Ahh...köszönöm....akkor ezek szerint az újakba már nincs egyenes fogazás......pedig eddig elég jól bevált a hondának......marha jó gép az ezresük is, de nekem valahogy ez marhára hiányzott belőle :D
Sziasztok!
Tegnap megnéztem egy cbr1000rr-t egy ismerősnél és az tűnt fel hogy nem sír mint a miénk, ez normális?
2006-os volt az a gép, gyönyörű szép hangja volt, de hiányoltam a sírást! A 954 rr azt tudom hogy ugyanilyen síros még!
De ez is nagyon hatékony a fényezést is érdemes vele átdörgölni selymes lesz tőle az apró felületen megragadt fényezésbe bele gyógyult szennyeződést is kiszedi! Utána érdemes waxolni aztán mehet a moci télire a takaró ponyva alá http://www.meguiars.com/en/aut...
a makacs foltokat a drótkefe is hatékonyan kezeli.
Én pl. mosogatószeres vízzel beáztatom.
spricnivel brigéciólt nyomok rá, várok had rohadjon majd szivaccsal csisza. Persze szezon végén a szezon elei áldozatok amik már múmiák azok nehezebben jönnek le.
Egy láncot (normálisan kezelve,normál használatnál)kb 30ezer km re veszel.Ilyen távú dolgoknál Én nem gondolkozok 8ezer ft on...De amugy nagyon jó lánc az Iris,RK,Regina is.Sőt nekem anno nagyon bejött a CZ is.
szerintem cross motorhoz nincs 525 ös lánc és úgy írja cross és utcai láncok
Kiváló minőségű 420-as, 428-as, 520-as, 525-ös, 530-as és 630-as Iris láncok rendelhetők minden motortípusra!
Standard, erősített és verseny kivitelű gyűrű nélküli utcai és cross láncok, valamint erősített és extra erős O gyűrűs utcai és versenyláncok arany színben!
Lenne egy kérdésem te ugye bár foglalkozol láncokkal is most kaptam egy ajánlatot iris extra erős láncra létezhet az hogy ennyibe kerül Iris arany színű O gyűrűs extra erős lánc 22.990 ft.,mondjuk a did lánc az x gyűrűs na de az 31EFt szerinted érdemes lenne az iris t venni?
Kérdés nagyon nagyon oda ragadt bogártetemet le lehet takarítani fejidomról valahogy mert áztatással csináltam a dolgot de egy két ilyen átlátszó szétfröccsenés ott maradt
Sziasztok !
Van egy 2002 es cbr 600f4i m,ami sajnos törött. Keresek hozzá korrekt áron első lámpát, ekeidom betétet,baloldali olajdeknit,fejidomot !
Ha valaki tud valamit kérem jelezze akár ármegjelöléssel ! Előre is köszi! üdv.
Hali lenne egy kérdésem úgy látom ahol vettem a motort a sárvédő nem a gyári hanem üvegszálas,így egy két helyen most mosáskor néztem hogy hosszában itt ott meg repedezett a festés,mit érdemes csinálni,újra festetni vagy megint meg fog repedni,vagy szerezni olcsón egy gyárit?
Lánc szettet is néztem
D.I.D 525ZVMX 112 szemű lánc (Gyári áttételhez) 29400 Ft
JT 101-564-16 első lánckerék (Gyári méret) 4550 Ft
JT 111-569-46 hátsó lánckerék (Gyári méret CBR600FS/FR) 7490 Ft
Elöl hány fogas a kis lánckerék gyárilag az FS en?Mert néztem van 15 ös gyárinak meg 16 ost írnak,elöl olyan lenne gyárilag mint a sima f4i nek csak hátul módosítottak az fs re 45 fogról 46 fogra gyárilag?
Fékbetétet milyet érdemes venni,brembo betéteket nézegettem elég jó áron szinterezettet érdemes vagy karbon-kerámia betéteset?
ezeket a jelöléseket találtam bár ezek közül egy verseny+utcán is használható tehát gondolom az első kettő jelölésű a tuti
Brembo
06-07-10 – Utcai karbon-kerámia betét, hosszú élettartamú, mégis megfelelő fékhatást biztosít minden körülmény között.
SA/SP – Szinterezett első, illetve hátsó betét, rendkívül jó fékhatással. Gyári betétek helyett tökéletes, és sokkal jobb fékhatás érhető el.
SC – Szinterezett versenybetét, mely utcára is használható.
árakban meg ezt találtam
karbon-kerámia betét
Brembo 07HO4507 fékbetét (Első fékbetét) 7350 Ft
Szinterezett
Brembo 07HO45SA fékbetét (Első fékbetét) 8560 Ft
Úgy hallottam tőlem nagyobb tudásúaktól.
Tegnap megnéztem egy cbr1000rr-t egy ismerősnél és az tűnt fel hogy nem sír mint a miénk, ez normális?
2006-os volt az a gép, gyönyörű szép hangja volt, de hiányoltam a sírást! A 954 rr azt tudom hogy ugyanilyen síros még!
http://www.ebay.com/itm/Meguia...
Én ennek a terméknek az elődjét használom kiváló!
http://www.meguiars.com/en/aut...
De ez is nagyon hatékony a fényezést is érdemes vele átdörgölni selymes lesz tőle az apró felületen megragadt fényezésbe bele gyógyult szennyeződést is kiszedi! Utána érdemes waxolni aztán mehet a moci télire a takaró ponyva alá
http://www.meguiars.com/en/aut...
Én pl. mosogatószeres vízzel beáztatom.
spricnivel brigéciólt nyomok rá, várok had rohadjon majd szivaccsal csisza. Persze szezon végén a szezon elei áldozatok amik már múmiák azok nehezebben jönnek le.
ilyen mondjuk a bukóm
Víz, autósampon (még a mosogatószer is jó pl. Jar ) addig sikálod, míg le nem jön.
Áztatás segít.
van lámpám,ekeidomom és genfedem,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Kiváló minőségű 420-as, 428-as, 520-as, 525-ös, 530-as és 630-as Iris láncok rendelhetők minden motortípusra!
Standard, erősített és verseny kivitelű gyűrű nélküli utcai és cross láncok, valamint erősített és extra erős O gyűrűs utcai és versenyláncok arany színben!
RK vagy Reginát nézz. Azok is jók.
iris szerintem inkább a krosszban használják. Legalább is ez a kép van a fejemben. Nekik van mindenféle színű láncuk azt hiszem.
idén michelin pilot power 3 van fent. inkább a túra fele hajaz, mint a sport fele.
de mindenki mást mond. meg ugye függ attól is mire akarod használni
2001-től Yuasa YTZ10S
Van egy 2002 es cbr 600f4i m,ami sajnos törött. Keresek hozzá korrekt áron első lámpát, ekeidom betétet,baloldali olajdeknit,fejidomot !
Ha valaki tud valamit kérem jelezze akár ármegjelöléssel ! Előre is köszi! üdv.
D.I.D 525ZVMX 112 szemű lánc (Gyári áttételhez) 29400 Ft
JT 101-564-16 első lánckerék (Gyári méret) 4550 Ft
JT 111-569-46 hátsó lánckerék (Gyári méret CBR600FS/FR) 7490 Ft
Ezek jó árban vannak?
ezeket a jelöléseket találtam bár ezek közül egy verseny+utcán is használható tehát gondolom az első kettő jelölésű a tuti
Brembo
06-07-10 – Utcai karbon-kerámia betét, hosszú élettartamú, mégis megfelelő fékhatást biztosít minden körülmény között.
SA/SP – Szinterezett első, illetve hátsó betét, rendkívül jó fékhatással. Gyári betétek helyett tökéletes, és sokkal jobb fékhatás érhető el.
SC – Szinterezett versenybetét, mely utcára is használható.
árakban meg ezt találtam
karbon-kerámia betét
Brembo 07HO4507 fékbetét (Első fékbetét) 7350 Ft
Szinterezett
Brembo 07HO45SA fékbetét (Első fékbetét) 8560 Ft
elég jó árban vannak most leárazva