Azt nem kétlem hogy lesz olyan amit így hirdetnek...de hogy igaz is lesz
Az egyik ismerősöm vett valós öt vagy hatezret futott 9 éves DRZ-t 700 környékén, karcmentes állapotban, évjárat azonos gyári gumikkal...de ilyet azóta se láttam. Na jó, az övét 2 évvel később amikor meghirdette és 1 hét alatt el is adta
Más se motorozik nagyátlagban ennél kevesebbet, tehát a lehetetlen határát súrolja találni egy 10 éves 30 alatt futott gépet..pláne 800-ig bezárólag.
Ha tartósan maradna akkor meg belekerülne 6 év alatt nálad kb 40.. na bumm lesz egy 16 éves motorod, amiben aztán oly mindegy hogy 70 ezer kilométer van (óra szerint) vagy valós 100-140... értéke nem sok lesz, de baja sem addig.
Köszi fiúk, de még felesleges. Kb 1 hónap mire felülhetek legálisan egy ilyen motorra. Addig csak nézelődhetek.
Addig viszont jó lenne ha mondanátok valami tuti a motorról. Mire érdemes figyelni és a többi.
Nekem 0-80 000 kilométerig (1997-2007) van vezetve a szervizkönyv (a londoni két első tulajnak hála), a maradék bő 40 000 kilométer meg végig egy helyen történt Szegeden, szóval arról is mindent tudok.
Én vagyok a második magyar tulaj. Ritka, de azért van ilyen is.
Mondjuk a motor nem volt karcmentes és éppen csak 80 ezerrel volt benne több mint 30 ezer amikor vettem
Az egyik ismerősöm vett valós öt vagy hatezret futott 9 éves DRZ-t 700 környékén, karcmentes állapotban, évjárat azonos gyári gumikkal...de ilyet azóta se láttam. Na jó, az övét 2 évvel később amikor meghirdette és 1 hét alatt el is adta
link
Nem cbr.
Szép kék.
Ha tartósan maradna akkor meg belekerülne 6 év alatt nálad kb 40.. na bumm lesz egy 16 éves motorod, amiben aztán oly mindegy hogy 70 ezer kilométer van (óra szerint) vagy valós 100-140... értéke nem sok lesz, de baja sem addig.
Ezt nézd meg:link
191500
Addig viszont jó lenne ha mondanátok valami tuti a motorról. Mire érdemes figyelni és a többi.
Én vagyok a második magyar tulaj. Ritka, de azért van ilyen is.
Mondjuk a motor nem volt karcmentes és éppen csak 80 ezerrel volt benne több mint 30 ezer amikor vettem
Így jobb?
A farok idom sérülést többen említették az eladók közül. Miért ott sérült?
Viszont pénz nem számít és márkaszervizbe akarom hordani guminyomást állíttatni is. viszont akarom, hogy igazolható legyen.
Márka kereskedésben vagy szervizben nem lehet igényelni könyvet?