Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nagyon köszönöm, ha dobsz egy árat a mail címemre, szólok is neki, most azt az 5-öt nézegeti, mi fenn van Hahu-n.
Thx az infókat! :)
Sziasztok !

2011 es 600F re ( PC41 re ) érdekel valakit ilyen oldaldoboz tartóval eggyütt? Vízhatlan , 4 Kulccsal .
Minimálisat használták .

kovacsg277@gmail.com
Ez tényleg érthetetlen.....ráadásul "gerinces" módon név nélkül teszi.
Hello!

Nekem pc41 van. 21000 van benne, egyenlőre semmi gond nincs vele. A kötelező, vagy kopó alkatrészeken kivül semmit nem kellett még rajta cserélni.
Fogyasztás 100-130-a tempónál 2 személlyel 4,5-5,5 között.
Én mostanában kezdtem gondolkodni a cserén, kicsit túrásabbra vágyom. Ha a haverodat érdekli, beszélhetünk róla.
Én is megnéztem a linket de csak egy embert találtam ott akit én sem csipázok és megérdemelte a kifigurázást
Felőlem maradhatsz.

De mivel 2008-utániak nem sok van belőlük.2008 után bármilyen motorból nem sok van.

espistának van ilyen fajzat hornetje.Ő régóta nyüstöli.

Fehérvár topikban néha van.
Jaja, át is takarodok a Hornet fórumra is, kérdezgetem őket a PC41 blokkról... engem is érdekel, haver meg belekattant...
Egyébként, ahogy nézegetem, nekem is egyre inkább bejön, csak hát ez nem az én árkategóriám... egyenlőre :)
Már láttam.
Ez van.
Helyesírása rendben van a srácnak.
Na igen szinte egy hornet fel öltöztetve kicsit hangolva
Az egy újabb fajta hornet sok műanyaggal így műszakilag inkább azzal lehet összehozni.
Nem a cbr-el.
link

második poszt. nem tudom ki, miért csinálta, de gondoltam szólok
Thx, írtam is neki :)
szerintem ha kód alapján keverik géppel akkor annak jónak kell lennie.
ha azt mondják tuti jó akkor vedd meg
Keresd őt neki ilyen gépe volt tud róla mondani pár dolgot

http://www.sportmotor.hu/tagok...
Sziasztok.
Valaki tudja hogy a 99-es karbis f4-hez színkód alapján ami az ülés alatt van ki tudna nekem kikeverni olyan színt ami hasonló a gyárihoz mert autófényező műhelybe azt mondták hogy ki tudják ők is de az autófesték lehet hogy jobban el fog ütni mint egy motorfesték?
Na bontóban találtam egy sebesség szenzort pont egy véletlen van nekik 6000Ft
Sziasztok!

Egy haverom nézegeti a 2011-es CBR600F PC41 vasakat... mivel én csak a F4I-ket mertem nézegetni, nem sokat tudok neki mondani, hogy mire érdemes figyelni. Valakinek van vele negatív-pozitív tapasztalata? Örülnék, ha megosztaná, előre is köszönet!
Este ha lesz időm feltesszek egy csokorral az adatlapomra, a régebbi túrákból is. Majd szólok ha megvan!
Ja a videókat is megpróbálom mihamarabb megvágni és feltenni youtube-ra
Nem készült több fotó a túráról?
Nem-nem.
Mi egy kicsit még kanyarogtunk is, így BP-ről indulva 520km lett a vége. A végén már jól jött a markolatfűtésem :)
Ja, a nyugodt tempónak köszönhetően (azért nem csoszogtunk) 300 km megtétele után még nem jelzett ReBeCa hogy szomjas! 310-nél kezdődött csak a jelzés. Na nem mintha nagyon érdekelne a fogyasztás, de ez meglepett.
felfújhatónál?
Csajok jók,sőt............de motoron fárasztó rájuk figyelni.