Gondoltam hogy lesz valaki aki elmondja hogy pályán sok a 2,9 hátul.
Természetesen utcai használatról és nem vágott slick gumiról és/vagy pályázásról beszéltem, ahogy a Hondások sem szerintem.
a kevés üzemanyag volt. Persze mivel hihetetlen tapasztalt vagyok erre egyből rájöttem. Meg mondjuk az ercsi előtt már villogó üzemanyagjelző is segített :-)
Mehetnek a VB-re is, de akkor idegen nyelven kell oktatni.
OB-ra gondoltam, de karakterspórolás miatt rosszul fejeztem ki magam. A pontos kategóriamegjelölés 125Sport és 125Racing.
Elnézést a hiba miatt Szasztok
ez enyém se tuti.
pár hete ercsi és adony között 6. kopp gázon elkezdett rángatni az egyik kanyarban. Ha elvettem jó volt ha rácsavartam akkor megint berángatott de faszán.
Gyerekkoromban az is feltűnt, hogy a bringának mászik az eleje.
Nem leb@szni akartam szegényt, csak nekem "érthetetlen", hogy ilyen drasztikus különbség nem volt érezhető.
Én mire kiérek a forgalomba van egy nyújtottabb balosom és utána egy derékszögű jobbosom. Nem forszírozom 30nál erőteljesebben ezeket a "kanyarkákat", de a 2.at mindig beborítom.
Már itt érzem, ha valami nem kóser és a kút felé teszek egy kitérőt és soha nem kellett még ráfújnom 0.3-0.4 barnál többet.
Nekem is úgy derült fény a kevés keréknyomásra, hogy többieknek panaszkodtam, hogy bizonytalannak érzem a gépet kanyarban és emiatt nem merem úgy dönteni. Aztán a tapasztaltak közölték, hogy nézzük meg és persze, hogy kevés volt benne, miután felfújtuk egyből jobb érzés volt kanyarodni vele.
Nincs sok tapasztalatom nagymotorokon....tudom, ez az FS erős kezdés volt egy zöldfülűnek, de nem akarom cserélgetni a motorokat.
A szamárlétra elég drága dolog...
rövid gatyában mentem. beszállt jobb oldalt a gatyeszba. egyből odacsaptam. persze elkezdte megrágni a húsomat ezért felálltam és odacsaptam még egyszer hátha kieseik.
csak csípkedett és meg állva, egy kézzel fogva a kormányt rámartam az első fékre.
motor elment a levesbe de szerencsére le tudtam ugrani és nem estem pofára
Természetesen utcai használatról és nem vágott slick gumiról és/vagy pályázásról beszéltem, ahogy a Hondások sem szerintem.