Mivel ez a leglátogatottabb Honda topic, így bedobom ide az OFF-olást Egyiknek sincs dedikált topikja, de a Honda az Honda Nekem ezekből 2van, eredeti, szalonból való és soha nem voltak falon. Méret : 980mmx680mm
Az alsó részük nem tökéletes, mert összetekerve azon álltak, de nagyon elenyésző mértékű a szépséghiba.
Akinek ingerenciája van rá az Pesti személyes átvét keretén belül beboltolhatja
Látom nagyon unatkoztok, úgyhogy feldobok egy témát:
Arra gondoltam, hogy eloxáltatom a lábtartón lévő ún. sarokvédőket, mert állandóan összekeni a csizmát az alumínium, és nagyon nehezen jön le róla, illetve nem is.
Mennyire lenne tartós a festés, illetve mi a költsége ötletek?
Mert bizonytalanok a saját maszkulinitásukban, ezért túlkompenzálnak azzal, hogy buzi mindenki, aki:
- nem iszik naponta egy liter pálunkát
- nincs 100 kg (ez jellemzően hájas disznókat jelent)
- nem dug meg minden retket, ami az útjába kerül
- "kefírtet eszik"
- "hegedül"
- "néger a csaja"
- stb.
Na ezt az egyet nem értem az embereknél ha valakinek ki van a töke a nőkkel az egyből buzi?Ha egy normális heteroszexuális ember azt mondja nem csajozik mert ki van a töke a csajokkal akkor egy jó ideig leszarja a csajokat de még nem a fog a saját neme után érdeklődni csak úgy el van magában és kész.Amúgy van még egy olyan szó hogy aszexuális az pl nem kívánja sosem a szexet na én nem az vagyok de az pl ha nem törődik a csajokkal az senkivel sem törődik mert el van magában.Remélem kielégítő választ adtam a kérdésedre.
Így ilyen kérdések nem merülnek fel bennem.