Nem ragaszkodok új dobozhoz, csak akkor oda kell figyelnem, hogy vagy MM vagy M3 platnis legyen a doboz. A konzol, amit ajánlottak ezzel a két platnival szerelhető. Mi az a Monokey és Monolock?
Épp most rendeltem 2003-as CBR-re ÚJ doboztartót.Platni + doboztartó újjonan 26.000 Ft....beszélgettem sok emberkével és 20.000 alatt nem nagyon csinálna senki doboztartót...
Oldalkonzolra pedig úgy néztem hogy a Horneté nem áll messze....
Ma beröffentettem a vasat és kerültem vele egy kisebb karikát, baromi jó érzés volt
A szomszédom meg úgy robbantotta fel az autója aksiját, hogy a garázsban töltötte és közben gyorsvágóval valamit darabolt és pont az aksi fele verette a szikrákat. Az aku 5 cm-es darabokra robbant szét. Szerencséjére rá nem fröccsent a savból csak rohattul megijedt.
Az akksi témában nekem is kéne egy kis segítség. A gép 2005. decemberi. Pár hete itt kértem is itt segítséget, mert kipurcant az akksi, és akkor azt az infót kaptam, hogy YTZ10S típusú kell bele. A cimbimtől kölcsönkértem az övét, ami ez a típusjelzésű, de nem tudtam belerakni a motorba, mert nem fér be az akksiházba. Teljesen szét kellett szednem a házat, hogy beleférjen. Az YTZ10S picit szélesebb, pár milliméterrel. Akkor az enyémbe milyen akksi kell? Valakinek ötlete?
Értem köszönöm. Traktort bikáztunk munkahelyen de ott nem az akksira tettük ezért kérdeztem inkább rá biztos ami biztos. Egyébként ma nem fog sor kerülni rá persze hogy ramaty lett az idő.
Bikázás közben felrobbant egy Honda CBR típusú motorkerékpár akkumulátora Hajdúnánás közelében. A motornak és gazdájának az ijedtségen kívül nem esett bajuk....
Más. Már 24-én gondolkoztam a bikázáson de hirtelen elvetettem. Aztán ma leesett, hogy van itthon egy 100 Amperórás sima savas akkumlátor. Ha arról bikázással indítom a motort lesz valami baj vagy nyugodtan megcsinálhatom? Ugye 8 Ah-s AGM savas akksi van a mociban...
70/6321-829