Elvileg 24e km-enként, de itt többen azt mondták, h mivel iridíumos rohadtul nem kell ilyen sűrűn. Egyébként meg googliba beírod és a legolcsóbbat kiválasztod. Én tavaly cseréltem 24-nél, de a következővel tuti sokkal tovább fogom húzni.
Női bugyit is fel tud venni pasi, csak kényelmetlen és ház ízlés kérdése
Ált. a női kesztyűknek szűkebb a tenyérrésze, tehát hosszban ugyanaz, de az egész szabása vékonykább és ha ökölbe szorítod a kezed, szorítani kezd... legalábbis nekem Tini Ninja Turtles kezem van, kis tömpe, de széles.... a női bugyikat is kényelmetlennek találom... mondjuk ennek nem a kezemhez van köze
Fel kell próbálni sajna...
Láttam múltkor már egy ilyen támadós videót, de hogy valaki rátette a kamerát :))))))))) Hát ez atomjó, szarrá röhögtem magam :D
Bury, hogy is történt az a baleset? ;)
Na de ez nem orvosi fórum. térjünk vissza a cbr 600F-hez.
vegyetek olajat mert kell a pénz műtétre
kenőcs, fájdalomcsillapító: 4ezer
szuri + fertőtlenítő: 6ezer
leszívás után lesett vércukor miatt kóla automatából: 300Ft
Johny walker díszdobozban: ~4ezer ( de megbántam )
vizsgálat: 6ezer
mri: 22ezer
2 gyros tál hazafele : 2600Ft
és akkor még vannak jövőbeni előre tudott költségek...
SZPONZORT keresek
viszont az mri-s srác is motorozott. mankón meglátta a motul matricát így meg volt a közös nevező egyből. Mesélte, hogy átbaszták a szervizben. olajat cseréltek, de szűrőt nem és már most tiszta retek az olaj. megint le kell cserélni. Mondtam neki, hogy ha úgy is küldi email-en a szakvéleményt akkor kérjen ajánlatot is
azt mondta mindenképp műtét. MRI előtt mondta, hogy lehet, hogy csak kisebb akkor húzhatok egyből haza. Viszont a keresztszalagok szarok akkor nagyobb műtét.
ugye ezt most árnyalja a törés is.
vizsgálat után kérdeztem, hogy mi várható de mondta, hogy majd akkor ha látta a felvételeket.
amikor meg visszavittük meg pont rohant a műtőbe. visszafele fater megint elcsípte de sietett és mondta, hogy megnézi a felvételt és hívni fog.
neten ahogy olvasom az van, hogy 1-2éjszaka után lehet hazamenni, 3 hétig nem szabad lerakni, meg tornáztatni kell,
3. hét után gyógytornára kell járni. tornát nem tudom meddig kell csinálni. félek, hogy sokáig mert ugye én már majdnem 3 hete fekszek. combizom felső része és a vádli már látványosan elsatnyult.
talán jövőhéten ki lesz vonatva.
krossz meg piacra kerül de szerintem csak jövőre.
ha lesz rá igény akkor veszek majd valami soft endúrót, 4T, önindító. kevés lőerő
Ne kínozd magad, altatnak és mire felkelsz csak fáj majd, de nem jobban mint előtte. Ha meg gerincbe kapod, akkor sincs semmi, túl leszel rajta és kész, lesz sztorid sörözéskor. Nem a műtét a kemény, hanem utána visszaerősödni, arra szívd fel magad! Jobbulást és ne parázz!
Mondtam én a dokinak, hogy itt fáj meg ott fáj de szartak rá.
aki leszívta ugye előtte megvizsgált. annak is hiába mondtam mikor vizsgált, hogy most itt fáj. ha úgy csavarja ott fáj. de mindig, hogy feküdjek vissza mert így nem tud megvizsgálni.
még rám is szólt, hogy ne nyavajogjak nem olyan nagy a sérülésem.
Innen üzenem, hogy neki, hogy .........*******@@@ és még xxx**++ !
Tényleg próbálgatod a női bugyikat?
Ált. a női kesztyűknek szűkebb a tenyérrésze, tehát hosszban ugyanaz, de az egész szabása vékonykább és ha ökölbe szorítod a kezed, szorítani kezd... legalábbis nekem Tini Ninja Turtles kezem van, kis tömpe, de széles.... a női bugyikat is kényelmetlennek találom... mondjuk ennek nem a kezemhez van köze
Fel kell próbálni sajna...
egy ilyen állat megtámadt
Bury, hogy is történt az a baleset? ;)
Uhh ez komoly lett a végére :(
Mihamarabbi gyógyulást és teljes felépülést kívánok!
Azt vágom, hogy a méretezése kisebb, de mondjuk egy L-es nőit fel tud venni egy M-es pasi?
Most a nemi identitásból fakadó beszólásokat tegyük félre. A kesztyű nem rózsaszín...
vegyetek olajat mert kell a pénz műtétre
kenőcs, fájdalomcsillapító: 4ezer
szuri + fertőtlenítő: 6ezer
leszívás után lesett vércukor miatt kóla automatából: 300Ft
Johny walker díszdobozban: ~4ezer ( de megbántam )
vizsgálat: 6ezer
mri: 22ezer
2 gyros tál hazafele : 2600Ft
és akkor még vannak jövőbeni előre tudott költségek...
SZPONZORT keresek
viszont az mri-s srác is motorozott. mankón meglátta a motul matricát így meg volt a közös nevező egyből. Mesélte, hogy átbaszták a szervizben. olajat cseréltek, de szűrőt nem és már most tiszta retek az olaj. megint le kell cserélni. Mondtam neki, hogy ha úgy is küldi email-en a szakvéleményt akkor kérjen ajánlatot is
ugye ezt most árnyalja a törés is.
vizsgálat után kérdeztem, hogy mi várható de mondta, hogy majd akkor ha látta a felvételeket.
amikor meg visszavittük meg pont rohant a műtőbe. visszafele fater megint elcsípte de sietett és mondta, hogy megnézi a felvételt és hívni fog.
neten ahogy olvasom az van, hogy 1-2éjszaka után lehet hazamenni, 3 hétig nem szabad lerakni, meg tornáztatni kell,
3. hét után gyógytornára kell járni. tornát nem tudom meddig kell csinálni. félek, hogy sokáig mert ugye én már majdnem 3 hete fekszek. combizom felső része és a vádli már látványosan elsatnyult.
várom, hogy hívjon a doki
talán jövőhéten ki lesz vonatva.
krossz meg piacra kerül de szerintem csak jövőre.
ha lesz rá igény akkor veszek majd valami soft endúrót, 4T, önindító. kevés lőerő
Jobbulást.
Mondtam én a dokinak, hogy itt fáj meg ott fáj de szartak rá.
aki leszívta ugye előtte megvizsgált. annak is hiába mondtam mikor vizsgált, hogy most itt fáj. ha úgy csavarja ott fáj. de mindig, hogy feküdjek vissza mert így nem tud megvizsgálni.
még rám is szólt, hogy ne nyavajogjak nem olyan nagy a sérülésem.
Innen üzenem, hogy neki, hogy .........*******@@@ és még xxx**++ !