krossz meg a normál csizmát is louis-tól rendeltem.
bejött. krossz csizma lehetne mondjuk egyel nagyobb, hogy kényelmesebben lehessen csatolgatni de így is jó.
Bár a lábméretet jobban tudjuk mint pl a fejünk méretét vagy kezünkét.
Én simán rászánnék egy napot és elmennék Pestre aztán akkor lehet próbálgatni. meg ha már ott vagy veszel még valami szart.
utána bemész egy plázába stírölni a kurvákat
m0-áson bemész gast hause talán. "All you can eat" van. 1000 vagy 1200Ft talán. Mi szoktuk menni elég fasza. pörkölt brassói körettel :-) meg minden szar van. Egyszer láttam, hogy nagyon szednek egy tálból valami kenőcsöt. Na mondom ez tartár mártás. pont jó lesz a grillhúshoz. nem szaroztam egyből nyomattam egy merőkanállal mert szeretem. Bazd tejföl volt... következőnek már rutinos voltam.
kaja is megvolt.
bemész kicsit az auchan-ba is venni valami totál felesleges dolgot, mert ha már ott vagy bemész :-)
Ha csajjal mész akkor meg sétálgathattok a nevezetesebb helyeken. Váci utcán láthatod az árakat nézve, hogy milyen jó volt az all you can eat-be menni :-)
Az életben néha kockáztatni kell. A csajokkal is ezt csinálod? Nem megyek oda, mert hátha nem jön össze. Bakker, ha nem mész oda, sosem tudod meg. Bocs, de a kesztyűvel ugyanez a helyzet....
Én külföldről szoktam rendelni, na ott hogy' próbálod fel? ....sehogy. Izgulok, hogy jó lesz-e, eddig tízből csak egyszer ba..tam el.
Egy jólmenő helyen már elkényelmesednek, meg kurva sok a dolog így az ilyen email-eket, hogy mért meg kívül itt, ott stb azt le se szarják.
meg jól van majd megnézem de elfelejtik.
guminál jártam így, hogy írt az ember, hogy méregessem le xy típusú gumikat, hogy melyiknek mi a mélysége. oké.
akkor, hogy típuson belül mérjem le őket mert azok között is nagy eltérés van és ő a legmélyebbet kéri.
Nálam ugye csak kevés gumi van. szóltam a partnernek, hogy ez a kérés.
Annyit válaszolt, hogy a hülyékre nincs ideje. Nem fogja méregetni.
Remélhetőleg. Nekem mondjuk szerencsére elsőre bejött. Viszont a 42 ezer ft-os árból 14 db bontottat is tudsz venni.
Amúgy ebből is látszik, hogy a motorozás luxushobbi... Az autóra való bontott nyomásszabályzó 3 ezer, a motorra való 10 ezer, pedig ugyanaz és újonnan is ugyanannyiba kerülnek.
Köszi a válaszod.
Igazad van, közben mi is rájöttünk, szerzett is 2db ot, cseréje holnap lesz esedékes.
Vett már múlt héten egyett, de valószínüleg az a sok állás miatt a tesztelés alatt tönkrement.
Reméljük a mostani 2db ból egyik működőképes lesz.
Hali! Az enyémnek is ez volt a baja. A Honda személyautók bizonyos típusain (pl. '97-es 1.6 Civic) is ilyen nyomásszabályzó van. Gyárilag 42 ezer ft, én bontóban vettem autóra valót 3 ezerért, és azóta tökéletes a masina.
Ja..........egy ideális világban mindent kéne.Meg télen cross-ozni.
Jelenleg örülök ha látok a világból annyit amennyit tudok és az még a fűszerezés benne hogy motorral sok szerpentinen.
Pályázást meg egyenlőre későbbre halasztom.
A végén még ott esek úgy pofára hogy nyomhatom az ágyat napestig.
(tudom a közút veszélyesebb)
Viszont azt rühellem ha a leglassabb csoportban épp az aktuális kanyarban molyolva gépészkedek és akkor 5 centire megy el egy sokáig dolgozó gyakorlott pályamenő akkor tuti összefosom magam tőle és keresztbeállok mint a cövek neki.
Tehát sehogysejó max ki kell tiltani mindenkit mondjuk a Nokalmról és csakénmehetek.
Sokat gondolkodtam én is ezen már, és van sok igazságod. De egyrészt szerintem egy ilyen messziremenős 1 hetes kalandból (ha ugyanúgy mindent beleszámolsz, mint a pályanapoknál), akkor több pályanap jön ki. Másrészt azokat elosztogatva, a szezonban van mit várni, jön a köv. Egész évben egy hétre készülni, az nekem kevés.
Aztán meg, ha beszopod azt az egy hetet, vmiért (pl. Alpokba nagyon mennék, de volt rá példa, hogy 5 napig esett haveroknak), akkor oda a pénzed, szabid. Itt meg legfeljebb nem megyek ki ringre ha reggel esik. Bemegyek dolgozni.
Valójában mindkettő tök jó lenne. De a valóság az, hogy egyelőre a csekket kell befizetnem, meg kesztyűt kell vennem.
Ja..........viszont kevesebb pénzből úszod meg.
Ha van út az új tehát kurvajó,ha nincs akkor tanklőtér tehát kurvaszar.
De legalább nem délelőtti unalom után 20 km szerpentin.
Nekem ha pályáznék kéne egy pályagép..................bár fickós a naked de 210 fölött nem mennék vele...........plusz ha összeszámolom a költségeket(pályagép vétel,gumik,pályabérlet,utazási költség stb)Kb ugyanott vagyok 3 pályanappal mintha lemennék mondjuk Sardéniára 1 hétre és szétmotoroznám az agyam+fürdenék orvérzésig minden este.
Bírom a stílusodat.
Látom voltál Pusztaszabolcson?
krossz meg a normál csizmát is louis-tól rendeltem.
bejött. krossz csizma lehetne mondjuk egyel nagyobb, hogy kényelmesebben lehessen csatolgatni de így is jó.
Bár a lábméretet jobban tudjuk mint pl a fejünk méretét vagy kezünkét.
Én simán rászánnék egy napot és elmennék Pestre aztán akkor lehet próbálgatni. meg ha már ott vagy veszel még valami szart.
utána bemész egy plázába stírölni a kurvákat
m0-áson bemész gast hause talán. "All you can eat" van. 1000 vagy 1200Ft talán. Mi szoktuk menni elég fasza. pörkölt brassói körettel :-) meg minden szar van. Egyszer láttam, hogy nagyon szednek egy tálból valami kenőcsöt. Na mondom ez tartár mártás. pont jó lesz a grillhúshoz. nem szaroztam egyből nyomattam egy merőkanállal mert szeretem. Bazd tejföl volt... következőnek már rutinos voltam.
kaja is megvolt.
bemész kicsit az auchan-ba is venni valami totál felesleges dolgot, mert ha már ott vagy bemész :-)
Ha csajjal mész akkor meg sétálgathattok a nevezetesebb helyeken. Váci utcán láthatod az árakat nézve, hogy milyen jó volt az all you can eat-be menni :-)
Van még jó program?
Én külföldről szoktam rendelni, na ott hogy' próbálod fel? ....sehogy. Izgulok, hogy jó lesz-e, eddig tízből csak egyszer ba..tam el.
alkalmazott pont leszarja, hogy megveszed vagy nem amikor van forgalom.
Egyébként szerintem nem vagy sokkal előbbre, ha kívülről méregetik neked a kesztyűt, mivel a belső méret a lényeg.
meg jól van majd megnézem de elfelejtik.
guminál jártam így, hogy írt az ember, hogy méregessem le xy típusú gumikat, hogy melyiknek mi a mélysége. oké.
akkor, hogy típuson belül mérjem le őket mert azok között is nagy eltérés van és ő a legmélyebbet kéri.
Nálam ugye csak kevés gumi van. szóltam a partnernek, hogy ez a kérés.
Annyit válaszolt, hogy a hülyékre nincs ideje. Nem fogja méregetni.
De én is tapasztalom, hogy sok az energia vámpír.
Kesztyűsöket meg hívd fel telefonon. Van egy-két agyhalott bolt, akinek van email címe, de nem nézi.
Amúgy ebből is látszik, hogy a motorozás luxushobbi... Az autóra való bontott nyomásszabályzó 3 ezer, a motorra való 10 ezer, pedig ugyanaz és újonnan is ugyanannyiba kerülnek.
Igazad van, közben mi is rájöttünk, szerzett is 2db ot, cseréje holnap lesz esedékes.
Vett már múlt héten egyett, de valószínüleg az a sok állás miatt a tesztelés alatt tönkrement.
Reméljük a mostani 2db ból egyik működőképes lesz.
Jelenleg örülök ha látok a világból annyit amennyit tudok és az még a fűszerezés benne hogy motorral sok szerpentinen.
Pályázást meg egyenlőre későbbre halasztom.
A végén még ott esek úgy pofára hogy nyomhatom az ágyat napestig.
(tudom a közút veszélyesebb)
Viszont azt rühellem ha a leglassabb csoportban épp az aktuális kanyarban molyolva gépészkedek és akkor 5 centire megy el egy sokáig dolgozó gyakorlott pályamenő akkor tuti összefosom magam tőle és keresztbeállok mint a cövek neki.
Tehát sehogysejó max ki kell tiltani mindenkit mondjuk a Nokalmról és csakénmehetek.
Aztán meg, ha beszopod azt az egy hetet, vmiért (pl. Alpokba nagyon mennék, de volt rá példa, hogy 5 napig esett haveroknak), akkor oda a pénzed, szabid. Itt meg legfeljebb nem megyek ki ringre ha reggel esik. Bemegyek dolgozni.
Valójában mindkettő tök jó lenne. De a valóság az, hogy egyelőre a csekket kell befizetnem, meg kesztyűt kell vennem.
Ha van út az új tehát kurvajó,ha nincs akkor tanklőtér tehát kurvaszar.
De legalább nem délelőtti unalom után 20 km szerpentin.
Nekem ha pályáznék kéne egy pályagép..................bár fickós a naked de 210 fölött nem mennék vele...........plusz ha összeszámolom a költségeket(pályagép vétel,gumik,pályabérlet,utazási költség stb)Kb ugyanott vagyok 3 pályanappal mintha lemennék mondjuk Sardéniára 1 hétre és szétmotoroznám az agyam+fürdenék orvérzésig minden este.