Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kend a hajadra. :D
Bazz én rendes néven kerestelek. Látom azért megtaláltál. Továbbra se látok semmit: Ez a tartalom jelenleg nem érhető el
Jelen.

Bár egy rohadt bejegyzés sincs benne.
A szemét digó nem csináltatott meg egy szervízt se 8000 alatt.

De van.
jó majd keresgetlek biztos :-D
Inkább csak nézesd meg valami hozzáértő szerelőemberrel akiben megbízol és alkudj.
Tizenéves gépnél szervizkönyv? Srácok kezeket fel kinek van ilyen? Enyémhez nem volt.

Félre ne értsd nem cukkolni akarunk, csak próbáljuk a valóságot bemutatni.
szervizkönyv ritka mint a holló. főleg a 10éves motornál.
Nem, de nem is talállak. Az emailben szereplő névre nem ad találatot fb. Vegyél te fel engem (Roland Vig). A képen egy padon fekszem, ami egy ház előtt van a szentendrei skanzenben.
Jó fiúk akkor legalább szép legyen és a szervizkönyvet sem bánnám. Alakul?
Hát van bennem egy fájdalomcsillapító......................de szart se ér.............ezekszerint azé van hatása.
Én mikor enyémet márciusban megvettem kb. 8 motort néztem meg, egyik sem volt harci seb nélkül. Enyémen is voltak apró hibák. Ráadásul a kilométeróra is 43 ezren állt akkor. Nemrég eladtam, az órájában már több, mint 50 ezer volt, de mivel Honda csak ment és ment.
Jajaja.
face-en ismerősök vagyunk?
Nem tudom.
Úgy látszik?
A Km jeladót bármikor le lehet kötni.
Mit szivtal te ma este?
Némelyik kritérium még érhető is... de azt fel nem tudom fogni miért kell ennyire ragaszkodni a kilométerálláshoz és a karcmentességhez. Gondolom a jövőben te is csak egy temperált garázsban használnád, hogy ne legyen baja, meg hogy olyan sokat ne is kelljen vele menni (mert pörögnek a kilométerek)
Komolyan mondod?
A 11éves robogóm olyan volt mint amit a szalonból toltak ki. Akkor létezik ilyen motorban is.
Harci seb nélküli motor nagyon ritka, ráadásul a 800e ft-ból nagyon fiatalt nem fogsz tudni venni. Ezek a gépek 10 év körül vannak, szerinted eddig szalonban álltak?
Kár...................birom ahogy védekezik.
Nem jön be semmi erre a linkre.
Nem talalkoztam vele azota a ringen.
Megfelelő pénzé bárhova beállok.

Pohinak még mindíg elmész féktávon?
Lehet Pityu írt álnéven