A K&N szűrő nekem bevált, ezek nem homokban használatos terep motorok ahol olyan sok a por. Jól lekezelt (olajozott) szűrő tökéletesen ellátja feladatát a ciberében, csak ajánlani tudom pedig nincs K&N részesedésem.
bury kollégánál azt hiszem beszerezhető is hozzá minden.
Köszi! Légszűrőt milyet érdemes belerakni. Utángyártott ugye nincs. A K&N légszűrő annyival jobb mint a sima amennyivel drágább? Valahol olvastam hogy nagyon sok koszt átenged, ez igaz?
Hát én lebontottam az idomokat lecseréltem a hűtővizet meg az olajat idomok vissza utána meg lecseréltem a fékolajat de teljesen mindegy milyen sorrendben cseréled!
Sziasztok!
Hamarosan le szeretném cserélni az összes folyadékokat a mocin. Nektek milyen tapasztalatotok van? Célszerű valamilyen sorrendben vagy tök mindegy a sorrend? Lehetőleg megpróbálnám egymásután. Gondolom a fékfolyadéknál mindegy, de a többit milyen sorrendben kellene? Vagy az is mindegy csak valamennyire meleg legyen?
Márkaszerviz nem tudom hol él. kérjenek többet mint a sufni józsi ez egyértelmű.
na de ne legyenek pofátlanok.
Ha elfogadható árak lennének akkor lenne is munkájuk.
Nekem is már hallatszik, hidegen 5000 körül.
De egyenlőre nem foglalkozom a dologgal.
Akksit ebbe nem vettem még, de kocsiba a Béli-től vettem.
olaj+szűrő már megvan, olajcentrum József A. út
"Ha valkit esetleg érdekel Karasnában a láncfeszítő 23.400 HUF + a tömítés 950,34 jómagyar Forint, és ha délelőtt elküldik a rendelést akkor másnapra érkezik. "
Helló! akksit szerintem bannert, sokaknak bevált, akkutop.hu-n van jó áron, feszítő olyan 23-25 tömítéssel, pár napja írta valaki, lapozz vissza 1-2 oldalt, megtalálod.
Lassan győr közelében is itt van a tavasz szóval akadt egy pár beszerzési kérdésem:
akksit mient? csak a yuasa? hol vettetek, hol van jóáron?
Vezműlánc feszítőt JÓ ÁRON hol tudnék szerezni(patront) mert a helyi honda horror árat mondott...
ha csörög 5-6e között attól még mehetek vele kicsit vagy előbb cseréljem a feszítőt? o.O
Holnap lecserélem olajat, szűrőt gépbe, valami extra figyelem kell hozzá?
bury kollégánál azt hiszem beszerezhető is hozzá minden.
A K & N-t egyszer kell megvenni, és amíg a motorod megvan, nem kell cserélni.
A gyárit meg ugyanannyiba kerül, és másfél évente kidobod. Szerintem egyértelmű a kérdés....
Hamarosan le szeretném cserélni az összes folyadékokat a mocin. Nektek milyen tapasztalatotok van? Célszerű valamilyen sorrendben vagy tök mindegy a sorrend? Lehetőleg megpróbálnám egymásután. Gondolom a fékfolyadéknál mindegy, de a többit milyen sorrendben kellene? Vagy az is mindegy csak valamennyire meleg legyen?
na de ne legyenek pofátlanok.
Ha elfogadható árak lennének akkor lenne is munkájuk.
Vannak dolgok amiből muszály gyárit venni és háromszor annyiba kerül, de az akksi nem ilyen.
Bármelyik Varta, Banner, Poweroad, Unibat stb. megteszi
De egyenlőre nem foglalkozom a dologgal.
Akksit ebbe nem vettem még, de kocsiba a Béli-től vettem.
olaj+szűrő már megvan, olajcentrum József A. út
Lassan győr közelében is itt van a tavasz szóval akadt egy pár beszerzési kérdésem:
akksit mient? csak a yuasa? hol vettetek, hol van jóáron?
Vezműlánc feszítőt JÓ ÁRON hol tudnék szerezni(patront) mert a helyi honda horror árat mondott...
ha csörög 5-6e között attól még mehetek vele kicsit vagy előbb cseréljem a feszítőt? o.O