Sziasztok.
Mintha mostanság lett volna téma az RK lánc. Ez szerintetek jó ajánlat?
"Szia, igen, ez egy komplett szettet jelent. 1db RK 525-ös "X" gyűrűs lánc, 1db RK 15-ös első fogaskerék és 1db RK 43-as hátsó fogaskerék."
Köszi előre is
Ismeros erzes teso, csatalkoztal a " Kamikaze galambok tamadasa sisakos celpontokra " Tavaly enis ugyan ezt jartam meg, plexivel talaltam telibe 100-110 km/h korul Orulok hogy te is epsegben vagy,es en is
Azt még nem is mondtam, hogy tegnap reggel Full motorosruhában egyik kezemben egy akkumulátorral lebicikliztem a szervízbe (páran biztos hülyének néztek
ott rátöltöttünk egy órát, közben a szervízes srác robogójával és egy húsz literes benzineskannával a lábam között elrobogóztam benzint venni (mivel ha beindul, egy darabig nem tanácsos leállítani a bicajt)
Az enyém is ilyen ez volt a második éve a motorban és direkt nem vettem ki a motorból régen télen mindig kivettem és melegebb helyre raktam meg töltve raktam el vigyáztam rá azt nem hálálta meg mondom rohadjon meg most bennhagyom és lám feltöltve elraktam és tavasszal elővéve simán elindult igaz havonta egyszer elindítottam én is
nem mondom, hogy tünetmentes, de egész jó.
A gyógytorna iszonyat sokat használ. Tök jó látni, hogy mennyivel jobban mozog mint egy héttel ezelőtt.
motorra csak jobbról szállok fel mint a kislányok :-)
csoszogni csak merevítőben tudok mert oldalra nem stabil a lábam.
november vége felé lesz a második műtét. de már előre beszarattak :-)