Nekem pc41 van. 21000 van benne, egyenlőre semmi gond nincs vele. A kötelező, vagy kopó alkatrészeken kivül semmit nem kellett még rajta cserélni.
Fogyasztás 100-130-a tempónál 2 személlyel 4,5-5,5 között.
Én mostanában kezdtem gondolkodni a cserén, kicsit túrásabbra vágyom. Ha a haverodat érdekli, beszélhetünk róla.
Jaja, át is takarodok a Hornet fórumra is, kérdezgetem őket a PC41 blokkról... engem is érdekel, haver meg belekattant...
Egyébként, ahogy nézegetem, nekem is egyre inkább bejön, csak hát ez nem az én árkategóriám... egyenlőre :)
Sziasztok.
Valaki tudja hogy a 99-es karbis f4-hez színkód alapján ami az ülés alatt van ki tudna nekem kikeverni olyan színt ami hasonló a gyárihoz mert autófényező műhelybe azt mondták hogy ki tudják ők is de az autófesték lehet hogy jobban el fog ütni mint egy motorfesték?
Egy haverom nézegeti a 2011-es CBR600F PC41 vasakat... mivel én csak a F4I-ket mertem nézegetni, nem sokat tudok neki mondani, hogy mire érdemes figyelni. Valakinek van vele negatív-pozitív tapasztalata? Örülnék, ha megosztaná, előre is köszönet!
Este ha lesz időm feltesszek egy csokorral az adatlapomra, a régebbi túrákból is. Majd szólok ha megvan!
Ja a videókat is megpróbálom mihamarabb megvágni és feltenni youtube-ra
Mi egy kicsit még kanyarogtunk is, így BP-ről indulva 520km lett a vége. A végén már jól jött a markolatfűtésem :)
Ja, a nyugodt tempónak köszönhetően (azért nem csoszogtunk) 300 km megtétele után még nem jelzett ReBeCa hogy szomjas! 310-nél kezdődött csak a jelzés. Na nem mintha nagyon érdekelne a fogyasztás, de ez meglepett.
Nagyon köszönöm, ha dobsz egy árat a mail címemre, szólok is neki, most azt az 5-öt nézegeti, mi fenn van Hahu-n.
Thx az infókat! :)