Olyan nem lesz mint a gyári, néha a felfogatási pontokat reszelni kell kicsit, mert pontatlan, de felrakható. Nem saját tapasztalat, hallomásból tudom. A hézagok nem olyanok lesznek, mint új korában, lehet itt-ott kicsit feszül, de szerintem vállalható az olvasottak-hallottak alapján.. Persze gondolom több gyártó is van, az hogy melyik a jobb, melyik a rosszabb, azt nem tudom.
Mégis, pozitív vagy negatív, valamit írhatnátok? Pityut sajnos nem ismerem, a fórumra nem régen regisztráltam. A majd 900 oldalt meg nem szeretném ez ügyben átolvasni. Ezért nem tartom hasznosnak az ilyen fórumokat, ahol csak ömlesztve lehet írni, olvasni és nincsenek kategorizálva a témák.
Nekem Louis-os van 10€ volt az alsó meg 10€ a felső én meg vagyok vele elégedve Ausztriában tavasszal az első túrán a hegyekbe még szakadt a hó -1 volt ha megálltunk rendesen melegem volt benn útközben meg pont jó
Van valakinek tapasztalata ebay-ről rendelt alkatrészekkel?
Nézegetem pl. ezeket a kínai utángyártott idomszetteket. Ha azt nézem, hogy itthon egy fényezésnek csak az anyagára kb. 20.000 pénz. Kérdés hogy valójában milyen minőségű a portéka. Mi a véleményetek?
Mindegyikben ugyanolyan büdös leszel a nap végére.
Persze az igaz, h sokkal jobban száradnak, még azt is el tudom képzelni, h jobban szellőzik, és az is igaz, h varrások nem dörzsölnek mivel nincsenek. Nekem van decathlonos - aldis - lidlis, szerintem nem tud 3-4x annyit, mint amennyivel többe kerülnek.
de most el van tűnve valamiért.
Nézegetem pl. ezeket a kínai utángyártott idomszetteket. Ha azt nézem, hogy itthon egy fényezésnek csak az anyagára kb. 20.000 pénz. Kérdés hogy valójában milyen minőségű a portéka. Mi a véleményetek?
Persze az igaz, h sokkal jobban száradnak, még azt is el tudom képzelni, h jobban szellőzik, és az is igaz, h varrások nem dörzsölnek mivel nincsenek. Nekem van decathlonos - aldis - lidlis, szerintem nem tud 3-4x annyit, mint amennyivel többe kerülnek.
A telit nyari akcios kiarusitason vettem a nyarit meg telin.
Igy nem volt dragabb mint a decathlonos.
A tepozar viszont nagy ellensege.
ennyi pénze még a királynak sincs.
link
megérnek ezek ennyit? vagy jó a sima 2ezres is?
haverom meg a vadász jégeralsót mondja, hogy király s olcsó.
Valamit nekem is be kell szerezni mert nekem ilyen tesco-s cucc van de már kitágult a sok fingástól és nem az igazi.