M-es van elméletileg, valamint L és XL alpinból, de Five kesztyűt is tudok, ami itthon 64.000 kürül mozog ez az rfx1 vagy mi..... abból van XXL is...25-ért
Idén is az a hír járta, hogy az első két Hring nyílt nap után nem lesz semmi. Aztán az F1 időszakot leszámítva, újabb is újabb időpontok jönnek. Most is lesz 8-án. Pringen 19-20. Ering szinte minden hétvégén. Slovakiaring-et is ki kéne jövőre próbálni. Valóban nincs közel. Viszont, amikor az 577-re, Donovaly-ba megyünk, az sincs közel, és az út 3/4-e elég unalmas meg lehet közben kuksolni, hogy megbasznak e a szédítő 60 kmh-s száguldásért.
Amekkora a pályanapok száma mostanában az KB a nulla motorozást jelenti.
Bejelentették asszem most hogy jövőre a hungaroring új aszfaltot kap úgyhogy ott sokáig nem lesz semmi.
A többi meg hát Pannonia messze,slovákia szintén.
Ahhoz meg hogy nézzem a motort túl hülye vagyok.
Maradnak a külföldi túrák.
Itthon meg a kocsányon lógó szemekkel vezetés.Bár amennyi trafi lesz beszerezve én egy tempomatot szerelnék fel.
Igazándiból nem panaszkodhatok. Nem vagyok notórius száguldozó, különösen, amióta pályázgatok. De azért nem mindig tartottam be a felfestett számot. Igyekszem mindig az út és látási (meg egy csomó egyéb tényező adta) viszonyoknak vezetni. Ez benne volt, most beszoptam.
Azt is belátom, hogy szükség van ezekre is. Az persze más kérdés, hogy jó lenne tudni, hogy nyugodtan hagyhatom a garázsban a motoromat, a ház előtt az autómat, hogy a nyíltan közveszélyesen közlekedőknek utána mennek, stb. stb. Akkor azért árnyaltabb lenne a kép. De ez a téma messze vinne. Vállalom a felelősséget, befizetem, aztán alszok még rá párat, de esélyes, hogy forgalomból kivon, utcán autó meg robogó, pályán CBR-ek.
Jól emlékszem, hogy csak ogre méretekkel dílerkedsz? Félszerzetekre való (S vagy M; nalim8-nak köszi a hasznos táblázatot! Megtudtam belőle, amit eddig is sejtettem, hogy vhol S és M közt van a kezem, hogy ne legyen egyszerű )
Habár mindegy is. Szívesebben adtam volna Neked kesztyűre, mint kenyéradó gazdáidnak most egy "rettenetes" gyorshajtásért. Fontolgatom, hogy beintek a rendszernek, beszüntetem az utcai motorozást, aztán kapják be, nem fizetek teljesítmény adót, műszakit, stb. A faszom nézegesse az órát egyfolytában, hogy 50-nel megyek e egy kihalt, széles úton egy álmosan üres alföldi településen vasárnapi pihenő idején.
A szívem is XL t súg,na és végre sikerült felülkerekedni a hülyeségemen mint más egyéb dolgoknál hogy ugye mindenben nagy a kínálat ma már hogy ez így néz ki akkor ez kell aztán meg látok egy másikat akkor az kell most is néztem pár fajta kesztyűt de nekem csak ez a wintex kell
Most agyalok a shox méretein hogy ha hasra ütés szerűen rendelnék a wintex ből egy XL es mértet vajon egyeznének méretben,mert ha nem jó a méret be cserélik csak ugye ha vissza küldöm még a posta díj rá megy a számlámra.
Meglátjuk, mi lesz! Valami biztos lesz.
Bejelentették asszem most hogy jövőre a hungaroring új aszfaltot kap úgyhogy ott sokáig nem lesz semmi.
A többi meg hát Pannonia messze,slovákia szintén.
Ahhoz meg hogy nézzem a motort túl hülye vagyok.
Maradnak a külföldi túrák.
Itthon meg a kocsányon lógó szemekkel vezetés.Bár amennyi trafi lesz beszerezve én egy tempomatot szerelnék fel.
Igazándiból nem panaszkodhatok. Nem vagyok notórius száguldozó, különösen, amióta pályázgatok. De azért nem mindig tartottam be a felfestett számot. Igyekszem mindig az út és látási (meg egy csomó egyéb tényező adta) viszonyoknak vezetni. Ez benne volt, most beszoptam.
Azt is belátom, hogy szükség van ezekre is. Az persze más kérdés, hogy jó lenne tudni, hogy nyugodtan hagyhatom a garázsban a motoromat, a ház előtt az autómat, hogy a nyíltan közveszélyesen közlekedőknek utána mennek, stb. stb. Akkor azért árnyaltabb lenne a kép. De ez a téma messze vinne. Vállalom a felelősséget, befizetem, aztán alszok még rá párat, de esélyes, hogy forgalomból kivon, utcán autó meg robogó, pályán CBR-ek.
Habár mindegy is. Szívesebben adtam volna Neked kesztyűre, mint kenyéradó gazdáidnak most egy "rettenetes" gyorshajtásért. Fontolgatom, hogy beintek a rendszernek, beszüntetem az utcai motorozást, aztán kapják be, nem fizetek teljesítmény adót, műszakit, stb. A faszom nézegesse az órát egyfolytában, hogy 50-nel megyek e egy kihalt, széles úton egy álmosan üres alföldi településen vasárnapi pihenő idején.
Én már lassan fogadni mernék rá, hogy XL-es a méreted.
Ha az előző kesztyűd is XL-es volt, szerintem egyértelmű. Rendeld meg.
Egyébként hány cm a tenyered keresztben? (nem körben, csak simán)
nekem 9 cm, az M -es
10 cm L -es,
elvileg ha neked 11, akkor XL.
szóval nem olyan bonyolult.