszont máris felmerült 1 kérdésem. Milyen munkád van neked, hogy nyáron van szabadidőd? Nekem ez sajna éppen fordítva van úgyhogy most kissé irigy lettem.
Sziasztok!
Új tag vagyok, friss motoros, gondoltam regisztrálok, úgy is lesz majd kérdésem mocival kapcsolatban. Tavaly kattantam már rá motorokra, de nem volt rá elég keret, de idén összejött egy 2002es F4i jó áron.
Munkám miatt nyáron nagyon ráérek, és gondoltam pecázás helyett nagyobb élmény a motorozás. (tavaly kezdtem pecázni is, de fél motor árát kb elpecáztam, halat meg nem is láttam... :D )
Egy kép a Drágámról
Hát ha az ülés nem tetszik, akkor alakíttasd át a tomtomnál v. a somotonál, szerintem olcsóbban megúszod, mint az egész hátulját átvariálnád ráadásul kényelmesebb is lesz.
Hát, nem ismerkedni akarok, de meglestem előbb a képeid
Lenne egy offtopic kérdésem, jó az a lazer kupak a búrádon, én is ilyet néztem ki a pinkmotorsban, de sehol egy felhasználói vélemény róla. Hangos, rángatja a szél stb?
Sziasztok! Mai napon beszereztem egy cbr 600 f4i-t ,2005.5.havi motort. Nagyon szép állapotban van , egyedül a faridom nem tetszik rajta mert ezen egyben van az ülés. Az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek tudok erre szerezni olyan faridomot amin a az RR-hez hasonlóan külön vannak az ülő részek? Illetve ha van akkor milyen árban lehet ez? Előre is köszönöm a segítségeteket...
Szerintem bontóbanl olcsóbban jártál volna, vagy akár utángyártottal, gondolom létezik ehhez a típushoz is, de lesznek itt olyanok akik kompetensebbek.
Jól tetted, hogy regisztráltál. Sok balesetmentes km-t a géphez. Ha jól bánsz vele, rendszeresen szervizeled bajod nem lesz vele. Nekem viszont máris felmerült 1 kérdésem. Milyen munkád van neked, hogy nyáron van szabadidőd? Nekem ez sajna éppen fordítva van úgyhogy most kissé irigy lettem.
Új tag vagyok, friss motoros, gondoltam regisztrálok, úgy is lesz majd kérdésem mocival kapcsolatban. Tavaly kattantam már rá motorokra, de nem volt rá elég keret, de idén összejött egy 2002es F4i jó áron.
Munkám miatt nyáron nagyon ráérek, és gondoltam pecázás helyett nagyobb élmény a motorozás. (tavaly kezdtem pecázni is, de fél motor árát kb elpecáztam, halat meg nem is láttam... :D )
Egy kép a Drágámról
Vez.lánc feszítő: www.motordiszkont.hu 15.855,- Ft Karl Zoltán 30/230-5092 (vétel 2010. június)
Valaki tudja esetleg, hogy F4i-hez hol a legolcsóbb a gyári láncfeszítő Bp.-n?
Lenne egy offtopic kérdésem, jó az a lazer kupak a búrádon, én is ilyet néztem ki a pinkmotorsban, de sehol egy felhasználói vélemény róla. Hangos, rángatja a szél stb?