Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van hozzá mindenem....
70/6321-829
Üdv. Urak!

Ha esetleg valakinek szüksége lenne ilyenre:
http://aprod.hu/hirdetes/honda...

Jön a karácsony!

Tudom,minden letölthető!
De a köny,az mégis csak KÖNYV!
Urak!
CBR600 F2-es oldalidomba való kopoltyúra/mindkét oldali/ lenne szükségem.Ha valaki tud emberi áron akkor szóljon!
Köszike!
szerintem is az lehet a gond.

Nem tudott ennyi számot értelmezni.
Biztos drágán adod, aztán azért dobja vissza a freemail.
Valaki cbr600 f4i-re kért road3 as gumira ajánlatot.

Ha innen volt akkor üzenem, hogy a freemail visszadobja az üzeneteimet.
Sajnos.
Láttad mit találtam neked face-en?
Ráfért volt a külsejére egy ráncfelvarrás, olyan régi vágásúnak tűnik. Ez az egy, ami ellene szól.
FIXIX! Nembánod meg!
Noé már kidobta a bárkából, de annak idején sokan komázták, sőt rajongói vannak a mai napig, akik felújított GPZ-kkel karcolgatnak akár pályán is.

Az eredeti futómű felújítás nélkül viszont ma már nem állja meg a helyét, és tkp. ugyanezt lehet mondani a fékekről.
Üdv Mindenki!Tudom,hogy nemigazán ide való de nem találtam a fórumban választható opcióként a Kawa gpz 600-at...szóval tud valaki valamit pár szóban össze foglalva mondani róla?
Értem, köszi
Köszi, neked is viszont!
Szerintem annak a kapcsolónak akkor van jelentősége ha úgy akarod indítani, hogy sebességben van! Addig nem tudod indítani míg ki nem veszed sebességből vagy be nem húzod a kuplungot!
Kellemes Ünnepeket minden Hondásnak!
(később nem tudom írni )
Széles utat!
Sziasztok
Meg tudná valaki mondani hogy a kuplungkar házánál mi az a két vezeték ami a bal oldali kormánykapcsolóhoz fut?Az egyik sarum lecsúszott, nemrég vettem észre.
Fs. "Icon".
Ha nem használod esetleg eladó?
Szerintem felesleges a visszajelző. Enyémen van de nem igazán nézek rá.
amíg nem volt nekem is kellett volna. vagány de ennyi.

2-3 ezrer megérhet azért
Megint felmerült pár kérdés:

Túrázni melyik plexit ajánlanátok, ami hatékonyan fogja a szelet és minőségileg is rendben van?
Fokozatkijelzőt szeretnék. A 4-5 ezer Ft-os kínai is teszi a dolgát vagy csak a 25-30 ezer Ft-osokban érdemes gondolkodni?
Előre is köszi a segítséget!
GIVI doboztartó konzol-felfogatásaival-csavarjaival eladó:15.000-(CBR 600 F re volt feltéve)-uitt.ZX9R-2002 alkatrészek:06302093728
enyém talán nem volt ennyire csopper kormányos.

jó kis gép volt. mondjuk rúgásra szinte soha nem indult. mindig meg kellett lökni
Nekem is ilyenhez kötődik az első motoros élményem.