Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 éve*
éve vizsgáztattam a kawát. ott csak fékmérés volt de 11körül volt.
Ezt kaptam. Kawa márkakereskedés:

"Mivel a motorkerékpárokon nem elfogadott a xenon fényszóró, így az a motor nem felel meg a vizsgán! Ha a ledes indexben, illetve a sportkipufogón van "E" jelölés, akkor azok megfelelnek a műszaki vizsgán. Az indexnél az is fontos, ha ledes, hogy az ellenállás be legyen kötve, hogy ne villogjon gyorsan!
A motorkerékpár műszaki vizsga díja jelenleg 6530.-Ft."
Kipuffba elvileg kevés, ha E jel van, kell hozzá tanúsítvány is, magában az e jelzést baszhatod.
Azt hiszem te kérdezted a E betűzést a műszakihoz.

Múlt héten kérdeztem, hogy hangos kipu, xenon, kis index stb átmegy-e.

Xenon eleve nem megy át.
ledes index csak akkor ha E jelzéses
és a kipu is csak akkor ha bele van ütve E

CBR-en a kipuban meg nincs semmi jelzés
Z meg xenon-os

jövőre járok műszaki nélkül :-)
Nekem szokott, vagyis h már láttam, h párás volt, de őszintén nem tudom melyik oldali ill. nem nagyon nézegetem, főleg mikor ülök rajta.
nekem se párásodik.

de mondom nem vagánykodok
Szerintem nem normális. Tuti valami tömítés gond lesz, vagy repedés van valahol a búrán.
Valami ilyesmi lehet szerintem is, de akkor ez elég kaki tervezés. A refi oldalra is kellene egy tompított, a tompított oldalra meg még egy refi
Nem vagyok fizikus, de szerintem azért van, mert egy légtér az egész, és ugye az a fele,ahol világít felmelegszik, a másik oldal viszont nem, ezért a benne lévő levegő páratartalma a leghidegebb részen kicsapódik.
Kb. 1 hónapja van meg. Melegben még nem volt szerencsém menni vele
Az f4i-be irídiumos kell, gyárilag is az van benne, szerintem f4-be is rakhatod, hosszabb az élettartama.(én 50000 km-nél cserérltem, de semmi bajuk nem volt még) IMR9c-9h, vagy IMR9a-9h-t keress, az való bele, szerintem Bury tud neked jó áron.
Nem mindig, csak hidegben. Szerintem normális, az enyém is bepárásodik.
Nem rossz! Mivel nekem a piros tankszín adva van, így olyat kellene választanom, ami illik hozzá, mert úgy látom hogy tankot nem adnak hozzá, átfényeztetni meg nem szeretném.
Nem tudom, hogy milyen ezeknek a minősége, de remélem, hogy nekem soha nem fog kelleni ellenben ha mégis akkor tuti, hogy én ilyet veszek. Ez a színösszeállítás nagyon bejön nekem.
Az normális, hogy a refi oldali lámpa mindig bepárásodik?
Azt hogy ez túl közeli.
Ez mit jelent pontosan? Mekkora ez a távolság és mettől meddig kell mérni?
Ha le tudod fizetni oket.van egy szabaly mekkor tavolsagra letnek az indexek.
Egy ilyennel például átengednék műszakin?
Valaki tudja konkrétan mely alkatrészeknek kell lenniük E-betüsnek, hogy ne kössön bele rendőr, meg átmenjen műszakin?
Márciusban vinnem kell műszakira a gépet, de addig szeretnék rajta egy-smást kicserélni, újítani. A hátsó lámpám meg van repedve, gondolom így eleve nem engedik át. Ledeset szeretnék majd rendelni e-bayről, de nem látom hogy E-betüs lenne.
Köszi a segítséget fiúk!
Sziasztok
Ti mit tudtok ezekről az Ngk Iridium gyertyákról.Tényleg csökken a fogyasztás és növelt az élettartama?
vagy a 437 után &p=655 aztán enter
655., 656. oldalon pl. volt róla szó. Címsor végén írd át a p= utáni számot, akkor nem kell lapozni. Valaki azt írta, 200e alattiak gagyik, valaki elégedett.