Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se vennék olyan kicsit...
Áll a bál?! A mostani motorod mennyit megy végre?
Szia
Megnéztem a hirdetésed, de sajnos ennyit nem tudok motorvásárlásra szánni.
Arról nem is beszélve hogy itthon áll a bál, mert 600-as gépet szeretnék venni.
Vedd meg inkább az enyémet!
Ha valaki tud kérem segítsen!
1. hülye kérdés: Sportdoboknál az összekötőcsövet húzzák rá a dobcsatlakozásra vagy fordítva?
2. hülye kérdés: egy rugóval szokták őket összefogatni vagy kettővel?
Matricát tudsz innen akkor már csak festőt kell keresned

http://motormatrica.hu/oldalak...
Ha annak fele igaz ami le van írva akkor ennyiért ajándék
Jobbulást!
Jobbulást Bury!
Sziasztok!

Ismeri innen valaki ezt a motort? Nagyon szemezgetek vele...
Eladó CBR600F

Köszi!
utángyártott lehet, hogy van
Ok, majd megpróbálom, köszi!

Ragasztani nem kell csak festeni és matricázni
Csak tudnám hol...
Simán bevett szokás.Semmi gond nem lesz.
A másik megoldás az új vagy bontó.
Veszteni nem vesztesz esetleg kibekkelsz egy szezont.
Festékre,matricára,plasztikragasztásra úgyis kell a lé.

Ezé is kezdtem csupasszal................na és folytattam is.
Ha jól tudom ennek nem ajánlott a melegítése
Ne mondj le róla.
Jól megmelegítve vissza lehet hajtani.
Én váltókarral úgy jöttem haza hogy sarokkal váltva visszafelé nézett.
Máig ugyanaz a kar van.
Hidegen feszegettem úgy elrepedt egy része.Ezért hegesztették.

Ha melegítem azt se kellett volna.
Gyors felépülést bury!

Tudom milyen fájdalmaid lehetnek, nekem is kiment a térdem és részleges keresztszalag szakadásom lett. Nekem sem csináltak vele semmi, nem is rögzítették. Magam vettem egy jó térdszorítót (fémbetéteset) persze arany áron mivel a doki nem írta fel. Megakartam műttetni mert nagyon lassan gyógyultam, de a doki Győrben azt mondta, hogy csak akkor műtik meg ha teljesen elszakad a szalag. Ezért kínlódom vele már vagy 6 éve, elég egy rossz lépés vagy egy megeröltetőbb edzés vagy egy húzosabb szolinap és utána jön az egy hét bicegés.

Remélem te hamarabb rendbe jössz!
A taposó része hajlott úgy 90 fokkal :)
Fék csak hajlott vagy törött is?
Bury: még egyszer jobbulás kivánok! Kemény lehetett

CáBáR: A motor megy rendesen, csak esztétikai gondok vannak leginkább, azt meg Kakucs előtt kár megcsináltatni :)

Mindenki: valaki fényezőt tud ajánlani? Gyári szín + matrica menne vissza
köszi.

egyedül vagyok. barátnőm segít. de csak fél napokra engedik el.

persze full a kiszolgálás. Ez a része király.

de ha wc-re kell menni az már kurva szar, időben el kell indulni :-)

meg a háton fekvés is szar.

Dunaújvárosban ilyen gyökerek.
hülye röntgenes is csinál felülről majd, hogy oldalról is és már csavarja a lábam. rá is pirítottam. :-)
Hát az elég ciki, hogy nem rögzítették a térded.....kutyaütők....
Gyógyulj meg mihamarabb, pihenj sokat. Egyetlen előnye ennek a helyzetnek, hogy ágyba viszik neked a kaját, meg a kávét (gondolom).
Hatesz, javíttasd meg a motorod mihamarabb, mert nemsokára kakucsozás (remélem), én sem motoroztam már egy hónapja, úgyhogy nagyon várom már.
Bury, mi történt?
Jobbulást kívánok!
Eleg baj az mindkettotok szamara..kinek az egeszsege kinek a penztarcaja banja a hetveget En is a multhetvegen voltam egy kisebb "Erdelyi Korut" turan, 654 km 2 nap alatt, baratnovel a hatammogott, s egy technikas arnyekos jobb-balos kanyarban megindult a motor eleje es hatulja egyarant olyan 50 60 km/h kozott, csak szerencse, hogy nem markoltam meg az elsofeket,hanem kis gaz es nyeregben maradtunk. Nemtudom,mert nem lattam hogy min csuszhattam el,mert arnyekos volt az a resz,s megalni nem altam mar meg..homok,es tehenszar boven volt azon az utszakaszon Jobbulast neked bury, epulj fel mihamarabb, es epuljon fel ujra a geped neked is hatesz minel elobb
Nem jött ki egy ugrató.
csizma elakadt és kifordította a térdem. Fetrengés közben vissza.

kicsi szieszta a földön. gondolom sokkot kaptam vagy dolgozott az adrenalin így feltápászkodtam. Többiek összeszedték a motort aztán úgy ítéltem, hogy nem tört el semmi térd a helyén. aztán ahogy óvottam akartam felülni megint kiugrott a térd. Elmondani nem tudom milyen érzés...

berúgták a motort, berakták egyesbe, ki az útra. haza mentő.
Ez hülyeségnek hangzik de nem volt telefon. Nekem meg mehetnékem volt a fájdalomtól.

kórház, röntgen, tekergetések, nyomkodások. Nem tört el, nem szakadt el.

Nagy nehezen hazahoztak barátnőm szülei mert az enyémek meg nyaralnak.

Persze se gipsz, se szorító, de még fáslit se raktak rá.

Itthon szenvedés. Persze tiszta olaj voltam mert előtte szereltem.
Nagy nehezen fürdés. Majd a végén megint kiugrott a térd. Kicsit könnyeztem. Úgyhogy lett is szerezve térdszorító.

Nagy vonalakban ennyi. Az, hogy a vállam is fájt meg belilult a másik lában stb nem lényeg :-D Meg, hogy szerencsére a csizmát le tudtam venni mielőtt levágták volna.

Gatyám a seggemtől a csizma száráig elszakadt.

Mentő ki. beérünk a kórházba. Az orvos azzal kezdi, hogy mi az, hogy mentőt hívtam mikor haza tudtam motorozni. Akkor eszmecsere 10 percig és utána, hogy mi a bajom, mi történt.

hülye fasz
Bury, mi történt?
Jobbulást kívánok!