Láttam a képen amit belinkeltél, és érdekelt.
No meg elég jól el van koptatva, meg minden. Oké tudom h Te ringre jársz...
Nekem még nincs nagy gumi tapasztalatom, 600F nem annyira koptatja, így mehet rá olyan ami jobban tapad.
Nekem most Dunlop D209 van fenn. Ez az első amit rá vettem.
Előtte ami fenn volt az egy Metzeller, de a srác szerintem nem döntött mert a szélétől kb 3cm-re még az öntő mintája rajta volt.
Sziasztok!
Kis segíytségre lenne szükségem, ha minden igaz ma megyek megnézni egy CBR500F-et (90-es évjárat).Nem sok infót találok róla, érdekelne 1-2 dolog (alkatrész ellátás, megbízhatóság, esetleg típus hiba, stb.) illetve mi az amit leginkább nezzek meg rajta?
Minden vélemény pozitív/negatív érdekel, előre is köszi.
A Yuasa jó aksi,csak arany/kokain árban adják. CB900 Hornethez a munkatársamnak valami 30e környékén kínáltak,de végül egy Bannert vett 17e királyi forintért.
Teljesen felesleges 18-20e ft.-ot kiadni érte.
Szerintem olyan 10 körül már vehetsz újat.
Igazából a mérete fontos hogy beférjen a helyére,illetve hogy hány ah-s(Amper/óra). Nekem motobat-van hibátlan,illetve kaptam egy Yuasa-t,az most a tartalékom...
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy milyen paraméterekkel rendelkező akksit nézzek a mociba? Sajnos a téli álom miatt megadta magát így maradt a hétvégén a futkorászás a gép mellett . . .
Napot
Megyünk gurulni egyet Veszprém környékiek. Ide is kiírom, hátha érdekel valakit.
Szombat 15.00-kor INDULÁS Veszprém Pápai úti Shell-től!
Legyen szíves írja fel magát, aki jönne, hogy ne várjunk feleslegesen! A túra kb. 150 km. Átlagtempó kb. 90 km/h.
No meg elég jól el van koptatva, meg minden. Oké tudom h Te ringre jársz...
Nekem még nincs nagy gumi tapasztalatom, 600F nem annyira koptatja, így mehet rá olyan ami jobban tapad.
Nekem most Dunlop D209 van fenn. Ez az első amit rá vettem.
Előtte ami fenn volt az egy Metzeller, de a srác szerintem nem döntött mert a szélétől kb 3cm-re még az öntő mintája rajta volt.
Pirelli diablo supercorsa,elöl sc1 hátul sc2 miért?
örülök neki hogy jo lett és kivánom hogy sok jot motorozzál vele.
Milyen gumival tolod?
De ő az igazi
Jó lett!
Kis segíytségre lenne szükségem, ha minden igaz ma megyek megnézni egy CBR500F-et (90-es évjárat).Nem sok infót találok róla, érdekelne 1-2 dolog (alkatrész ellátás, megbízhatóság, esetleg típus hiba, stb.) illetve mi az amit leginkább nezzek meg rajta?
Minden vélemény pozitív/negatív érdekel, előre is köszi.
Egy kérdésem lenne!
Nincs valakinek vagy nem tud valaki egy olajteknőt egy F2 vagy F3-as CBR-hez?
Köszi!
Szerintem olyan 10 körül már vehetsz újat.
Igazából a mérete fontos hogy beférjen a helyére,illetve hogy hány ah-s(Amper/óra). Nekem motobat-van hibátlan,illetve kaptam egy Yuasa-t,az most a tartalékom...
Olyan kérdésem lenne hogy milyen paraméterekkel rendelkező akksit nézzek a mociba? Sajnos a téli álom miatt megadta magát így maradt a hétvégén a futkorászás a gép mellett . . .
Megyünk gurulni egyet Veszprém környékiek. Ide is kiírom, hátha érdekel valakit.
Szombat 15.00-kor INDULÁS Veszprém Pápai úti Shell-től!
Legyen szíves írja fel magát, aki jönne, hogy ne várjunk feleslegesen! A túra kb. 150 km. Átlagtempó kb. 90 km/h.
Útvonal:
Veszprém - Farkasgyepű - Pápa - Bakonybél - Zirc - Veszprém
1. djtoci
2. Snegurochka + Benzincowboy
3. Joszef Petro
4.
.
.
.
8. &rash + benzincsibe 15:10-15-re tudunk kb kiérni, vagy beérjük a bandát
Előre is köszönjük mindenkinek, aki jelentkezik!
Köszi