Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ddt500 írta a pályás topikba nemrég hogy van ami katasztrófális van ami elmegy szóval nagy a szórás de mind megfakul pár év alatt.Ha jól olvastam.
Olyan nem lesz mint a gyári, néha a felfogatási pontokat reszelni kell kicsit, mert pontatlan, de felrakható. Nem saját tapasztalat, hallomásból tudom. A hézagok nem olyanok lesznek, mint új korában, lehet itt-ott kicsit feszül, de szerintem vállalható az olvasottak-hallottak alapján.. Persze gondolom több gyártó is van, az hogy melyik a jobb, melyik a rosszabb, azt nem tudom.
Mégis, pozitív vagy negatív, valamit írhatnátok? Pityut sajnos nem ismerem, a fórumra nem régen regisztráltam. A majd 900 oldalt meg nem szeretném ez ügyben átolvasni. Ezért nem tartom hasznosnak az ilyen fórumokat, ahol csak ömlesztve lehet írni, olvasni és nincsenek kategorizálva a témák.
Nekem Louis-os van 10€ volt az alsó meg 10€ a felső én meg vagyok vele elégedve Ausztriában tavasszal az első túrán a hegyekbe még szakadt a hó -1 volt ha megálltunk rendesen melegem volt benn útközben meg pont jó
Ez 100x volt téma. pityu a téma nagy szakértője.

de most el van tűnve valamiért.
Van valakinek tapasztalata ebay-ről rendelt alkatrészekkel?
Nézegetem pl. ezeket a kínai utángyártott idomszetteket. Ha azt nézem, hogy itthon egy fényezésnek csak az anyagára kb. 20.000 pénz. Kérdés hogy valójában milyen minőségű a portéka. Mi a véleményetek?
Gratula bury. Sok baleset és gondmentes km-t a vassal. Úgy látom te is rájöttél, hogy mi a jó.
Mert a decathlonosból 3 számmal nagyobbat vettél.
Csak most olvasom......akkor most már nem csak tiszteletbeli tag vagy a klubban. Gratulálok!
ennyi pluszt megér az érzés :-)
Hmmm..............nemigen.A dechatlonos lóg rajtam mint tehénen a gatya a drágább meg úgy feszül hogy adonisznak érzem magam.
Mármint azt akartam mondani, h simán jók az olcsóbb decathlonos-lidlis is.
Mindegyikben ugyanolyan büdös leszel a nap végére.

Persze az igaz, h sokkal jobban száradnak, még azt is el tudom képzelni, h jobban szellőzik, és az is igaz, h varrások nem dörzsölnek mivel nincsenek. Nekem van decathlonos - aldis - lidlis, szerintem nem tud 3-4x annyit, mint amennyivel többe kerülnek.
a drágább nyilván jobb is, de a decathlonos sem rossz.
igen, ez az
Van decathlonos cuccom is........de a helly hansen merfoldekkel jobb.

A telit nyari akcios kiarusitason vettem a nyarit meg telin.

Igy nem volt dragabb mint a decathlonos.
A tepozar viszont nagy ellensege.
Ez a baj nálam is :-)

ennyi pénze még a királynak sincs.
Ezek profibb cuccok, de én sajnáltam rá a zsetont mivel azért olyan sűrűn nem használom.
Igen. Nekem a fekete környakas 4490 ft-os van.
ez bejön :link
link

megérnek ezek ennyit? vagy jó a sima 2ezres is?
Ezekre gondoltok?

haverom meg a vadász jégeralsót mondja, hogy király s olcsó.

Valamit nekem is be kell szerezni mert nekem ilyen tesco-s cucc van de már kitágult a sok fingástól és nem az igazi.
A Decathlon-os aláöltözet tényleg jó cucc, én is használom.
Még jó, hogy nem a gatyád kell kitenni estére a mikulásnak, hanem a csizmád