Hy!
'99-es évj.F4 bontódik,külföldi okmányokkal,akár egyben is eladó/170.000ft/blokksérült,már csak a képen látható alkatrészei vannak,lehetőleg telón keressetek! 30/259-0547
Én igen kényelmesen elvagyok az enyémmel.
Néha felállok a nyeregből városban oszt utána hajrá.
A titok hogy nuku autópálya és minnél kanyargósabb annál kevesebbet fárad az ember közúton.
A monoton nagy sebesség fáraszt egyenesen.
Nekem csak azért kéne kényelmesebb, hogy tudjam vinni a csajét.
Meg ugye nekem állandóan táskát kell vinni és múltkor is átmentünk szlovákba, vettem 7-8db sört, üdítőt, volt nálam pléd mert strandoltunk stb és majd leszakadt a vállam mire hazaértem. egy doboz azért jól jött volna.
meg a 140-150en tartós tempónál kéne a szélvédelem.
iPhone-nal
Az új kamerával megvolt az első teszt, sajna a sötét plexi miatt nem lettek túl jók a felvételek és még dolgoznom kell a felrögzítésen. Ha megformáztam/megvágtam az on-board videókat, azokat is felteszem
'99-es évj.F4 bontódik,külföldi okmányokkal,akár egyben is eladó/170.000ft/blokksérült,már csak a képen látható alkatrészei vannak,lehetőleg telón keressetek! 30/259-0547
Néha felállok a nyeregből városban oszt utána hajrá.
A titok hogy nuku autópálya és minnél kanyargósabb annál kevesebbet fárad az ember közúton.
A monoton nagy sebesség fáraszt egyenesen.
Nekem csak azért kéne kényelmesebb, hogy tudjam vinni a csajét.
Meg ugye nekem állandóan táskát kell vinni és múltkor is átmentünk szlovákba, vettem 7-8db sört, üdítőt, volt nálam pléd mert strandoltunk stb és majd leszakadt a vállam mire hazaértem. egy doboz azért jól jött volna.
meg a 140-150en tartós tempónál kéne a szélvédelem.
jó lenne nekem de a kawa után olyan jellegtelen, hogy el se tudom mondani.
ez viszont gyere a papához link
csak kurva drága
hány km-t mentél odavissza összesen?
Nekem az a baj, hogy pest oda vissza 200km
Az új kamerával megvolt az első teszt, sajna a sötét plexi miatt nem lettek túl jók a felvételek és még dolgoznom kell a felrögzítésen. Ha megformáztam/megvágtam az on-board videókat, azokat is felteszem
http://img.index.hu/imgfrm/4/6...