Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van. Ha jól értem te akkor olcsó kategóriásat használsz. Azok 2-3 évet bírnak? Milyen márka? Kíváncsi leszek a Varta mennyit fog bírni...
Persze, vmennyire észreveszed, hamarabb egykerékre akar állni.
Egyébként szerintem qrvára nem zavaró, csak az oldaldoboznál észben kell tartani, h fent van. De ha kaptál dobozokat és szoktál túrázni főleg 2 személlyel, akkor tuti csináltatnék v. beszereznék konzolt, mert sokkal jobb a doboz, mint a tanktáska, nyeregtáska és társai.

Ha összejön, akkor dobj fel képeket, mert már én is gondolkodtam rajta, csak nekem nem annyira kérdéses, mert utast nem viszek, hátsó doboz van, a hátsó ülésre meg felpókozom a nagyméretű tanktáskát, ha több napra megyünk.
Gondoltam, h te találsz képet.
Tuti lehet rá faragni is, mert aki ért a vashoz annak nem nagy durranás, a gs-re én is csináltam top-case tartót, csak a nagyobb gyártóknál nem találtam gyárit a ciberére.
Hogyne változtatná meg két személy meg 3 doboz még ha nem is rakod tele plusz súly meg a szél is jobban bele tud kapaszkodni arról nem is beszélve hogy túlsúlyos lesz a gép !
Nekem csak hátsó dobozom van meg tanktáska + nyeregtáska + két személy de azt is azért megérzi a motor fogyasztásban annyira nem venni észre inkább többet kell váltogatni + a gumi jobban fogy
A lényeg kaptam ajándékba két 45 l-es, 10 kg-os teherbírású Givi dobozt. Meg egy konzolt, ami egy Kawa ER5-re volt szerelve. Most alakítanánk át a 600 F-re. Az érdekelne, hogy nagyon megváltoztatja a menettulajdonságait a gépnek a két oldaldoboz? Lenne utasom is. Meg persze lenne hátsó dobozom is.
Na rákerestem a GIVI oldalra 600f4i-re ez van csak, ha jól látom:
http://www.givi.it/my-motorcyc...

Shadnál is csak top-case tartó van.
Olyat szerintem nehezen fogsz találni, én még nem láttam se képen se élőben, persze ettől még nem kizárt. Asszem egyébként a GIVI-nél a konzol vagy top-case v. oldaldobozos, mintha úgy rémlene, h 2 in 1-ben nincs. De kérdezd meg a shoxosokat majd, ők forgalmazzák a GIVI-t.

Bár már egy párszor említettem, h a haver régi 900rr-je is fel van dobozolva (oldal + top-case), szóval semmi se lehetetlen.
Örülök, hogy karácsonykor ilyen humik vagytok.
Egy szóval sem írtam, hogy venni akarok, csak olyan tulaj kell akinek van... hogy tudjak vele kommunikálni. Ja, és olyan kéne, akinek oldaldobozai (is) vannak.
Nem vagyok eladó és a motor + tartozékai sem.

Bár ahogy szokták mondani, van az a pénz...

Ill. ez sem igaz, mert csak nőkkel vagyok hajlandó és faszi nem tud annyit fizetni.
Akkor csak az egyik feled veszi meg?
Nekem csak top-case van fent, oldaldobozom nincs, de miért érdekel?
Érdekes. 600F tulajt még senki nem akart venni...
havi 1 elég, de az akksik akkor is olyanok, mint a nők, szóval kiszámíthatatlanok...
Sziasztok. Olyan 600 F tulaj kellene nekem, akinek vannak dobozai a gépén. Köszi.
Majd kiderül. Remélem többet bír majd. Ilyenkor télen havonta 1x 1 napra fel szoktam tenni töltőre. Miután feltölti átvált csepptöltésre szóval ez szerintem jó az akkunak. Vagy kevés a havi 1 ?
Qrva mindegy milyet veszel, két-három évente így is, úgyis megdöglik

Amúgy szereti a töltést, elvileg az lenne a legjobb, ha mindennap motorozna az ember, csak ezt kevesen tudják kivitelezni, pláne télen
Valóban, ezt nem is néztem, én ytz10s-t rendeltem tőlük, ott minden paraméter adott, és megfelelő: link
Igen ott olcsóbb. A Banner meglepően jó áron van, de nem ír indítóáramot. A Vartánál 80-at ír és 9290 Ft-ba kerül. Én 11-ért rendeltem de annak 120 A az indítóárama.
Azt hiszem ma beizzítom a vasat és gurulok egyet, már most 8 fok van
További boldog karit!
Oké, köszi! Várom!
Válaszoltam a mailedre, megkaptad?
akkutop.hu-n jó árak vannak, de most már mindegy...
Egyébként és is a varta meg a banner között vaciláltam aztán a bannere esett a választás nálam már bizonyított duplán is előző autómba mikor megvettem cserélni kellett akkut akkor bannert vettem bele 8 év után még azzal adtam el kutya baja volt a mostani autómban is vennem kellett mikor megvettem ebbe is bannert vettem már ez is 7 éves és még jó! Tavasszal meg ősszel meglesem benn a folyadékszintet meg ha sokat használom helyben néha feldobom töltőre fleg ilyenkor télen meghálálja
Jó ár most néztem ahonnan én rendelgettem ott is 10.490 huf!