Újabb segítség kéne. Használ-e valaki bármilyen sisak-sisak közötti vezetékes vagy rádiós kommunikációs szettet? Ha igen milyet? Tapasztalat? Vennék, hogy anyával tudjak értekezeni menet közben.
Akkor gondolom megveszed a 9-est. Arra figyelj, hogy az indítóáram nagy legyen. Most rendeltem Vartát 11 000 Ft-ért 120A az indítóárama. Több oldalon találtam olcsóbban, de ott csak 80A volt az indítóáram. A lényeg olyat vegyél, aminek nagy az indítóárama 120 vagy 150 erre szerintem figyelj oda.
Nemhiába tisztában vannak vele, hogy a motorosok 75%-a leteszi ősszel a motort és tavasszal vinné vissza, hogy tönkrement meg nem lehet feltölteni! Van nekem itt a környéken egy bejáratott boltom ott 9 hónapot ad rá a bácsika
Magyarul nyugodtan vehetem a 9-est? Nem tudok róla, hogy a mocival bármi lett volna. Barátomé a szervíz ahol a gépet átvizsgálták, azt mondta tuti a gép. Az biztos, hogy a 10-est csak úgy tudtam belerakni, hogy a akksiházat szét kellett szednem.
Nem CBR-t kerestem hahun, de ennek az állapota szemet szúrt. Látta már valaki élőben?
Vezérműlánc feszítő hol a legolcsóbb?
Valaki múltkor írt egy oldalt, ahol valami rendelős-kèrőlapot kellett kitölteni...
Én innen rendeltem. Az jó ár. Én valamiért Vartát akartam most mindenképpen lehet jó lett volna a Banner is. Mindegy majd legközelebb.
Tavasszal ki kéne próbálni, mert a Kakucs már nagyon megy...
(ez micsoda nagyképű duma volt . )
F4 hez keresek korrekt áron ekeidomot,törött is érdekel ! Ha valaki tud,kérem írjon ! Köszi.
Akkor vegyél bele 9-es Poweroad-ot, jó lesz az is, no para.