Nem nagyon tudnak gyártani jobbat.
Nagyon sok motoron zörög.
Nem csak hondán.
Bár mivel ennyire nagy nimbusza van a többitől nem várják el csak tőle hogy örökélet+2 nap legyen.
Azért ezt elég bántó dolog egy Hondától, ma sem értem mi a szarért nem akarták-akarják megoldani ezt a problémát.
"A szakszerviz szerint ez egy kisebb tervezési probléma, nem számít nagyobb kiadásnak: még márkaszervizben is harmincezer forint alatti költség alkatrésszel és munkadíjjal együtt – ráadásul a blokkból jövő zörgés már jó előre jelzi, hogy a jövőben szükség lesz a cserére."
Bury, Pista legyek ha nem az olajjal fogom Ferrari vorosre festeni a motrom :))) hamarosan olajat is cserelem le,s akkor majd írók véleményt a 7100 és az 5100 közti kulonbsegrol :P
Köszi Nalim, meggyőztél! :) Idén azért ennél többet szeretnék bringázni, végre vége az építkezésnek, ezért ez az eltűnés, na de idén már vágtathatunk, benne vagyok! :)
Én is sokáig a Repsolt használtam, a 10w-50-est, aztán most először kipróbáltam a Motul piros olaját, hát mit ne mondjak lehet baromság, de indításkor az olajnyomás hiány lámpa eddig 3-at villant, most már csak 2-őt hidegen, lehet előbb van kenés,d e a váltó még finomabb lett! 1-2-3ban eddig vagy alacsony vagy magas fordulaton vette simán, evvel az olajjal elválthatom középtartományban is!
Elvileg nem, de akkor én is a fullszintetikus olajat javaslom, ha két évig benne akarod rohasztani
Továbbá a téli "álmot" azért nem kell annyira komolyan venni, néha be lehet röffenteni a cangát, és akkor már mehetsz is egy kört édes fiam plàne ebben a téli 15-fokban, jót tesz az akksinak, meg neked is
Én tuti nem cserélném le!
Sajnos Én is keveset megyek egy szezonban,így 2 évente van olajcsere... Semmi baja nem lesz,ha normális olaj van benne,nekem Repsol sintetico...
Hali srácok!
Olyan kérdésem lenne, ha a szezon alatt összesen 2500 km-t tudtatok csak motorozni, akkor is lecserélitek a téli álom előtt a motorolajat? -vagy a használt olaj megmarja a csapágyakat, fém felületeket leállított, használat mentes állapotban?
Én a perem miatt aggódnék, hogy nem úgy illeszkedik a gumi huzalozása, de lehet csak én vagyok ilyen aggódó típus.
160 as guminál kb egy jó vastag ujjnyi van a lánc és gumi széle között.
jelenleg pirelli van fent ami 170-es bevált semmi baj sincs vele csak kiváncsi voltam ki mit ír. 160-as gumi nálam még sosem volt fent ezen a motoron gondolom ezzel lehet a legjobban használni ha a gyár is azt adja meg.
Ha par hozzaszolassal lejjeb jossz,akkor lathatod a kepet a 160-as felnin 180-as gumirol. De ha kell akkor holnap csinalok kepet neked, a tavolsagokrol is . Fel centire van a gumi szele a lanctol,megsugom
Nagyon sok motoron zörög.
Nem csak hondán.
Bár mivel ennyire nagy nimbusza van a többitől nem várják el csak tőle hogy örökélet+2 nap legyen.