Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, hát kinek mi. Van aki gumi kecskét vesz magának neten kéj lyukkal, te meg a hengeres zsákot kedveled. Én magam részéről maradok a csajoknál.
De nem pampog.
Én jobban szeretem a formásabb nőket!
Ah inkább ilyen hengeres zsákforma.
Néma az asszony?
Hy!
'99-es évj.F4 bontódik,külföldi okmányokkal,akár egyben is eladó/170.000ft/blokksérült,már csak a képen látható alkatrészei vannak,lehetőleg telón keressetek! 30/259-0547
Az utasom Kb 20-30e km alatt egy büdös mukkot nem szót.
Én igen kényelmesen elvagyok az enyémmel.
Néha felállok a nyeregből városban oszt utána hajrá.
A titok hogy nuku autópálya és minnél kanyargósabb annál kevesebbet fárad az ember közúton.
A monoton nagy sebesség fáraszt egyenesen.
Nálam is az vezetett az eladáshoz, hogy az utaskényelem nulla volt. De pár száz kilométernél már én is fura pózban szálltam le a gépről.
Mondjuk én elvagyok az enyémmel.

Nekem csak azért kéne kényelmesebb, hogy tudjam vinni a csajét.
Meg ugye nekem állandóan táskát kell vinni és múltkor is átmentünk szlovákba, vettem 7-8db sört, üdítőt, volt nálam pléd mert strandoltunk stb és majd leszakadt a vállam mire hazaértem. egy doboz azért jól jött volna.

meg a 140-150en tartós tempónál kéne a szélvédelem.
az is rendben van de az még nagyon új.
Amúgy öregszünk, azért kell kényelmesebb gép nekünk. Zoli32 meg már túl van ezek a korszakon.
Ha pénz nem száímtana én a Kawasaki Z 1000 SX-et váalsztanám. De az is kurva drága.
Tegnap volt egy fjr1300. Megnézegettem egész pofás.

jó lenne nekem de a kawa után olyan jellegtelen, hogy el se tudom mondani.

ez viszont gyere a papához link

csak kurva drága
Elég papírkutya.,
Puhány!
akkor az már messze van egy seggel
Pesttől 400.
ide nekem is el kéne mennem.

hány km-t mentél odavissza összesen?
Nekem az a baj, hogy pest oda vissza 200km
iPhone-nal
Az új kamerával megvolt az első teszt, sajna a sötét plexi miatt nem lettek túl jók a felvételek és még dolgoznom kell a felrögzítésen. Ha megformáztam/megvágtam az on-board videókat, azokat is felteszem
nem akarom ajánlgatni őket. én az egyik talán legnagyobbnál vettem.
ájfónnal vagy az új kamerával csináltad?
Nekem sem ismeretlen ;(
http://img.index.hu/imgfrm/4/6...
Valahonnét ismerős.
Na majd holnap körbe nézek bontóknál esetleg van ajánlatod bontó téren vagy mindegy melyiknél keresgélek?