Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a "használati útmutatót" megkérdezhetem, hogy honnan szedted le? Teljes 600F információ benne van?
Megköszönném, ha esetleg valami linket dobnál.
Szia.

Én szinte biztos vagyok benne, hogy az a hiba, amit a kollégák mondtak. Nálam ezt tavaly játszotta el. Amint feltekertem megfelelőre, többé nem fordult elő. És igen nehezen lehetett tekerni nálam is. Viszont nagyon ne tekerd fel, mert az nem igazán tesz jót a motornak. Hacsak nem vagy versenyző
Hajrá!
http://www.tommot.hu/galeria/category/71-kunmadaras-dragbike-europa-baj
noksag-2010

Több 100 kép!
Próbálok havi kettőt menni,de van amikor az időjárás is közbeszól .
A www.mersz.hu-n meg tudod nézni az időpontokat.
Havi két alkalommal van ilyen, vagy havi két alkalommal jársz fel?

Nyárra terveztem július elejére.
Lóvém nekem sincs a motorra
Mivel én még tanulok, nem dolgozom, minden ami van a motorba megy

Szóval ha sikerül kicsit összespórolni, kibírni hogy nem benzinre menjen akkor jó lenne. És azért érdeklődöm, hogy is van meg ilyesmi, hogy felkészüljek rá.
Ahogy mondod!
Mikor nővérem vittem egy körre utána csak annyit mondott, h az a hang az annyira jó volt és ha megint megyünk úgy menjek már hogy hallja...
Köszönöm szépen ,jóra gondoltam,remélem ez lesz a hiba.Holnap du. próbálkozom vele...
igen, elég szoros,de két újjal azért tudni kell tekerni
pirossal bekereteztem a csavart amit tekergetni kell,az órajárással megegyező irányban növeled,ellentétes irányban csökkented az alapjárati fordulatszámot.
Akkor az a csavar az!? Ma már nem próbálgatom,de majd holnap! Olyan nehezen kell mozogni annak a csavarnak? Olyan mintha nem is lehetne tekerni.
...?
ha majd megpróbáltad kiderül ,nem kell egyből a legrosszabbra gondolni,lehet hogy csak egyszerűen túl alacsonyra van tekerve.
(de 80 fokos vízhőfok alatt ne tekergesd)
Nehogy azt hidd,napi 10-12órát dolgozom ezért,ez a hobbim.Apránként csinálgatom ahogy van rá kavics.A fémfékcsövet már tavaly akartam csak most jött össze.
látom Te nagyon sok lóvét beleküldesz a motorba,nekem sajnos nem telik ennyi örülök h ha hétvégente tudok menni v 300-400km-t és fent tudom tartani
Ne is mond,ráadásul ráakasztottam egy fémfékcsöszettet előre,új gyári nissin betéttel emeli a hátulját szépen
fogyós de lehet vele venni olyan rövid féktávot mint amilyet sok minden mással nem
Én megoldottam betörni járok esténként
A függőséggel én is egyetértek, csak elég pénze lenne rá az embernek:D
Hát a supercorsa az fogyós
Help!
Nem vagyok vmi nagy szerelő,hol találom pontosan azt a csavart? A bal lábtartó felett van az idom tövében egy ilyen fekete csavar amire csövek vannak kötve.Az lesz az? Nem mozog olyan könnyen ,nem mertem tekergetni... inkább megkérdezem.
majd nyár közepe felé lehet h föl merészkedek,addig teszek föl másik pár super corsát, mert a mostanit az elmúlt 3 hétvége jól lerágta vagyis a szélét,volt benne most egy bükk,2 mátra ,és egy dunakanyar elég jól megfogyatkozott...
Nyugodtan jöhetsz itt nem profik vannak hidd el,én is csak kóstolgatom még.Aki gyorsabb az szépen kikerül,de abban igazad van hogy nem a lassú pályák közé tartozik
Nekem 34000km lesz a lánc szettben,akkor ezek szerint nem is ment el keveset. A fogyasztás eddig a legkevesebb vmi 5liter volt, de általában olyan 6-6.5 literre sikeredik.
Helló én mennék de sajnos nincs semmi pálya tapasztalatom...
Kezdőként megpróbálok majd vmi lassabb pályát
Azt még nem próbáltam... ,ez lehet a probléma?
Tényleg innen a forumról nincs vkinek kedve csatlakozni egy kis hungaroringi motorozáshot május 17én?