Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja valaki mi van Pityuval? kezd hiányozni
Van hozzá bontott motyóm ha gondolod... 70/6321-829

nem 1-2 ben nem megy annyit
egyébként igen!
Állítsd át km/h-ra!

Egyébként bármelyik fokozatban ez történik?
hat én is arra gondolok,csak ilyet még nem láttam,hogy 180 ig mér,azt megáll!gondoltam,vagy mér,vagy nem!de lehet,hogy van ilyen!
Sztem jeladó lesz a bibi!
köszi
srácok,esetleg nem találkoztatok,olyannal,h 180km/h nál,meg álla számláló?mert nekem ezt csinálja valami tipp?
Nagyon kemény, szép a gép!
Köszi! Jaja gyorsan ment, véletlenszerűen jött így össze! Kemény 2órát voltam motor nélkül :)
Nem ennyibe volt fent, bár én csak hahun láttam!
Hali!

Ez a motorváltás jó gyorsan ment. Gratula hozzá rengeteg balesetmentes km-t. Ebben a színben nagyon tetszik. Szerintem megtaláltam a hirdetését itt képes motoron 1,7misiért volt fent ha jól emlékszem már ha ugyan az a motor.
Jól mutat. Én is szívesen behoznám. De sajna nem lehet.
parancsoljatok,a szobadíszem
Mivel hengerenkénti trafós és a pipán van rajt az elektronika max az döglődhet de hogy ezt hogyan állapította meg arra kiváncsi lennék!
Mi alapján állapitotta meg h tonkre fog menni?
ha tudsz adni egy számot, hogy milyen kell, akkor megmondom mennyi az annyi :-)
szia

per pillanat működik, csak annyit mondott a szerelő, hogy tönkre fog menni.
Most kérdeztem, a Hondánál 23.000 ft ,trafós gyertyapipa, hát azt hiszem csak akkor cserélem, ha végleg tönkremegy.
Mi a tünet?
Hő.Megégetheti.Szarul van rárakva és megég.Szigetelés elöregszik.
Új.Ha már cseréled.
Mechanikus alkatúak segítségét kérem...
Szerelőm szerint az 1-es gyertyapipa döglődik...

Hogy a francba tud az tönkremenni? na mindegy...

Bontott vagy új legyen, és honnan? ötlet?
Akkor minden nap nézegeted :D
Egy fotót tényleg tolhatnál fel :)

954 igen elég ritka, de állítólag nagyon vad egy gép!
Sajna menni nem vokt szerencsém még vele, csak ültem rajta, de érzetre egyből olyan jól éreztem magam mint a f4-en! Kényelmesebbnek tűnt mint az ezres! Mondjuk az évjáratban is stimmelt az f4-esemmel!
Hát erről a szobában motorról mindig a haverom jut eszembe, aki bevitte a régi cibere tankját vmiért a nagyszobába ősszel-télen, már nemtom milyen apropóból, sztán a csaja takarított és vhogy véletlenül kinyitotta a csapot, majd távozott a szobából. Mi pedig arra mentünk be, h benzinben úszik a padló a szobában.
tegyél már fel egy képet a szoba díszéről,csak a vicc kedvéért...
hat igen,szobába,de nagyon jó kis szobadísz igazábol,a garázsom,nem valami nagy,nem fértem el mellette,es féltem,hogy össze cseszem,megkarcolom,elötte enduroztam,azoknak meg nem számított!igen,954 vs 1000 ben igazad van,954 et csak az ára miatt valasztanám,bar tény én sem láttam még szép állapotut,mondjuk nem is sok van belőle!
nekem lesz, de még szervízben a motort, mert sokmindent csinálunk

amúgy nem tudom, hogy mikor tudom kipróbálni, elég tré az idő mostanában...