Egyenlőre egy képem van csak róla, mert még csak 2 napja van meg!
Sokat járkálok nyáron feléd....ha úgy alakul egyszer összefuthatunk, ha már nem sikerült amikor nézegetted az f4-et hahun :) Debrecen fele vitték, sajnáltam rendesen......szép kis gép volt!
Mivel e-mail címed nem találtam az oldaladon csak a facebookost, így oda írtam üzit! Lecseréltem az f4i-t egy 1000rr-re és kellene a szokásos cserélni valókhoz motyó :) Köszi
Közlekedőedény nem boldogságforrás.
Minimális elvárható felszereltség,hodály belméret,filléres alkatrészellátás.Kissé nagyobb fogyasztás.
Ez elbír 3 motort futón.
A punto megdöglött volna vele a Brenneren felfelé.
Sokat járkálok nyáron feléd....ha úgy alakul egyszer összefuthatunk, ha már nem sikerült amikor nézegetted az f4-et hahun :) Debrecen fele vitték, sajnáltam rendesen......szép kis gép volt!
(juj, ez elég buzisra sikerült. na puszi )
ezek a mai fiatalok...
Máshogy számolom.
Tavasz má szezony.
Remélem bejön a cucc.
Beállítom szezon előtt, megyek 5K-t, beállítom, megint megyek 5-öt, az 10K.
elteszem télire aludni...
Tavasszal ugyanez mégegyszer. Akkor csak 1-szer állítottam szezon közben, és mentem 10k-t, nem?
(a kérdès persze akadémikus,kb. mint a Higgs bozon, mert nem tudjuk, hogy milyen gyakran kell állítani)
3x220 Kg a motorok 200 Kg a futó.Az még 1 tonna sincs.
10 jobb lenne.
meg egyszer szezon előtt, de azt nem számolom
Mivel e-mail címed nem találtam az oldaladon csak a facebookost, így oda írtam üzit! Lecseréltem az f4i-t egy 1000rr-re és kellene a szokásos cserélni valókhoz motyó :) Köszi
Mondjuk ha ötezret elmenne állítás nélkül az azért nagyon jó. Egy szezonban egyszer kellene csak hozzányúlni, az nem vész.
Erős mint a bivaly.
Minimális elvárható felszereltség,hodály belméret,filléres alkatrészellátás.Kissé nagyobb fogyasztás.
Ez elbír 3 motort futón.
A punto megdöglött volna vele a Brenneren felfelé.
És nem mentem érte 5 métert sem.