Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oke, rendben! Givi fust, turaplexi nem erdekel esetleg?
hello! Persze hogy emlékezek rád,ha ugy van és nem visszik el szólj és megyek érte!Kösszi
A sima f4-en ami nekem is van azon van csap gyárilag de én is csak akkor zárom el ha le kell venbi a tankot! Egyépként hülye helyen van nemigen féeni hozzá!
Sajnos le kell, elég nagy faszság, h nincs rajta elzáró, legalább is f4i nincs. Mintha a haveromnak régebbi lett volna és azon volt, de ebben se vagyok biztos.

A Honda tutira ment, h úgysem kell szerelni, ergo a tankot le se kell venni.
Köszi! Igaz, de nemcsak a légszűrő miatt szeretném. Csak félre akarom tenni későbbi javítás céljából. Előbb utóbb úgyis ki kell üríteni, csak azzal most nem akartam bajlódni. Azt gondoltam valami csapot elzárok rajta és kész, de akkor ezek szerint nem úszom meg hogy előbb leeresztem
Ha a légszűrő miatt akarod, akkor elég felhajtani is!
Sziasztok! A teli tankot le lehet venni a motorrol valahogy vagy mindenképpen le kell engedni a benyát? Nem szeretném ha orrán száján folyna a nafta
Hello! Nem is tudtam,hogy fent vagy itt! ( ha nem emlekeznel Polgardiba talalkoztunk, meg egy csoportos foton is rajta vagy velunk :) )
Az a helyzet, hogy mar van ra jelentkezom, ha neki nem kell akkor felolem oke a dolog!
Hello!Megvann a bubis sötét plexi mert érdekelne?Kösszi
cbr 600 f2 f3 középsztender eladó tel 06704275150
írtam
Oké, ment a válasz!
Írtam mélt.
Oke, semmi gond!
bocsi küldtem 1 üzenetet mert azt hittem nekem raktad...bocsi
benis1984kukacfreemailponthu
Szerintem olyat nem találsz
KEDVES EMBEREK KERESEK MAGYAR KEZELÉSI ÚTMUTATÓT 2002 CBR 600 FS HEZ...Ha valakinek van ötlete... ÜDV
Eladhattad volna

de mivel esik a hó így gondolom nem lesz rá kapás
Bury, már majdnem eladtam a gépedet
Délután telefonált egy ismerősöm hogy látta hogy eladó a mocim
Nagyon korrekt ment a privi Mail
igen, 1 év garival
Japán?
2300Ft / darab.
Köszi!Mennyi lenne?