Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálam van ha érdekel.
Az oldalára rá van írva, hogy japán vagy francia, utóbbit hanyagold, csak a japán a jó, és mikor húzod meg, csak óvatosan, mert az NGK-k hajlamosak benntörni, ha mégis sikerül, akkor belekoppintasz egy csavarhúzót, ami pont megszorul benne és vissza kitekered a maradékot.... tapasztalat.....
Sziasztok! Gyertya cserés lesz a gép:NGK CR9EH-9 hol érdemes beszerezni mert hallottam elég sok "hamis" példány fut a piacon!
Milyen sűrűn szoktatok cserélni gyertyát.
Szia!
Engem érdekel a bubis plekszi!
Adj valami elérhetőséget!
Múltkor mi is mentünk az ORKOK-hoz hivatalból locsolni, összeröffent belőlük vagy 50. Mikor leugrottam az autóról hátraszóltam, hogy már megint kéken világít a "fullánk" ! Mi egy jót röhögtünk, majdnem baj is lett belőle......
Nem baj, ha bukó nélkül motorozik, nem kár érte.
Rájuk sosem vonatkozik semmi szabály, nem tudtad? Pokémonoknak mindent lehet!
Sziasztok! Valakit érdekel esetleg fekete bubis plexi, vagy givi túra plexi az f4i-hez occsón? :) Nem adtam a géphez azokat! Esetleg kipuffancshoz összekötő cső?
pár hete láttam egy kolompár pokémont egy 600as ninjával, bukó nélkül, pulcsiban. ment a jaszkari.

ilyenkor hol vannak a "rend őrei" ?
Szabolcsban.....falunap......feketék..... mondjam tovább?
"Hádeee a kis Ronádót teggyük mán fel, csak egy kípért, hogy felrakhassuk a fészbúkra"
sziasztok, lenne egy eladó első lámpám 600f4i-hez, vadi új fóliás, utángyártott, 34900Ft. tel: 20-256-16-82
Engem lehet érdekel, tudsz képet küldeni emilemre, h megkukkantsam h néz ki?
motorkulcsra gondoltam.

Mondjuk amikor nagy ritkán motorral megyek, akkor úgy is szinte odaállunk a partra. Minél több a motor, annál inkább kerülik.

Nyári sztori. Ülünk egy "kávézónal" a teraszán. jön egy csávó a gyerekével. Gyereknek nagyon tetszik majd egyszer csak felteszi haver motorjára a gyerek. próbálja lefényképezni, az meg rúgkapál össze vissza. nyomkod minden gombot.

Haver úgy elküldte a K...a a....a................ ,hogy csak na.

Félelmetes mik vannak
Sziasztok! 1-2 héten belül eladó sorba kerül a kedvesem F4i-je. Mivel (noha az esélye nem 0, de...) nem valószínű hogy az egységsugarú vevő szintén 159 cm, így lehet, hogy egy gyári állapotú üléssel könnyebben talál vevőt, mint a mostani "ültetett" zselés TomMot, ami 1-2 cm-rel alacsonyabb, de legalább olyan komfortos.

Szóval, ha vkinek rövid a lába, és jól jönne neki egy ilyen, de nincs "kedve" 30-50e Ft-ot kifizetni, akkor itt a lehetőség. Makulátlan állapotú gyári ülés + 15e Ft-ért cserélhetünk.
Nem kell kulcs sem.
Számzáras.
Asszem 1,5 méteres és egyméteres.
Vázon átfűzöd meg mindenen.
ezzel lehet hódítani:

http://aktivsport.hu/thumbnail...
gondoltam már rá. valami ilyesmit láttam 1x. kabát ujján be-ki. bukó izé.

Kulcsnak meg szerzek ilyen retro nyakba akasztós, vízhatlan cuccot :-)
Szerezz egy kábelzárat.
Nem féltitek a cuccokat?

pl: bukó

engem ez kurvára visszatart, hogy nem tudom biztonságban a cuccaimat.
...oké
ha legközelebb jártok erre értesítsetek, aztán együtt figyelgetjük a jónépet ahogy csorgatják a nyálukat
Mióta írtam, azóta én is azon gondolkozok hol voltunk.
Annyiszor voltam az Aranyparton, hogy már én sem tudom pontosan.
A lényeg: motorok a parton, mi meg a hűsítő vízből nézegetjük ahogy mindenki megbámulja őket!
Jó hely!
Hali!
Szabad a gazda, tényleg nem tudom
Oké, gyorsabb voltál
Szia Laci!

Százra nem tudom, de ha jól sejtem valahol az Aranyparton lehet, jobban nem tudom behatárolni
Kis segítség.
Aranypart!