Ezen a videón nagyjából a leírtak szerint állítja be a csávó.
Am. én is feszítőcsere előtt állok. Engem csak az riaszt el (bár tudom, hogy nem kell ezt 500 kilóméterenként ellenőrizni/állítani), hogy egy esetleges utánállításhoz sokat kell bontani az F4i-n. A videón látszik, hogy az RR-en már nem dugták el ennyire, szinte csak az oldalidomot kell leszedni és már lehet is állítani. Ha RR-em lenne nem gondolkoznék.
Am. én úgy állítanám be, hogy inkább a csörgéshez legyen közelebb (elkerülve ezzel a túlfeszítést) és inkább gyakrabban csavarnék utána. Nah ezért is ejt gondolkodóba, hogy 2-3-5e km-ként kéne szétbombázni a gépet.
No kíváncsi leszek én is, már agyaltam sokat, h legközelebb én is manuálisat rakok-rakatok bele. Várjuk a tapasztalatokat. Nagy segítség lenne, ha készülne vidi róla, tudom kapjam be.
Nekem igazából csak hideg beindítás után Kb 1 percig kopog majd ahogy lemegy az alapjárat simán elkussol és gész nap meg se szólal.
Szal nem vészes.
De idegesít.
" Hang után feszitem igen. Először miután beraktam kézzel addig tekerem amíg megáll, aztán pöcögtetem az indítót párszor és megfordul a csavar majd beindítom és akkor is kézzel csavarom. Amikor elcsendesedik akkor vissza engedem amíg újra elkezd csilingelni a lánc, majd finoman addig tekerem amíg elcsendesedik. És csak ezután húzom le a kontraanyát.( Szakadt lánc nem nagyon fordul elő, inkább a vezetőt eszi meg pillanatok alatt) "
RC 51 írta anno...
Bakker, csak megcsináljuk, majd finoman tekerjük...
Honlapunkon Ön a(z) 2013/7480 számú ajánlatkérésben, az alábbi termék(ek)re kért ajánlatot:
név kategória mennyiség ár/db ár összesen
feszítő patron 1 29783 Ft 29783 Ft
tömítés 1 946 Ft 946 Ft
Fizetendő összesen (szállítási ktg nélkül): 30729
A "CBR600F-történelem" című keretes írás előtti és utána lévő bekezdést felcserélték. Ennél a résznél érdemes a két bekezdés sorrendjét képzeletben megcserélni és így olvasni.
Érdekes cikk,és jó dolgok vannak benne,én őszintén a valtoval kapcsolatban vagyok nagyon kivancsi h fog majd a másik olajjal viselkedni,az 5100al eléggé darabos most :)
70/6321-829