Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent egykerekezik. Vicces fiú.
1, 2,3, egykerék meee mememe
Ha kiemel rendesen es meg konnyu is meg tudsz valtani mi kene meg?
Legyen alkarerositoen nehez?
akkor szar a kuplung?
Rossz topikot választottál.
hello a honda dominátor 650 esnek mijennek kell lennie a kuplungjának? mert az enyém puha de kiemel rendessen lehet az olajtol?
Köszönöm az eddigi segítségeteket. Először én is a benzinpumpára gondoltam. De annak van 1 jellegzetes hangja mikor a gyújtást ráadom/ leveszem. Ez a hang meg volt. Unokatesóméban mikor megállt a benzin pumpa nem volt ez a hang. Az eset után még mentem 10-20 km-t meg is húzattam 1 cseppet és semmi de semmi probléma nem volt vele ez után és ez előtt sem. Nem lehetséges, hogy csak valami szennyeződés okozta ezt a galibát?

Szerintetek kell - e foglalkoznom a dologgal, ha igen mit kellene meglesnem, átnéznem?
Lehet megállt a benzinpumpa, nálam akkor csinálja ha pl. 1-2 hónapot áll, elindulok vele és 15-20 km után megáll. 2 éve is megállt és csak 3-4 ezerig tudot forogni a motor, mert ép annyi üzemanyag folyt keresztül rajta. Utána minden csatlakozást kontakt tisztítóval kitakarítottam, azóta nem csinálta.
Van valami membrán a benzin csapnál az szokott baszkódni...
Sziasztok!

Olyan problémám volt ma a motorral, hogy mentem városon kívül és egyszer csak megtorpant nem ment majd le is állt. Olyan hangja volt , mint mikor kifogy az üzemanyag de az volt a tankban tehát nem kapott kaját valamiért. Félreálltam próbáltam indítani. Szivató nélkül alacsony alapjárat majd leállt. Szivatólval kb 3x beindult de leállt. Pihentettem 1 kicsit kapcsolgattam a gyújtás kapcsolót majd szivatóval beindult levettem megtartotta az alapjáratot. Elindultam és azóta semmi probléma megy rendesen nem is torpan. Valami szennyeződés okozhatta ezt a dolgot? Hagyjam így vagy valamit át kéne néznem rajta esetleg? Ez előtt nem csinált ilyet, most már ugye parázok mi van ha megint előfordul valahol messzebb és netán be sem indul.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Ja és nem tankoltam gázolajat benzin helyett.
Sziasztok ide is beírom hiszen az asszony CBR tulaj :)

Lenne egy nagy kérésem ha valakinek van Schubert C3-vagy C3 pro sityakja S vagy XS méretben és kölcsön tudná adni egy próba kör erejéig (természetesen kauciót vagy amit kér cserébe azt tudok adni)
Mielőtt veszek egyet az asszonynak szeretnénk kipróbálni.

Köszönöm előre is!
bekiss2@gmail.com
06-70-373-4137
Ja, nekem. De ráérsz, olaszban vagyok egy hete, és van még hátra még egy hét. Érdekes motort már láttam, majd feltöltöm, de hondát még egyet sem.
Ha valakit érdeke ultrasport, facebook: szőnyi ferenc versenynapló, vagy neten racemachine.blog.hu
Még adós vagyok egy kamerateszttel, este megírom :)
Az egy dolog, hogy egy sikeres szerelése eredménye...de majdnem egy órát kerestük, mert nem tudta megmondani hol van....illetve mondta, csak éppen kurvára rosszat :)
Egyébként ő röhögött a legjobban, pedig mi sem kicsit...
nem gond, néha vagyok pesten
Szivesen megcsinalom ha tudom. Az a baj ha kapok egy ilyen munkat akkor nincs ido videozni, zaj is van, jonnek mennek itt az emberek es nincs aki videozzon. De nem sok kulombseg van motor es motor kozott. Igaz nekem sajat technikam van ami nem azonos a youtuben laottakkal. De megprobalom legkozelbb. Hoppa most jut eszembe hogy a sajat motoromon fogom cserelni hamarosan (919). Maradok melo utan es megprobalom felvenni az akciot.
No, akkor jól emlékeztem a nevedre.

Üdv újra a fórumon. Ha lesz 1x időd, felrakhatnál egy videót, h kell cbr-en manuális feszítőt berakni. Talán R1-ét találtam csak a neten.
Indok elfogadva.
Addig baxtattam a gyujtáskapcsoló csatlakozókábelét a légszűrőcserekor míg kirepedt a vezeték és nem volt gyujtásom.

KB hazavittem és 20 perc mulva járt.

Saját hülyeségem nem a motoré.
Nem kell felned ha betartod az eloirast.
Nem lehet hogy a szelepeket hallod nem is a láncot?
Nekem mikor már teljesen kuka volt a feszítő akkor sem lehetett hallani semmit se alapjáraton se fordulaton értsd úgy egész 4e-s fordulatig meg 5e felett ebben a 4-5e tartományban szólt csak se ez alatt se ez felett!
Nekem azt hazudta, hogy megbízható a Triumph! Zoli, hogy is van ez?
a képeidnél az "Egy haver Triumph-al hazafelé, csak egy szokásos túra :)"

azon Zoli32 betegágya van?
Sok is volt, vagy inkább sokk!