"Mivel a motorkerékpárokon nem elfogadott a xenon fényszóró, így az a motor nem felel meg a vizsgán! Ha a ledes indexben, illetve a sportkipufogón van "E" jelölés, akkor azok megfelelnek a műszaki vizsgán. Az indexnél az is fontos, ha ledes, hogy az ellenállás be legyen kötve, hogy ne villogjon gyorsan!
A motorkerékpár műszaki vizsga díja jelenleg 6530.-Ft."
Nem vagyok fizikus, de szerintem azért van, mert egy légtér az egész, és ugye az a fele,ahol világít felmelegszik, a másik oldal viszont nem, ezért a benne lévő levegő páratartalma a leghidegebb részen kicsapódik.
Az f4i-be irídiumos kell, gyárilag is az van benne, szerintem f4-be is rakhatod, hosszabb az élettartama.(én 50000 km-nél cserérltem, de semmi bajuk nem volt még) IMR9c-9h, vagy IMR9a-9h-t keress, az való bele, szerintem Bury tud neked jó áron.
Nem rossz! Mivel nekem a piros tankszín adva van, így olyat kellene választanom, ami illik hozzá, mert úgy látom hogy tankot nem adnak hozzá, átfényeztetni meg nem szeretném.
Nem tudom, hogy milyen ezeknek a minősége, de remélem, hogy nekem soha nem fog kelleni ellenben ha mégis akkor tuti, hogy én ilyet veszek. Ez a színösszeállítás nagyon bejön nekem.
Valaki tudja konkrétan mely alkatrészeknek kell lenniük E-betüsnek, hogy ne kössön bele rendőr, meg átmenjen műszakin?
Márciusban vinnem kell műszakira a gépet, de addig szeretnék rajta egy-smást kicserélni, újítani. A hátsó lámpám meg van repedve, gondolom így eleve nem engedik át. Ledeset szeretnék majd rendelni e-bayről, de nem látom hogy E-betüs lenne.
655., 656. oldalon pl. volt róla szó. Címsor végén írd át a p= utáni számot, akkor nem kell lapozni. Valaki azt írta, 200e alattiak gagyik, valaki elégedett.
"Mivel a motorkerékpárokon nem elfogadott a xenon fényszóró, így az a motor nem felel meg a vizsgán! Ha a ledes indexben, illetve a sportkipufogón van "E" jelölés, akkor azok megfelelnek a műszaki vizsgán. Az indexnél az is fontos, ha ledes, hogy az ellenállás be legyen kötve, hogy ne villogjon gyorsan!
A motorkerékpár műszaki vizsga díja jelenleg 6530.-Ft."
Múlt héten kérdeztem, hogy hangos kipu, xenon, kis index stb átmegy-e.
Xenon eleve nem megy át.
ledes index csak akkor ha E jelzéses
és a kipu is csak akkor ha bele van ütve E
CBR-en a kipuban meg nincs semmi jelzés
Z meg xenon-os
jövőre járok műszaki nélkül :-)
de mondom nem vagánykodok
Márciusban vinnem kell műszakira a gépet, de addig szeretnék rajta egy-smást kicserélni, újítani. A hátsó lámpám meg van repedve, gondolom így eleve nem engedik át. Ledeset szeretnék majd rendelni e-bayről, de nem látom hogy E-betüs lenne.
Ti mit tudtok ezekről az Ngk Iridium gyertyákról.Tényleg csökken a fogyasztás és növelt az élettartama?