Srácok, tegnap voltam Kakucson, első pályázás volt. Állat jó volt, most meg alig tudok mozdulni :)
Na akkor ruhát fel és megyek is ReBeCával :)
Ne felejtsétek, autómentes hétvége van! Szóval MOTORRA FEL :)
Jön valaki Hungaroringre Golf találkozóra? Én kimegyek körbenézek
Csak nehogy meglepődj.
É májustól-szeptemberig hirdettem.Már mondom sosemegy el akkor megmarad.
Erre csörr,néz,visz és én meg néztem hogy huha mit kezdek ekkora adag pénzzel.
Halott a motorpiac, nézegetek 1-2 fajta motort, és meg se moccan. Új is alig kerül fel, de nem is fogy belőlük. Így annyira nem aggódok, hogy mind eltűnik egyik napról a másikra.
A tapasztalatom az hogy decemberre felkerül az eladó készlet java.
És kiszemezgetik addigra a jó darabokat.
Január-februárra csak az ocsu marad meg amit akkor hoznak be a digóktól.
Még nincs, de már úgy is kezd rossz idő lenne, így nem érzem annyira a hiányt. Januárra tervezem a vásárlást, még hideg van, lehet alkudni, eladó fogja fizetni a teljesítményadót. Csupa pozitív dolog. :D
Az tényleg nem sok km. Szinte még az enyém is bejáratós akkor. Köszi szépen holnap megnézem ezeket a dolgokat kíváncsi vagyok. Ma vakmerően motoroztam jó pár km-t a környéken, de nem volt semmi gond szerencsére.
Hát igen, általában a benzinpumpa vagy nyom vagy nem, olyat ritkán produkál, hogy nem nyom utána meg megjavul. Ezért valószínű nálad sem ez a gond. Egy esetben szokott ilyet produkálni, ha az elektromos csatlakozásánál van érintkezési probléma (laza kötés, oxidáció stb.) Ezért a helyedben én átnézném a benzinpumpa elektromos csatlakozásait +a biztosítéknál is. Egy kis kontakt-spré csodákra képes. Lehet, hogy egy alapos tank tisztítás is megérett a vasadon ha még eddig nem volt. Nagy gondja nem lehet.
Köszönöm szépen. Hétvégén ránézek. Megkérdezhetem, hogy mennyi km van a motorodban? nekem 67 000 lasan 68. Unokatesómnak 70 000 környékén bedöglött a benzin pumpája, de nem indult újra. Lehet, hogy ez szórakozik. Átnézem a csövet , szűrőt hétvégén. Teszek el 1 kevés szerszámot most már az utakra 10-es kulcs kell+ sima csavarhúzó és ki lehet iktatni a pumpát megy tovább a motor csak fél tank benzinnek lenni kell legalább különben megáll. Ő is hazajött így az övével. Csak ez meg azért nem stimmel mert neki nem csinált ilyet hogy megállt aztán ment hanem bedöglött és úgy maradt. Hétvégén hátha okosabb leszek.
Nézd meg az üzemanyag szűrőt, nekem már cserélni kellett mert úgy elvolt tömődve, hogy alig tudtam átfújni rajta a levegőt. Nálam a megelőző tünet az volt, hogy nem akart 10 ezer fölé pörögni. Nálad egy kicsit más a tünet, de ránézni a szűrőre nem árt és akkor már végig a csöveket is kifújathatod. Nem nagy művelet egy próbát meg ér, és akkor ha megint előjön legalább ezt a lehetőséget kizárhatod.
lánglovag neked esetleg valami ötleted a motoromhoz amit lejebb írtam? Régóta olvasom a fórumot úgy emlékszem motorszerelésben is otthon vagy, megy ugyan olyan a mocid, mint az enyém. Megállt alattam a múltkor nem kapott valamiért üzemanyagot ez tuti. Sem előtte Sem azóta nincs baja nem hörbölt vagy ilyesmi. Sokadjára beindult azóta is szépen megy. Lehetett-e ez valami kisebb szennyeződés ami azóta eltűnt, vagy át kellene néznem valamit a motoron?
Na akkor ruhát fel és megyek is ReBeCával :)
Ne felejtsétek, autómentes hétvége van! Szóval MOTORRA FEL :)
Jön valaki Hungaroringre Golf találkozóra? Én kimegyek körbenézek
Egy motornepper zsebében lapul.
É májustól-szeptemberig hirdettem.Már mondom sosemegy el akkor megmarad.
Erre csörr,néz,visz és én meg néztem hogy huha mit kezdek ekkora adag pénzzel.
És kiszemezgetik addigra a jó darabokat.
Január-februárra csak az ocsu marad meg amit akkor hoznak be a digóktól.
Vele szemezek:
moci
Hát igen, általában a benzinpumpa vagy nyom vagy nem, olyat ritkán produkál, hogy nem nyom utána meg megjavul. Ezért valószínű nálad sem ez a gond. Egy esetben szokott ilyet produkálni, ha az elektromos csatlakozásánál van érintkezési probléma (laza kötés, oxidáció stb.) Ezért a helyedben én átnézném a benzinpumpa elektromos csatlakozásait +a biztosítéknál is. Egy kis kontakt-spré csodákra képes. Lehet, hogy egy alapos tank tisztítás is megérett a vasadon ha még eddig nem volt. Nagy gondja nem lehet.
Még 1x köszi a segítséget.
Nézd meg az üzemanyag szűrőt, nekem már cserélni kellett mert úgy elvolt tömődve, hogy alig tudtam átfújni rajta a levegőt. Nálam a megelőző tünet az volt, hogy nem akart 10 ezer fölé pörögni. Nálad egy kicsit más a tünet, de ránézni a szűrőre nem árt és akkor már végig a csöveket is kifújathatod. Nem nagy művelet egy próbát meg ér, és akkor ha megint előjön legalább ezt a lehetőséget kizárhatod.
itt fekszel a műtő mellett. volt olyan, hogy betolták bal műtétre aztán kihozták mert jobb műtétre várt. vicc...
lánglovag neked esetleg valami ötleted a motoromhoz amit lejebb írtam? Régóta olvasom a fórumot úgy emlékszem motorszerelésben is otthon vagy, megy ugyan olyan a mocid, mint az enyém. Megállt alattam a múltkor nem kapott valamiért üzemanyagot ez tuti. Sem előtte Sem azóta nincs baja nem hörbölt vagy ilyesmi. Sokadjára beindult azóta is szépen megy. Lehetett-e ez valami kisebb szennyeződés ami azóta eltűnt, vagy át kellene néznem valamit a motoron?
Előre is köszönöm.
tel.: 30/94-92-804