Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

* bánom
*vettem
Fáradt vagyok, most értem haza a dolgozóból.
Az előző akksim 5 évig bírta töltés nélkül, illetve kicsit tovább, mert azzal vettem, nem tudom mióta volt benne. Télen havonta beindítottam, vagy mentem egy kört, ha lehetett...
Tavaly vettem egy töltőt, aztán hiába töltögettem a kocsiét is, meg a motorét is, mindkettőbe vehettem idén új akksit. Atöltőt azóta nem is láttam, de azt se báőnom, ha újabb 5 évig nem kell elővenni.
Itt vetem ilyet jó áron szerintem.
Nekem alapjáraton meg fordulaton is stabil közel 14,4 volt a töltésem
bagladi74@freemail.hu
töltésnek
Hát nem igazán normális. Fordulaton a töltésnem nem szabadna leesnie.
Így ha én mentem volna, te meg nem legalább eggyel biztos kevesebben előztek volna meg.

Na majd jövőre
Úgy tudom Alapjárat felett elvileg tölti mindenhol...
Köszi az infót.

Ja, az szép lett volna, ha megbeszéljük, te elindulsz, én meg sehol.

Szerencsés véletlen, hogy melóznod kellett.
2 telet kibírt bár langyos helyen volt.

Most 1 hónap alatt lemerült nekem is.
1-2 hónapot simán ki kell bírnia.
Én feltöltöttem ma az akksit, ilyen tél óta nem történt amúgy sem. Mértem töltést, alapjáraton 14,6-14,8V, 5-6000-nél leesik 12,4-ig is. Ez így normális?
A tolás előtti megállás előtt, kb 20-25 kilométert mentem 6-7000-es átlagos fordulattal, lehet ott nem elég a töltés?
Az is igaz, hogy ez volt nálam a 3. szezonja a gépnek, és ezzel az akksival vettem (gyári típusú yuasa) ami ki tudja már mikori, így nyugodt szívvel dobom ki.
Jó aksinak egy hónapot simán ki kell bírnia töltés nélkül, ha már hetente igényli a töltést akkor a végét járja.
Sziasztok !
Bontásra kerül a képen látható CBR 600 F2.
Akit érdekel valami belőle keressen bizalommal, elérhetőségünk az adatlapon

Andi
Volt, aki benne rohasztotta a gépben egész télen, mégis beröffent tavasszal.Ha minden igaz, három éves a Poweroadom, valószínű kuka.Azért egy napig rajtahagyom a töltőt, hátha.Pedig múlt héten mentem vele vagy 40 km-t, direkte akksitöltési célból. Van töltőm is, csak kölcsönadtam.

Egyébként nálatok meddig bírja töltés nélkül?

A magam részéről ezentúl egy hét kihagyásnál már rátöltök.
Nálam is beszart az akksi. Tolt is az én kedves barátom kis dombnak fel vagy 30 métert, izzadt, de nem indult, mire rájöttem, hogy lent a támasztó...
Én sem veszek már idén, tavaszra kap újat. Pedig holnap elvileg megyünk Visegrád felé, de már gyúrnak rá hogy tolni kell.
Tökig beöltözve izzadtan kitolja az ember azt a dögöt és csak egy bágyadt kattanást kap.

Volt hozzá részem 2x is.
De azért se veszek ebben az évben már.
Hát én se mentem.

Egy nap szabadság kivéve, autópálya matrica megvéve, ma reggelre meg megdöglött az akksi. Egy órát rátöltöttem, semmi.

Konkrétan idegroham kerülget.
Sziasztok!
Ma láttam egy F3-as CBR-t Debrecen és Újfehértó között utánfutóra kötve, remélem csak lusta voltál hazamotorozni az új szerzeménnyel, és nem technikai probléma adódott.
írj egy emailt légyszi.

email
hello !
te vagy az olajember? hogyé megy az ára? posta mennyi?
Nálam
Sziasztok !
Hol tudok venni jó áron Motul 5100 10w 40 es olajat ? üdv.
Üdv nekem 2400-ért hozatott a Hondától a szerelőm korongokat 4 db-ot kellett cserélni ezt is idézőjelbe mert azt mondta még értéken belül van de ha már szétszedte akkor kicserélni!
Szerintem olajcsere szelephézag állítás meg klarbiszinkron után felesleges főleg ha nincs sok km az olajban nem egy motorgenerál, hogy cserélni kelljen de mondom szerintem!
Nekem még volt 1000 km a cseréig mikor a műtétet végezték azt még belehajtottam azt utána lecseréltem.