Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kormánykiflit egyszerre festhették a középállvánnyal, és az oldalsztenderrel, de ez még önmagában nem jelent rosszat.
Érdekes az a féktárcsa elöl, meg mintha matt lenne a farokidom? A festett kormánykifli is fura. A többi része tényleg szép.
CBR

Nem CBR-t kerestem hahun, de ennek az állapota szemet szúrt. Látta már valaki élőben?
Ja... ugy nem.
Úgy értem hogy lehetséges-e két mobil közötti ingyenes BT-os kommunikálás?
Ha a headset-ed bluetooth-os, akkor igen.
Bluetooth-os mobillal lehet BT-on keresztül kommunikálni?
Egyszer voltam már pár éve, nem rossz, de nem jobb annyival Kakucsnál, mint amennyivel drágább. Ettől függetlenül mehetünk, ha úgy alakul
Na ez engem is érdekelne.
Újabb segítség kéne. Használ-e valaki bármilyen sisak-sisak közötti vezetékes vagy rádiós kommunikációs szettet? Ha igen milyet? Tapasztalat? Vennék, hogy anyával tudjak értekezeni menet közben.
Közben megtaláltam.
Nekem egyik se mond semmit. Nincs tapasztalatom egyikben sem. Én veszek Bannert, és majd eszmét cserélünk.
Segítség!

Vezérműlánc feszítő hol a legolcsóbb?

Valaki múltkor írt egy oldalt, ahol valami rendelős-kèrőlapot kellett kitölteni...
http://motoralkatresz.eu/termekek/Varta/YTX9_BS_akkumulator/

Én innen rendeltem. Az jó ár. Én valamiért Vartát akartam most mindenképpen lehet jó lett volna a Banner is. Mindegy majd legközelebb.
Bannert találtam 120 A-est, 9.600 Ft-ért. A többi mind 80-as.
Honnan rendelted. Linket kérnék. Köszi.
Koszi. Ez hasznos tanacs. Odafigyelek.
Akkor gondolom megveszed a 9-est. Arra figyelj, hogy az indítóáram nagy legyen. Most rendeltem Vartát 11 000 Ft-ért 120A az indítóárama. Több oldalon találtam olcsóbban, de ott csak 80A volt az indítóáram. A lényeg olyat vegyél, aminek nagy az indítóárama 120 vagy 150 erre szerintem figyelj oda.
Az jó. Megvetetném veled, ha nem laknánk iszonyú messze egymástól.
Nemhiába tisztában vannak vele, hogy a motorosok 75%-a leteszi ősszel a motort és tavasszal vinné vissza, hogy tönkrement meg nem lehet feltölteni! Van nekem itt a környéken egy bejáratott boltom ott 9 hónapot ad rá a bácsika
Peti, voltál már Euroringen?

Tavasszal ki kéne próbálni, mert a Kakucs már nagyon megy...

(ez micsoda nagyképű duma volt . )
Köszi. Milyen tré, hogy csak 6 hónap garit adnak az akksikra.
Sziasztok !
F4 hez keresek korrekt áron ekeidomot,törött is érdekel ! Ha valaki tud,kérem írjon ! Köszi.
Nem tudom. Lehet, hogy nem gyári a doboz, ahogy Jámbi írta.

Akkor vegyél bele 9-es Poweroad-ot, jó lesz az is, no para.
Magyarul nyugodtan vehetem a 9-est? Nem tudok róla, hogy a mocival bármi lett volna. Barátomé a szervíz ahol a gépet átvizsgálták, azt mondta tuti a gép. Az biztos, hogy a 10-est csak úgy tudtam belerakni, hogy a akksiházat szét kellett szednem.