Az oldalára rá van írva, hogy japán vagy francia, utóbbit hanyagold, csak a japán a jó, és mikor húzod meg, csak óvatosan, mert az NGK-k hajlamosak benntörni, ha mégis sikerül, akkor belekoppintasz egy csavarhúzót, ami pont megszorul benne és vissza kitekered a maradékot.... tapasztalat.....
Sziasztok! Gyertya cserés lesz a gép:NGK CR9EH-9 hol érdemes beszerezni mert hallottam elég sok "hamis" példány fut a piacon!
Milyen sűrűn szoktatok cserélni gyertyát.
Múltkor mi is mentünk az ORKOK-hoz hivatalból locsolni, összeröffent belőlük vagy 50. Mikor leugrottam az autóról hátraszóltam, hogy már megint kéken világít a "fullánk" ! Mi egy jót röhögtünk, majdnem baj is lett belőle......
Sziasztok! Valakit érdekel esetleg fekete bubis plexi, vagy givi túra plexi az f4i-hez occsón? :) Nem adtam a géphez azokat! Esetleg kipuffancshoz összekötő cső?
Mondjuk amikor nagy ritkán motorral megyek, akkor úgy is szinte odaállunk a partra. Minél több a motor, annál inkább kerülik.
Nyári sztori. Ülünk egy "kávézónal" a teraszán. jön egy csávó a gyerekével. Gyereknek nagyon tetszik majd egyszer csak felteszi haver motorjára a gyerek. próbálja lefényképezni, az meg rúgkapál össze vissza. nyomkod minden gombot.
Haver úgy elküldte a K...a a....a................ ,hogy csak na.
Sziasztok! 1-2 héten belül eladó sorba kerül a kedvesem F4i-je. Mivel (noha az esélye nem 0, de...) nem valószínű hogy az egységsugarú vevő szintén 159 cm, így lehet, hogy egy gyári állapotú üléssel könnyebben talál vevőt, mint a mostani "ültetett" zselés TomMot, ami 1-2 cm-rel alacsonyabb, de legalább olyan komfortos.
Szóval, ha vkinek rövid a lába, és jól jönne neki egy ilyen, de nincs "kedve" 30-50e Ft-ot kifizetni, akkor itt a lehetőség. Makulátlan állapotú gyári ülés + 15e Ft-ért cserélhetünk.
Mióta írtam, azóta én is azon gondolkozok hol voltunk.
Annyiszor voltam az Aranyparton, hogy már én sem tudom pontosan.
A lényeg: motorok a parton, mi meg a hűsítő vízből nézegetjük ahogy mindenki megbámulja őket!
Jó hely!
Hali!
Milyen sűrűn szoktatok cserélni gyertyát.
Engem érdekel a bubis plekszi!
Adj valami elérhetőséget!
ilyenkor hol vannak a "rend őrei" ?
"Hádeee a kis Ronádót teggyük mán fel, csak egy kípért, hogy felrakhassuk a fészbúkra"
Mondjuk amikor nagy ritkán motorral megyek, akkor úgy is szinte odaállunk a partra. Minél több a motor, annál inkább kerülik.
Nyári sztori. Ülünk egy "kávézónal" a teraszán. jön egy csávó a gyerekével. Gyereknek nagyon tetszik majd egyszer csak felteszi haver motorjára a gyerek. próbálja lefényképezni, az meg rúgkapál össze vissza. nyomkod minden gombot.
Haver úgy elküldte a K...a a....a................ ,hogy csak na.
Félelmetes mik vannak
Szóval, ha vkinek rövid a lába, és jól jönne neki egy ilyen, de nincs "kedve" 30-50e Ft-ot kifizetni, akkor itt a lehetőség. Makulátlan állapotú gyári ülés + 15e Ft-ért cserélhetünk.
Számzáras.
Asszem 1,5 méteres és egyméteres.
Vázon átfűzöd meg mindenen.
http://aktivsport.hu/thumbnail...
Kulcsnak meg szerzek ilyen retro nyakba akasztós, vízhatlan cuccot :-)
pl: bukó
engem ez kurvára visszatart, hogy nem tudom biztonságban a cuccaimat.
ha legközelebb jártok erre értesítsetek, aztán együtt figyelgetjük a jónépet ahogy csorgatják a nyálukat
Annyiszor voltam az Aranyparton, hogy már én sem tudom pontosan.
A lényeg: motorok a parton, mi meg a hűsítő vízből nézegetjük ahogy mindenki megbámulja őket!
Jó hely!
Hali!
Százra nem tudom, de ha jól sejtem valahol az Aranyparton lehet, jobban nem tudom behatárolni
Aranypart!