Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...........nem akarok nagyzolni de nekem még a sarokvédő is polírozott rozsdamentes acél.

Így ilyen kérdések nem merülnek fel bennem.
Mivel ez a leglátogatottabb Honda topic, így bedobom ide az OFF-olást Egyiknek sincs dedikált topikja, de a Honda az Honda Nekem ezekből 2van, eredeti, szalonból való és soha nem voltak falon. Méret : 980mmx680mm
Az alsó részük nem tökéletes, mert összetekerve azon álltak, de nagyon elenyésző mértékű a szépséghiba.
Akinek ingerenciája van rá az Pesti személyes átvét keretén belül beboltolhatja
Jó, akkor annyiért megfordulunk osztrákból.

Nem vagyok sóher, sokmindenre költök, de egy műanyag bizbaszért nem adok annyit, még ha karbonszálas is.

Az is csak szén, nem?

25-ért egyébként van új csizma...
Na jó egy 20-as.
15e-ért?
Max egy pár rámásat.Azt is csak ha Roll eladja azt a szípet amit linkeltem.
uhh. annyiért új csizmát is kapok...
Ha külön levehető a sarokvédő akkor nem vészes.
A rendes carbon meg elég húzós...
Milyet? A fólia nem marad rajta sz.tem...
Én vennék rá carbon védőt oszt csá.
Na igen valahogy így
Látom nagyon unatkoztok, úgyhogy feldobok egy témát:

Arra gondoltam, hogy eloxáltatom a lábtartón lévő ún. sarokvédőket, mert állandóan összekeni a csizmát az alumínium, és nagyon nehezen jön le róla, illetve nem is.

Mennyire lenne tartós a festés, illetve mi a költsége ötletek?
Mert bizonytalanok a saját maszkulinitásukban, ezért túlkompenzálnak azzal, hogy buzi mindenki, aki:
- nem iszik naponta egy liter pálunkát
- nincs 100 kg (ez jellemzően hájas disznókat jelent)
- nem dug meg minden retket, ami az útjába kerül
- "kefírtet eszik"
- "hegedül"
- "néger a csaja"
- stb.

lsd. Belga: Buzi-e vagy

Figyelj a fórumot átalakíthatjuk valami csajokkal probléma meg a párkapcsolatokkal probléma kibeszélő fórummá
Ebben nincs sértődés csak ezt nem értettem sosem ha valaki nem csajozik az t miért titulálják kérdés ügyileg buzinak.
Na ezt az egyet nem értem az embereknél ha valakinek ki van a töke a nőkkel az egyből buzi?Ha egy normális heteroszexuális ember azt mondja nem csajozik mert ki van a töke a csajokkal akkor egy jó ideig leszarja a csajokat de még nem a fog a saját neme után érdeklődni csak úgy el van magában és kész.Amúgy van még egy olyan szó hogy aszexuális az pl nem kívánja sosem a szexet na én nem az vagyok de az pl ha nem törődik a csajokkal az senkivel sem törődik mert el van magában.Remélem kielégítő választ adtam a kérdésedre.
Körülményességét tekintve van benne valami csajos, de ez kevés lesz.

(Pityu most nem sértődhetsz meg, mert nem segítek többet! )
Vagy összeállsz Pityuval.
Nekem is, na mesélj!

Most szakítok a barátnőmmel....

Mondjuk én maradok a lányoknál.
Sértődész lesz!
Felcsillant a szemed, mi?
Inkább fiúk?
csak kérdezem
Nem csajozok mert a tököm ki van már velük :)
az nem turistabusz. Az a menetrend szerinti helyjárat