Na ezt észrevettem én is van nekem is egy gagyibb kint felejtettem múltkor a garázsban mint utólag kiderült az elem is elég gagyi volt benn és a hideg leszívta rámértem az autó akkujára azt nyugalmi helyzetbe 15volt felett mutatott na mondom mi a fenne ez termeli az áramot de sajna nem másikkal megmérve csak 12,6 volt
Mivel mérted?
Hiteles műszer?
0,8voltot egy nagyon gyenge aksinál alapjáraton járva még eshet a fesz, viszont mind a két értéked olyan sok szerintem csal amivel mérted.
Van egy kinai multméterem és az pl. amikor döglődik az elem kezd többet mutatni! Persze van egy hiteles amcsi tektronix is ha pontost akarok mérni :)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem?Elindítottam ma nagy nehezen a gépet,/kettő henger után elindult végre mind a négy/.A töltésem alapban 15.6 világítással 14.8v.Szerintem ez nem normális mert ugye a normál töltés az 14,4 körül van ugye?Mi lehet szerintetek az oka ennek?
Egyébként a moci F4 2000-es.A nyáron a töltésem 14,3V-volt mindig
A motorjoz kapott szerelési útmutatót feltöltöttem én is, mert az egy dolog,hogy én szalonból vettem,de nem hiszem,hogy mindenki aki magán személytől vásárol motort kap hozzá ilyet. van benne karbantartás is. De akinek nincs és átnézi... jól jöhet neki és hátha ezzel is elkerülünk valami balesetet.
Amúgy,ha beleszólhatok a vitába a könyv valóban jobb!
De azért mindegyikőnk érteke a tudás!:D
Ja,még annyit,hogy ez nem egy fénymásolt szarkupac! Gyári könyv! - ha ez mond neked valamit? - lehet nem láttál még ilyet... (könyvet)
Ha ez fénymásolat lenne teljesen igazad volna,bolond aki egy ingyenesen letölthető cuccot másolva el akar adni!
Inkább nem minősítem a hozzászólásod te kis ****!
Ilyen alapon akkor rohadjon meg az összes könyvesbolt,mi?
Úgy is lelehet tölteni "mindent"...
Ha már olvasni nem tudsz (vagy értelmezni a szöveget),legalább tartsd meg magadnak a véleményed...
Nem utolso sorban pedig egy elektronikus dokumantumban egy adott szoveg sokkal hamarabb keresheto/megtalalhato, mint egy papir alapuban, ami 200 oldalnal mar kozel sem mindegy.
Azért a 200 oldalból töredéke amit használni is fogsz mondjuk szerelés miatt, a többit bőven elég monitoron elolvasni és tanult kollégáknak teljesen igaza van a laptop stb. ügyben.
Egyébként mindegy, csak jeleztem, h ez ingyé letölthető, persze lehet pénzt is adni érte akinek kedve van, bár eszembe nem jutna motoros társaimtól ezért pénzt kérni, ha már nem lenne rá szükségem.
Az oké, hogy le lehet tölteni, nézegetheted a monitoron kifolyó szemmel, ha meg áramszünet van, akkor nem szerelsz motort.
meg ki is lehet nyomtatni 200 oldal papírból, + nyomtatópatron is fogy, szóval az " előállítási költsége" simán van 3000, nem beszélve arról, hogy akkor is csak másolat lesz.
Hiteles műszer?
0,8voltot egy nagyon gyenge aksinál alapjáraton járva még eshet a fesz, viszont mind a két értéked olyan sok szerintem csal amivel mérted.
Van egy kinai multméterem és az pl. amikor döglődik az elem kezd többet mutatni! Persze van egy hiteles amcsi tektronix is ha pontost akarok mérni :)
Igazából ki kell mérni pucolni a csatikat de egy utángyárott magyar a legjobb választás ha a generátor nem szar.
Kell.hu vagy solvart KFT-t nézd meg.
15-20e-ért garis újat adnak.
A bontott vagy jó vagy nem.Általában ha az is régi akkor sanszos hogy szar.
Lenne egy kérdésem?Elindítottam ma nagy nehezen a gépet,/kettő henger után elindult végre mind a négy/.A töltésem alapban 15.6 világítással 14.8v.Szerintem ez nem normális mert ugye a normál töltés az 14,4 körül van ugye?Mi lehet szerintetek az oka ennek?
Egyébként a moci F4 2000-es.A nyáron a töltésem 14,3V-volt mindig
Előre is köszi!
Amúgy,ha beleszólhatok a vitába a könyv valóban jobb!
De azért mindegyikőnk érteke a tudás!:D
Ha ez fénymásolat lenne teljesen igazad volna,bolond aki egy ingyenesen letölthető cuccot másolva el akar adni!
Ilyen alapon akkor rohadjon meg az összes könyvesbolt,mi?
Úgy is lelehet tölteni "mindent"...
Ha már olvasni nem tudsz (vagy értelmezni a szöveget),legalább tartsd meg magadnak a véleményed...
Moziba se menj,minek?! - Majd letöltöd otthon...
Egyébként mindegy, csak jeleztem, h ez ingyé letölthető, persze lehet pénzt is adni érte akinek kedve van, bár eszembe nem jutna motoros társaimtól ezért pénzt kérni, ha már nem lenne rá szükségem.
meg ki is lehet nyomtatni 200 oldal papírból, + nyomtatópatron is fogy, szóval az " előállítási költsége" simán van 3000, nem beszélve arról, hogy akkor is csak másolat lesz.