Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 322 oda-vissza.
még kétséges. nekem csak kőszeg oda vissza 500 :-)
Te is jössz az osztrák túrára?
gyere le fehérvárig onnan meg megyünk együtt
Szia!

Te jössz pénteken bójázni vagy van még egy elvetemült aki így hívja magát ?
Tartós tejet se!

Már felesleges lenne.
Uj ruhat mar ne vegyek?
Örülj, hogy még motorra tudsz ülni ennyi évesen!
Nekem is van úgy így baleset után ha jobban elfárad a jobb karom nem bírom felemelni a magasba csak egy kicsit tudom emelni.
Áh..............az várat magár.
Elsőnek dokihoz kéne mennem a jobb vállammal mert ha terhelés éri (reggel még jó délig) akkor szaggat rendesen.
Utána meg nyaralás szervezése.
jaj, az előbbi mosolygós smiley akart lenni....
Mi jön be, az élet?

na jó, ha tudsz, gyere.
Akár mehetnék én is de ha bejön messzebb leszek egy bakugrással.
Igen, valahogy úgy lesz.
Tetszik. Látom vár rám 166 magányos kilométer Kőszegig. :)
Maradjon elöl.Első 3-ban.
Viccen kívül erre mifelénk néha szoktam menni 140-et a nyújtott kanyarokban, persze az a "hazajárós" útvonal.

A túrán normális tempó lesz, (valahol a hétvégi esztelen csapatás és a tötymörgés között félúton) kb. 120-as utazósebességet tervezek.

Mivel én egy nullával többet motoroztam eddig, mint te (50.000) nagyképűség nélkül valószínűsítem, hogy a kanyarokban le fogsz maradni, de nem szégyen, és minden elágazónál bevárjuk egymást.

Arra figyelj, hogy mindig saját tempót menjél, ne menj be egy kanyarba hozzád képest túl gyorsan, csak azért mert az előtted menő annyival ment (!)
Nem könnyű, mert a brigád "húzza " az embert, de szerintem nem lesz gond.
120-140 a minimum...............kanyarban is.
Jól hangzik!
Szüleim Kőszeg mellett laknak, szóval én onnan indulnék. Elvileg mindkét nap jó lehet.
Milyen tempót terveztek?
Tudod én idén ültem először motorra, és nem melóba járok vele, pusztán csak az élvezetért motorozok. Mondjuk már túl vagyok 5e km-en és jópár hosszabb túrán is, úgyhogy nem vagyok csiga :)
Egynapos, megyünk meg jövünk.

Kőszegnél kimegyünk, szerpentin, Eisenstadt-Stotzing ( szerpentin)
Hof am Leithaberge- Donnerskirchen ( szerpentin :) aztán vissza.

Nem kevés, de teljesíthető. A messzebbről érkezőket bevárjuk Kőszegen reggel, de azért olyan 10 órára oda kellene érni. (Mármint Kőszegre)

A csapat létszámát önhatalmúlag 6 motorban maximálom, tapasztalatok szerint ennél több csak zavarja egymást.

Én jövök 2 motorral ( na jó, én+egyik ismerősöm)
Lánglovag+
Roll 83+
te.

Még egyvalaki befér.

Aug 19 hétfő, vagy aug. 24 szombat. ( a harmadika ugrott, többeknek nem jó, mint kiderült nekem sem)
Én is lehet beszállnék!
Pontosan mi lenne a terv? Hány nap lenne?
Jó kipufogót választottál szép hangja van nekem is mivv van csak a GP kb ugyan az a hangjuk gondolom újonnan vetted majd még idomulni fog kicsit a hangja de nagyon jó az biztos én bele sem rakom a tompító csövet.Először én is ilyet néztem csak sokaltam az árát aztán lett a GP jó áron de nem bántam meg tetszik és feldobja a motort.
Rendben, még konkretizáljuk az időpontot.
Ha nem 3-án mentek, akkor szerintem én is beszállnék ebbe az osztrák tekergésbe.